Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przeciez to Ty wystrzeliles z grafika. Zeratul - (pipi) dzisiaj jak potłuczony.

Daddy to już w ogole abstrakcja. PS3 ma sporo różnorodnych tytulow, które sa naprawdę mocne. To Ms 7 lat generacji leciał na 3 markach, które już pod koniec chyba wszystkim wychodzily bokiem - (nawet twórcom). Jedyne czego po tych latach będzie mi brakować to HALO - dla tej gry może kupie Xbox One, no chyba ze tam tez zrobia 720p i wsadza boty, by gracze jak Zeratul mogli sobie wklejać Skill filmy z double killa !

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zeratulowi sie skrypt zapętlił, cos jak odwołanie cykliczne w Excelu, restart konieczny

W Matrixie przegrałby z Neo w 2 sekundy.

Opublikowano

Przeciez to Ty wystrzeliles z grafika. Zeratul - (pipi) dzisiaj jak potłuczony.

Daddy to już w ogole abstrakcja. PS3 ma sporo różnorodnych tytulow, które sa naprawdę mocne. To Ms 7 lat generacji leciał na 3 markach, które już pod koniec chyba wszystkim wychodzily bokiem. Jedyne czego po tych latach będzie mi brakować to HALO - dla tej gry może kupie Xbox One, no chyba ze tam tez zrobia 720p i wsadza boty, by gracze jak Zeratul mogli sobie wklejać Skill filmy z double killa !

Nie wciskaj mi tu kitu... na kazdym kroku sonybojki dra jape o 1080p... a potem Yeti wrzuca giereczki z Vity sportowane na wersje PS3 i marszczy do nich freda... macierewicz tylko wieksze bzdury i kretynizmy wyprawia. 

Zasada jest prosta... gdy dyskutuje sie z sonyslave nie ma co liczyc na logike i argumenty. 

Opublikowano

Bo ile "dobrych" exow wyszlo Mazzeo w ostatnich 2 latach ? Sprzedajac 360tke mialem wrazenie ze ograłem już wszytsko - zmeczony juz byłem ta konsola.

Figaro - kwestia wieku, im jesteś starszy tym mniej masz czasu - ciesze się wiec, ze mogę o 23 odpalić konsole i pograc z kumplem Online.

Jeżeli dla Ciebie to "zaraza" to jesteś trochę zacofany...

Ile dobrych na PS3? Policzmy tytuły warte wzmianki z 2013 bo 2012 z litości dla Sony nie wspominajmy.

Opublikowano

''A recent poll from Ars Technica shows that 37% of owned games on Steam remain unplayed, and simply sit in digital libraries collecting virtual dust.''

Efekt bundli. Kupowałem tylko bundle z grami które mnie interesują a i tak zawsze w paczce była 1-2 gry których pewnie nigdy nie odpale. Mam Saints Row 2, Guardians of Middle-Earth czy jakieś Confrontation na które nawet nie zwracam uwagi przewijając w dół biblioteke.

Opublikowano

Mazzeo - TLOU, Dragons Crown, Ni No Kuni, Beyond, God Of War, Sly, Guacamele, Tales of Xilia, Twisted Metal - to te które już ograłem, ogrywam bądź chce zagrac, z pamięci - a pewnie jest ich więcej. To nie sa slabe gry.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo ile "dobrych" exow wyszlo Mazzeo w ostatnich 2 latach ? Sprzedajac 360tke mialem wrazenie ze ograłem już wszytsko - zmeczony juz byłem ta konsola.

Figaro - kwestia wieku, im jesteś starszy tym mniej masz czasu - ciesze się wiec, ze mogę o 23 odpalić konsole i pograc z kumplem Online.

Jeżeli dla Ciebie to "zaraza" to jesteś trochę zacofany...

Ile dobrych na PS3? Policzmy tytuły warte wzmianki z 2013 bo 2012 z litości dla Sony nie wspominajmy.
2013 z litosci dla Microsoftu nie wspominajmy;)

Edytowane przez MateuszeKkK

Opublikowano

w jednym roku Sony wydalo więcej exow niż MS przez ostatnie 3-4 lata...

Ale tak Daddy - to Sony będzie opieralo swoja konsole na 3 markach ! :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czytam TLOU, God of War a potem widzę jakiś zbiór pomieszanych nic nieznaczących literek o których nikt nic nie wie i nie pamięta. W sumie spodziewałem się czegoś takiego.

Czas zmarnowany na bajoszoka albo gta v mogłem pograć w guacamele.

Opublikowano

w jednym roku Sony wydalo więcej exow niż MS przez ostatnie 3-4 lata...

