Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja tez nie - co komu pasuje - ale fakt, jest faktem.

Czegos innego oczekiwałem od nextgena MS - na pewno nie wiecznego problemu z wyświetlaniem obrazu w Full HD.

No i pomyliłem się - na 360tce COD chcodzil chyba w 640 i nie miał skalowania. My bad.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Fakt jest taki, że mają problem z Xboxem, ale potem idzie z górki. Wypowiedzi twórców Snipera 3. 

Stwierdzili, że PS4 jest mocniejsze, ale nie jest to różnica na poziomie wii-360. Na chwile obecną nie ma co bić piany, bo mało czasu po premierze. E3 będzie mocne, a potem może wydarzyć się wszystko :D 

Jak MS skupi się na dekoderze, kinekcie i będzie chciał robić z tego przydatne urządzenie, to popłyną jak przy końcówce 360. A wew studia sony wycisną za kilka lat siódme poty z Ps4 i będą to godne exy dla których opłaci się kupić na chwile PS4. 

Beka, to może być z ludzi którzy kiszą się z jedną konsolą całą generacje. A takich nam tu nie brakuje .....

Opublikowano

weź mnie nie rosmieszaj - wypowiedzi ludzi robiących cale zyce KRAPY mam w (pipi)e.

Na chwile obecna to wszystkie gry na Xbox One chodza w słabej rozdzielczości, maja problemy z plynnoscia i innymi pierdo(pipi)ami, które nie powinny mieć miejsca, wiec jest o co toczyc piane. Nawet takie gry jak Trialsy maja problemy z grafa na konsoli MS. Jasne - ide o zakład, ze dla niech to będzie to priorytet i exy w 1080p w końcu zaczna się ukazywać (nie wyobrażam sobie HALo 5 w 720/900p), ale multiplatformy obecnie dostają bardziej po (pipi)e niż początki poprzedniej generacji z PS3. Z tego co widać, należy się do tego przyzwyczaić, nie chciałbym by takie szpile jak Division, Destiny czy inne mocne multiplatformy miały podobne roznice.

Wewnetrzne studia Sony nie potrzebują już kilku lat - wystarczy wlaczyc Killzona czy Infamousa by zobaczyć jaka ta konsola ma potencjal. Wystarczy zatem zrobić dobry gameplay, wiec taki Uncharted, czy The Order może zmieść już na początku generacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Beka, to może być z ludzi którzy kiszą się z jedną konsolą całą generacje. A takich nam tu nie brakuje .....

Też racja, przecież kombo PS3+3DS/Wii to idealny zestaw jeśli chce się ogarnąć najlepsze gry na rynku i móc przebierać w najróżniejszych gatunkach i tytułach.

Opublikowano

Też racja, przecież kombo PS3+3DS/Wii to idealny zestaw jeśli chce się ogarnąć najlepsze gry na rynku i móc przebierać w najróżniejszych gatunkach i tytułach.
Aktualnie raczej power pc + wii u

Ale ciiii nie mowcie nikomu, nintendo dla dzieci i taborety to tylko lol i tibia

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

@up: Pc+PS3+3DS/Wii to już ultra kombo. I więcej do szczęścia nie trzeba.

Ale jak już mamy zostać przy konsolach to podałem imo najlepszy zestawik.

Opublikowano

Nie ważne czy robią crapy- programują i widzą różnice. Nie tylko oni się wypowiadali. Inni również stwierdzili, że różnice będą minimalne. A jak będzie, to czas pokaże. Chmura na razie ma testy i nie dała rady przy szybkiej grze jaką jest TF. Ale to nadal testy.

No imo potrzebują kilka lat, bo w każdej generacji tak jest. Zobacz U1 i U3. Muszą poznać, ogarnąć i wtedy wyciskają max z konsoli. 

Zgadza się, jak ktoś nie ma ciśnienia na nową zabawkę pod TV, to PC w tej chwili gniecie wszystko. Odpalasz wszystko w 1080 i 60 stałych klatkach bez żadnej (pipi)zki. 

Opublikowano

ciekawe czy w czerwcu xbox znowu ośmieszy się na oczach całego internetu swoją prezentacją hihihihih dobra komedia była rok temu i podczas prezentacji Milo hd 800p ex dla xboxa

Opublikowano

I tak dobrze, że olali alwaysonline, logowanie raz na 24h czy blokowanie używanych gier. 

To będzie i tak, ale jakby z tym wystartowali, to lipa na całego. 

