Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

mazzeo juz dwa plusy od alterów

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Spoko zaraz przyleci Iras, Observer i wasz nowy nabytek MateuszeKK czy inny MariuszeKK i sily beda wyrownane  :thumbsup:

Opublikowano

myślicie, że dział XONE na forumku wyjdzie kiedyś poza jedną stronę tematów? Bo dział PS4 ma już dwie i zaraz na(pipi)iamy trzecią. A ponoć tyle łohohohoho gier na XONE - coś chyba te gry słów nie warte.

Sorry po prostu na xbox one nie ma tylu remastered edition dla ktorych sie nowe tematy zaklada... 

Lepsze to niż robienie tematów o remasterze, który nie został nawet zapowiedziany. To się nazywa desperacja.

Opublikowano

Spoko zaraz przyleci Iras, Observer i wasz nowy nabytek MateuszeKK czy inny MariuszeKK i sily beda wyrownane :thumbsup:

eeee hav3n wolales mnie ? najwidoczniej w dziale xbotow jest tyle gier ile tematow czyli lipton. A to tlou to sie rowna ze wszystkimi exclusivami xbona oprocz forzy bo to chyba jedyny tytul ktory mi sie podoba. TitanFalla nie wliczam oczywiscie do exclusivow zebyscie wiedzieli ;). Sony gora!

Opublikowano

myślicie, że dział XONE na forumku wyjdzie kiedyś poza jedną stronę tematów? Bo dział PS4 ma już dwie i zaraz na(pipi)iamy trzecią. A ponoć tyle łohohohoho gier na XONE - coś chyba te gry słów nie warte.

Sorry po prostu na xbox one nie ma tylu remastered edition dla ktorych sie nowe tematy zaklada... 

Lepsze to niż robienie tematów o remasterze, który nie został nawet zapowiedziany. To się nazywa desperacja.

Ale nie tak dobre jak zakladanie tematow o multiplatformach w dziale PS4 :)

Opublikowano

Nawet nie chce mi sie ciagnac tej dyskusji dalej. Jak wyznacznikiem ilosci gier dla was sa tematy w dziale PS4 to spoko, zyj dalej w swoim swiecie

Opublikowano

Nawet nie chce mi sie ciagnac tej dyskusji dalej. Jak wyznacznikiem ilosci gier dla was sa tematy w dziale PS4 to spoko, zyj dalej w swoim swiecie

No w erze X360 każdy xbot ciągle wspominał o cyferkach, jak to na Xboxie wszystko sprzedaje się 2x lepiej niż na PS3, a exowe szroty od Sony nikt nie kupuje.

Opublikowano

No w erze X360 każdy xbot ciągle wspominał o cyferkach, jak to na Xboxie wszystko sprzedaje się 2x lepiej niż na PS3, a exowe szroty od Sony nikt nie kupuje.

Ja o ilosci tematow w dziale PS4, Ty o wynikach sprzedazy....

Opublikowano

Brak argumentow? To nastepnym razem mnie nie wywolywuj bo myslalem ze ta konwersacja potrwa dluzej. My sie nie znizamy do waszego poziomu i nie zaliczymy gry ktora wyszla tez na pc do exclusivow hahahaha.
Opublikowano

Mam ci wymienic gry w dziale PS4 ktore wyszly na inne platformy?

PS: bol dupki o Titana ciagle aktualny  :teehee:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja o wymienianiu cyfr jako wyznacznik, Ty o wymienianiu cyfr jako wyznacznik...

Opublikowano

PS: bol dupki o Titana ciagle aktualny :teehee:

Chodzi mi o exclusivy serio nie czaisz? Ohh za czasow ps360 pamietam wasze wyjazdy jak wtedy xbox 360 mial lepsze bebechy no bo mial. Wtedy psowicze nie wmawiali ze chodzi o fun w grach. Chociazi tak ps3 wygralo poprzednia generacje. A teraz co ps4 mocniejsze i boty probuja wmowic ze liczy sie fun hahahaa #botybawiazejaniemoge

ps. bolu dupki o titana nie ma bo my sobie na pc ogramy ta wasza pro giere z ktorej fun czerpiecie :-D

Edytowane przez MateuszeKkK

Opublikowano

A nie sadzisz ze ilosc tematow w dziale PS4 na forumku w Polsce to troche slaby wyznacznik? 

Opublikowano

A nie sadzisz ze ilosc tematow w dziale PS4 na forumku w Polsce to troche slaby wyznacznik? 

Ano, słaby.

Opublikowano

PS: bol dupki o Titana ciagle aktualny :teehee:

Chodzi mi o exclusivy serio nie czaisz? Ohh za czasow ps360 pamietam wasze wyjazdy jak wtedy xbox 360 mial lepsze bebechy no bo mial. Wtedy psowicze nie wmawiali ze chodzi o fun w grach. Chociazi tak ps3 wygralo poprzednia generacje. A teraz co ps4 mocniejsze i boty probuja wmowic ze liczy sie fun hahahaa #botybawiazejaniemoge

PS3 nie wygralo poprzedniej generacji, a 360 nie miala mocniejszych bebechow. Konsola Sony byla poprostu technologiczna pomylka...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PS3 nie wygralo poprzedniej generacji

A co wygralo ? <powazny wyraz twarzy>

Opublikowano

hav3n chodzilo mi o lepiej wygladajace multiplatformy ale to tez nie wina sprzetu tylko ile wyciskano ze sprzetu. Chodzilo mi ze lepiej multiplat wygladaly tak jak to teraz jest u ps4.

Opublikowano

Trial Fusion na Xbox One nie dość że w 900p (800p bez patcha), to jeszcze z innymi problemami jak screen tearing oraz spadki fpsów. <3

Lol.jpg

Opublikowano

nintendo zmiotło konkurencje z wii i ds

Opublikowano

Wii  :teehee:

Opublikowano

PS3 to najgorsza konsola tamtej generacji.
Owszem było na nią parę fajnych gier, itd. ale jako sprzęt to totalna padaka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.