Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Infomus- jaranko szrotem, bo to jedyna gra która wyszła poza cyfre i kosztuję więcej niż dolar loloolo 

Mało tego, że gra słaba, to jeszcze zdj trzaskane w edytorze.

Brzydkie i kwadratowe Seattle, brzydkie NPC, przeciwnicy również słabi. Oprócz Delsina, to jeszcze rade daje jego... brat. 

:lol:

I piszę to posiadacz podkosnoli 720p, gdzie gry wyglądają jak coś między poprzednią na obecną generacją.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Bansai, wyniki nie dziwią, samo to, że ktoś kupuje konsole Microsoftu oznacza, że jest pozbawiony jakiegokolwiek gustu i dobrego smaku. Banda gimbusów, które w 1999r nie wiedziała co to PSX.

Trzeba umiec krecic prowo. Nawet 5 minut nie minelo i widze Mazzeo oraz Don Sterydo, to oznacza tylko dwie rzeczy, damage control i bol dupy :teehee:.

QeJkvYG.png

klapki i ich gust

Az dwa exy od genialnych devow 1st party, jest moc.

Opublikowano

Infomus- jaranko szrotem, bo to jedyna gra która wyszła poza cyfre i kosztuję więcej niż dolar loloolo 

Mało tego, że gra słaba, to jeszcze zdj trzaskane w edytorze.

Brzydkie i kwadratowe Seattle, brzydkie NPC, przeciwnicy również słabi. Oprócz Delsina, to jeszcze rade daje jego... brat. 

:lol:

I piszę to posiadacz podkosnoli 720p, gdzie gry wyglądają jak coś między poprzednią na obecną generacją.

Wykazuj różnice. 

Ilu ślepców w tych komentarzach :(

Co do podkonsoli, to masz racje :(

Screen-shot-2013-11-13-at-10.04.46-PM.pn

Ale za to masz Resogun w fullhd!! 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Az dwa exy od genialnych devow 1st party, jest moc.

Lepsze to od: Halo, Halo, Halo :teehee:

@Suavek

Trzeba jakos urozmaicic CW od czasu do czasu, od tej stagnacji temat robi sie w chuy "czerstwy" (cytujac nowe ulubione slowo Maza).

Ja mam generalnie polewę z ludzi którzy kupili na premierę PS4 za dwa kafle i grali w Knacka i BF4 zamiast za połowę tego kupić WiiU i mieć najlepsze platformery na rynku.

Jeszcze o gustach piszą :P

Kupil Wii U i od razu zaczyna sie panoszyc jak gowno w przeręblu, panicz z wielkim gustem.

PS. Polecam Zombi U :thumbsup:, nie tylko platformery daja tam rade.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja mam generalnie polewę z ludzi którzy kupili na premierę PS4 za dwa kafle i grali w Knacka i BF4 zamiast za połowę tego kupić WiiU i mieć najlepsze platformery na rynku.

Opublikowano

Hahaha, nie no, ten luck to serio musi być jakaś prowokacja, albo rodzeństwo Daddiego.

Jak już przywołałeś CoD, to ten na PS4 ma 2 razy więcej pikseli (ale tego nie zobaczysz na YT), tak więc przykro mi, może spróbuj z MGS: GZ, czy z Tomb Raider... ekh, no tu też bubel od Microshitu odstaje znacznie, to może jakiś indyk? Trial Fusion, tu znów podkonsola niedomaga, to może kwiatki vs zombie? Nieeeee, tu tez brak full hd.

Każdą grę na PS4 oprócz BF4 mam w FULL HD.

To co powiesz o typach, którzy sprowadzali dekoder microsoftu za granicy płacąc ponad 2000zł, gdzie gry wyglądają jak kupa, a rozdzielczość zatrzymała się w czasach X360.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

aka zachcianka? No to LOL 

Ogrywali Knacka  :pinch: Ja COD Duchy dostałem  :whistling: Ktoś kupił Knacka za dwie stówki?  :ninja:

Kaz- DZIĘ KU JE MY 

KHirai.jpg

Hahaha, nie no, ten luck to serio musi być jakaś prowokacja, albo rodzeństwo Daddiego.