Opublikowano

3. Twierdzi że liczy się jakość, a nie ilość -> przytacza pełną listę gier ex'ów na Xboxa 360, nie bacząc na to że PS3 ma więcej gier eksluzywnych o średniej wyższej niż 79 na MC.

he he he nie miało być >80% i wzwyż? No, ale i tak to nie ma znaczenia bo z eksów tylko Infamous SS dostał coś powyżej tej średniej.

ND - hello ! Akurat ich tytuly nawet na poprzedniej generacji zmiotly wszystko, wiec...

Nie wiem po co easye kupowałeś konsole, trzeba było zainwestować w ipada air i cisnąć gierki za dolara i mniej.

Sama w sobie szybkość os, na + PS4. MS robi coraz gorsze dashe- wieszaki na reklamy. Pierwszy z zakładkami był najlepszy. Ale to akurat można poprawić. Nie miałem okazji sprawdzić osiągnięć, a to mnie ciekawiło, bo w ps3 żenada.

taki Outlast to najlepszy horror w jaki gralem przez ostatnie lata, srednia ocen zreszta wyzsza niz Twoje exy na Xbonie (za rogiem DayLight - takze za free)

77% to nie jest wyższa średnia. I beka, ale nie wiem czy wiesz gier nie dostajesz za free.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale majo zapłon na tym ppe. Koleś odszedł z ND już w okolicach października zeszłego roku.

I pracował jako lead artist, a nie designer.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Widzisz Menderk. O to mi właśnie chodzi, ty nie jesteś w stanie uszanować tego, że ktoś chce, aby postęp graficzny w grach nie był sztucznie spowalniany przez zbyt długo trwającą generację

Najgorsza bzdura jaką przeczytałem w CW.

Postęp graficzny hamują sami gracze i developerzy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

W sumie jakby się nad tym zastanowić to masz racje. Gracze zamiast kupić PC do grania grają na laptopach, przedpotopowych skrzynkach albo konsolach a developerzy muszą robić gry które na tych sprzętach będą grywalne żeby sprzedać jak najwięcej kopii.

708cffce50ed.jpg

Opublikowano

Tak, tak, ile razy bysmy nie walkowali tego tematu, to zawsze wychodzi, ze jednak 3/4 gier na PC (dla ktorych ludzie kupuja wlasnie konsole) nie ma, jak juz sa to dzialaja na starych silnikach i nie maja wiele wspolnego z wersjami konsolowymi (FIFA, NBA 2K itp.), albo wychodza pare lat pozniej - badz wcale (GTA V, RDR).

No ale wtedy zawsze mozna liczyc na 10 screenow ze strategii, ktore nikogo nie interesuja...

ND - hello ! Akurat ich tytuly nawet na poprzedniej generacji zmiotly wszystko, wiec...

Uncharted zmiótł wszystko, czego to się człowiek nie dowie.

singla z Uncharted 2 stawiam przed wszytskimi czesciami Gearsow.

77% to nie jest wyższa średnia. I beka, ale nie wiem czy wiesz gier nie dostajesz za free.

78 i glownie za niewielkie zmiany wzgledem PC, gdzie jest 80 - to i tak wiecej niz 3/4 exow z Xbona.

No i masz racje place abonamnet - kolejna rzecz, ktora deklasuje Games With Gold - usluga PS+.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dodatkowo to kolejna osoba, ktora poki co w nic nie grala, a wymieniane tytuly na XO dopiero planuje zakupic. :teehee:

I te "1dolarowe produkcje" - LOL dla mnie te gry z Plusa pokroju Outlasta, Dead Nation czy Resogun sa lepszymi szpilami niz polowe exow z PS4 i Xbona.

dokładnie, zgadzam się. Mowię jak jest, a chyba jako jedna z kilku raptem osób (Zeratul, exact, ktoś jeszcze ?) mam 2 next geny. outlast i resogun połykają bez popity wszystkie te "duże" tytuły na oby dwie konsole.

Opublikowano

Dodatkowo to kolejna osoba, ktora poki co w nic nie grala, a wymieniane tytuly na XO dopiero planuje zakupic. :teehee:

I te "1dolarowe produkcje" - LOL dla mnie te gry z Plusa pokroju Outlasta, Dead Nation czy Resogun sa lepszymi szpilami niz polowe exow z PS4 i Xbona.

dokładnie, zgadzam się. Mowię jak jest, a chyba jako jedna z kilku raptem osób (Zeratul, exact, ktoś jeszcze ?) mam 2 next geny. outlast i resogun połykają bez popity wszystkie te "duże" tytuły na oby dwie konsole.