Weź nie pieprz głupot, bo raz, że podajesz gry z różnych lat, a dwa, że jak wymieniasz gry typu guacamele, to wiesz... na X360 wyszło dzisiaj Trials: Fusion, na PS3 oczywiście brak.

Opublikowano

Sony z PS3 zwalilo sprawe od 2006 roku, dopiero pod koniec generacji zaczelo cos tam naprawiac i zmieniac... w Microsofcie na odwrot Mattrick zmienil target i strategie i pod koniec zycia konsoli troche sytuacja sie pogorszyla, co tez tlumaczy gorszy start Xbone'a.  

Opublikowano

No podaje gry z 2012 i 2013r. Które niby zostały wydane w innych latach Don ?

Mazzeo - ja wiem ze z Ciebie jest ignorant - często sam nie zagrasz w dana gre i najwięcej masz do powiedzenia. Taka gra jak Gucamelle dala mi więcej fanow niż prze(pipi)owe Gearsy od PCF. Wymien mi teraz liste ciekawych exow z tego samego okresu które z taka przyjemnoscia ogrywales na 360tce.

Edit - pytales mnie o 2014 rok ? Nope - wiec Trialsow i Tytanfall nie wymieniłem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

O ku.rwa spodziewałem się tutaj sensownych postów, a w dzisiejszych czasach dzieciaki z przedszkola mają mocniejsze argumenty. One love.

Edytowane przez jakbu

Opublikowano

Guacamele wyszlo tez na PC wiec nie ex a w tym Tales of cos tam to fajne gimnazjalistki, mozna trzymac lape w gaciach  :whistling: 

Opublikowano

Oki - podobnie jak Tytanfall, co do Tales - nie gralem, wiec nie wiem, fakt jest jednak taki, ze mam szanse sprawdzić.

Na 360tce zas sprawa wygląda tak, ze na każdy argument Mazzeo musi dawac ta sama odpowiedz - GTA V! - no fajny ex MS !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jestem ignorantem tak jak 95% posiadaczy PS3 którzy mają w dup.ie te gierki o ile nie dadzą w plusie. Wtedy może odpalą, tak jak blacharki odpalają gierki z humble cebulowy żydek bundle.

Opublikowano

No podaje gry z 2012 i 2013r. Które niby zostały wydane w innych latach Don ?

Mazzeo - ja wiem ze z Ciebie jest ignorant - często sam nie zagrasz w dana gre i najwięcej masz do powiedzenia. Taka gra jak Gucamelle dala mi więcej fanow niż prze(pipi)owe Gearsy od PCF. Wymien mi teraz liste ciekawych exow z tego samego okresu które z taka przyjemnoscia ogrywales na 360tce.

Jak Judgement jest przecośtam to jakim prawem w tych mega eksach wymieniasz ostatniego Syna Sparty, który jest mega średni i zrobiony na odwal XD?

Opublikowano

Bo dla mnie God Of War nadal trzyma poziom! Swietnie walki z bosami, wciagajacy gameplay, ogolnie wszystko czego brakuje w kolejnych odslonach Gearsow. Mazzeo, w (pipi)e mam innych uzytkownikow, wymienilem Ci raptem czastke gier dla ktorych odkupilem PS3. Konsola (pipi)owsza, ale roznica w grach znaczna...

Deal with it.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra easye, jak już wcześniej pisałem, jesteś typowym userem co chwali akurat to co ma. Judgement denny, ale padaczny Syn Sparty mega giera. Wszystko rozumiem :)

Opublikowano

Pierd..sz farmazony. Odwiedz odpowiedni temat, ewentualnie poszukaj moich starych postow jak przechodzilem judgement w CW. Mnie nie trafia efekt placebo, bo konsola dla mnie to nie cyrograf jak dla niektorych. Zawsze mam to, przy czym aktualnie dobrze sie bawie.

Jak mialem czas, to pod telwizorem staly wszystkie konsole poprzedniej generacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po prostu trzeba chwalić konsole która w danym momencie jest lepsza i bardziej opłacalna w zakupie a nie kurczowo trzymać się jednej marki przez całe życie.

Opublikowano

Dark Souls zrobi z ciebie morderce:

Opublikowano

Playstation and other video type things! 

Opublikowano

myślicie, że dział XONE na forumku wyjdzie kiedyś poza jedną stronę tematów? Bo dział PS4 ma już dwie i zaraz na(pipi)iamy trzecią. A ponoć tyle łohohohoho gier na XONE - coś chyba te gry słów nie warte.

Sorry po prostu na xbox one nie ma tylu remastered edition dla ktorych sie nowe tematy zaklada...
A no nie ma, ma za to TitanFall downgrade edition, bo gra chodzi lepiej na X360 niz na X1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.