Jak już przywołałeś CoD, to ten na PS4 ma 2 razy więcej pikseli, tak więc przykro mi, może spróbuj z MGS: GZ, czy z Tomb Raider... ekh, no tu też bubel od Microshitu odstaje znacznie, to może jakiś indyk? Trial Fusion, tu znów podkonsola niedomaga, to może kwiatki vs zombie? Nieeeee, tu tez brak full hd.

Każdą grę na PS4 oprócz BF4 mam w FULL HD.

Na filmiku tego nie widać i na jpg też nie  :turned:

Opublikowano

Na filmiku tego nie widać i na jpg też nie  :turned:

Szkoda, że widać na ekranach tv, chyba, że ktoś w domu trzyma taki zabytek muzealny jak telewizor hd ready, to wówczas xboner to idealny zakup.

Opublikowano

luck, ale porównanie na youtube nie jest zbytnio miarodajne

Opublikowano

Tylko COD Duchy ma 1080 na XO- skalowany z 720.

YT nie wyświetla fullhd. Ale po co pisałeś, sporo bitej piany nam przeszło koło nosa. 

Yeti- kolejne dziecko szczęścia który ciułał poprzednia gen na nowe PS4 z odbiciem światełka w swoim nowym TV FullHD i grzmoci z innymi w nowe IP Knaczka za 200zł  :banana:

Zią- XO u mnie leży i zbiera kurz. Chciałem, to mam. Sporo osób ma z tym problem  :yes:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Przy premierze Ps4 kosztowało niewiele ponad 1600 zł, za 1999 to miałeś z dwiema grami, dodatkowo preorderowcy Saturna, Mm wybierali jakie to mają być gry. I czego niby nie potrafisz zrozumiec? Ze fani fpsow kupili ps4 i BF4, gdzie jak zwykle jest wyższa rozdzielczość i plynniejsza gra? Na Wii BFa nie ma...

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ja mam Metroida na Wii w 1080p skalowanym z 480p 

Opublikowano

Haha, żarty przez łzy. Wiem, ze w ostatnich miesiącach rzeczywistość was przytłoczyła, ale trzeba się pogodzić z faktem, ze microsoft wydał bubel technologiczny, a Nadkonsola jest tylko jedna.

Zobaczymy jak potoczy się E3, ile gier zostanie zapowiedziane na poszczególne konsole, ale patrząc na politykę microsoftu na przykładzie np. takiego Rime (sony dostało exc. za free od głąbow z micro.) stawiam, ze posiadacze PS4 będą mieli więcej powodów do radości.

PS. Naughty Dog z Uncharted znów wygrają całe E3, to już robi się trochę nudne.

A co powiesz o głąbach z Sony przez których nie ma tytanowego janusza na PS4? Działa tylko w jedną stronę?

Żartujesz? Sytaucja z TF jest zupełnie inna niż z Rime. Ea przyszło do Sony i powiedziało :hej, mamy taki fps dla niepełnosprawnych, pokolenie cod będzie w siódmym niebie, jesteście zainteresowani?", na to Sony "nie, dzieki, ale ta gra nie współgra z tym jak widzimy PS4". Własnie tak było w przypadku Rime, microsoft olał ten tytuł, bo nie pasuje do ich konsoli pełnych strzelanek, tak samo jak Heavy Rain (też miał wyjść na X360, ale microsoft nie chciał).

Zastanowmy sie i przeanalizujmy co to za blyskotliwego posta Yeti napisal. Jest to kolejny post czolowego #sonyslave z serii #fucklogic.

Nazywa TitanFall niepelnosprawnym FPS, bo gra posiada boty. Oczywiscie Yeti nie gral nigdy w TitanFall i nie ma pojecia o tym dlaczego na mapach wystepuja boty. Nie wie jak integralna czescia gameplayu i rozgrywki one sa i jak nie przeszkadzaja one TF w byciu skillowa gra. 

Z drugiej strony wypomina on Microsoft'owi, ze olal Heavy Rain. 