I bardzo fajnie, ogromny plus dla sony, że pokazuję graczom, że nie tylko gry AAA są warte uwagi. Ale z tego co pamietam to cyfrowa dystrybucja #nikogo dopóki nie chodzi o Journey :teehee:

Opublikowano

I bardzo fajnie, ogromny plus dla sony, że pokazuję graczom, że nie tylko gry AAA są warte uwagi. Ale z tego co pamietam to cyfrowa dystrybucja #nikogo dopóki nie chodzi o Journey :teehee:

ja rozumiem, że można nie lubić gier z cyfrowej dystrybucji, ale twierdzić, że ta #nikogo (jestem elo młodzieżowy ?) jest troche przykre. Zresztą ludzie ktorzy ją ingonują wiele tracą, bo ja znalałem tam wiele genialnych gir jak Trialsy, Shadow Complex, Limbo, fez, journey czy Hotline MIami, które IMO jest lepszą grą jak 80% a może i 90% duzych produkcji z poprzedniej generacji.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W sumie jakby się nad tym zastanowić to masz racje. Gracze zamiast kupić PC do grania grają na laptopach, przedpotopowych skrzynkach albo konsolach a developerzy muszą robić gry które na tych sprzętach będą grywalne żeby sprzedać jak najwięcej kopii.

708cffce50ed.jpg

Ludzie kupują konsole z jedego powodu. Chcą grać w gry. Są przy tym małe i nie jedzą tyle prądu co stacjonarny PC. Sam bardzo często konsole przenoszę, z pokoju do pokoju. Desktop jest ciężki, nieporęczny. Wielu ludzi piszę, że bierze swoje sprzęty(konsole, laptopy) w podróż, na statek, do hotelu, gdziekolwiek, bo mają ku temu możliwość i sprzęt na to pozwala. Zrób to samo ze stacjonarką. A niby to z jakiego powodu Vavle, robi te Steam Machines, które są znacznie mniejsze i poręczniejsze niż te ogromne skrzynki. PC to platforma uratowana przez Gabena i jego Steam. Gdyby nie on, to nawet tych portów z konsol oraz produkcji niezależnych tam by nie było.

Opublikowano

Ludzie kupują konsole z jedego powodu. Chcą grać w gry. Są przy tym małe i nie jedzą tyle prądu co stacjonarny PC. Sam bardzo często konsole przenoszę, z pokoju do pokoju. Desktop jest ciężki, nieporęczny. Wielu ludzi piszę, że bierze swoje sprzęty(konsole, laptopy) w podróż, na statek, do hotelu, gdziekolwiek, bo mają ku temu możliwość i sprzęt na to pozwala. Zrób to samo ze stacjonarką. A niby to z jakiego powodu Vavle, robi te Steam Machines, które są znacznie mniejsze i poręczniejsze niż te ogromne skrzynki. PC to platforma uratowana przez Gabena i jego Steam. Gdyby nie on, to nawet tych portów z konsol oraz produkcji niezależnych tam by nie było.

No dobra ale co to ma wspólnego z tą zaczepką którą wcześniej napisałem? Tzn o czym jest twój post właściwie i do kogo.

Nie zamierzam nic nosić, nie po to sobie zrobiłem fajny setup żeby plastik/blache po domu nosić. Od noszenia są handheldy jak 3DS którego SZANUJE.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Napisałeś:"Gracze zamiast kupić PC do grania grają na laptopach, ", to Ci ładnie odpowiedziałem dlaczego ludzie wybierają inne sprzęty do grania niż stacjonarny PC. A Ty jak prawie każdy pecetowciec odwracasz kota ogonem i nie wiesz o co chodzi.

Opublikowano

Aha to sugerujesz że nie wiem do czego służą laptopy. Dzięki, że mi wytłumaczyłeś.

A tak serio to znasz kogoś kto kupił laptopa pod gry? Tzn tak nie biorąc pod uwagę pracy/nauki wybrał laptopa do gier bo może go przenieść?

Granie w gierki "w podróży" na laptopie. Z podłączoną myszką, padem czy na taczpadzie? Szczyt wygody. Po co grać na laptopie poza domem jak można wziąć w kieszeń jakiegoś handhelda?

Mówmy tu o sprzęcie do grania a nie o laptopach plz.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.