Czyli TitanFall jest niepelnosprawnym FPS bo wystepuja tam boty, ale Heavy Rain ktorego rozgrywka opiera sie na QTE juz nie. 

fuck%20logic.jpg

Opublikowano

Ale wiesz co to znaczy? Że ta rozdzielczość została rozzzzzzzciągnięta i nadal jest tam dwa razy mniej pikseli.

Zeratul, twojego posta nawet nie będę komentował, bo jest tak głupi, że aż głowa boli jak to się czyta.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti- jedno pytanie. 

Porównałeś u siebie na swoim fullhd(się lansisz sporo) obe gry na obu konsolach? Czy trzepiesz mi teraz jajami nad uchem, bo przeczytałeś w necie? 

Nie sraj metką, idz pograj w BF4. 

BTW 

Przecież to najgorszy BF jaki wyszedł, więc nadal beka, że ludzie kupowali truchło dla tego FPS. 

Względem konsoli dalej są ograniczenia? Np PC 64 osoby na mapie, a konsolka 32? 

Opublikowano

Ale wiesz co to znaczy? Że ta rozdzielczość została rozzzzzzzciągnięta i nadal jest tam dwa razy mniej pikseli.

Zeratul, twojego posta nawet nie będę komentował, bo jest tak głupi, że aż głowa boli jak to się czyta.

Wytlumacz nam jak dojarzala produkcja jest Heavy Rain. Wytlumacz nam geniusz Cage'a. Wytlumacz nam prosze jak to Heavy Rain zmienil twoje zycie. 

Opublikowano

HR zmienił Twoje życie Yeti? 

Wystawiłem na allegro po godzinie i nie miałem zamiaru kończyć. Jak sobie przypomnę, że kupiłem dla tego szajsu konsole, to wole zostać przy dekoderze za 2 klocki. Ładnie wygląda, jak amplituner yamahy #takastylówka. 

Opublikowano

Yeti- jedno pytanie. 

Porównałeś u siebie na swoim fullhd(się lansisz sporo) obe gry na obu konsolach? Czy trzepiesz mi teraz jajami nad uchem, bo przeczytałeś w necie? 

Nie sraj metką, idz pograj w BF4. 

BTW 

Przecież to najgorszy BF jaki wyszedł, więc nadal beka, że ludzie kupowali truchło dla tego FPS. 

Względem konsoli dalej są ograniczenia? Np PC 64 osoby na mapie, a konsolka 32? 

Co mam porównywać? Jedna gra chodzi w full hd, druga w hd ready. Mam 55 calowy tv, więc różnica byłaby na pewno widoczna.

BF4 na PS4 nie różni się niczym od tego pc, z wyjątkiem rozdzielczości 900p. Graficznie to takie high z pc.

ib0gOrDzD8ScKG.gif

Zeratul, czy ja gdzies napisałem, że HR zmieniło kogokolwiek zycie? Dla mnie to bardzo dobra gra, którą będę miło wspominał.

Opublikowano

Co powiem Yeti? Proste - startowy lineup: Xo > PS4 i każdy to wie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Sprzedaje X, kupuję PS4!!.

Chmury, moro! Zwariowałem. 

Opublikowano

Może lubią Batmana, Wiedzmina itp. 

Kto wie, kto wie

Opublikowano

Może lubią Batmana, Wiedzmina itp. 

Kto wie, kto wie

Jakoś nie widzę Batmana ani Wiedźmina w sklepach...

Opublikowano

Co powiem Yeti? Proste - startowy lineup: Xo > PS4 i każdy to wie.

Nie ma sensu ładować się w 720p dla kilku lepszych day1. Trzeba myśleć perspektywicznie

Jakoś nie widzę Batmana ani Wiedźmina w sklepach...

Gregz, największy fanboj Nintendo tutaj przyznał się że konsole odpalał raz na ruski rok, ale miał fun. Można i tak.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Grunt, że Ty myślisz. 

Pewnie każda gra teraz będzie wychodzić na XO w 720 i tak do końca generacji.

Opublikowano

Grunt, że Ty myślisz. 

Pewnie każda gra teraz będzie wychodzić na XO w 720 i tak do końca generacji.

Jeśli chodzi o cyferki, to ostatnio było po równo ( Wolfenstein i The Crew )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.