Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

WALDUS- 3 raz zadam pytanie, uwaga! Miałeś konsole MS w domu? Swoją? 

BF4 na konsoli 

yao-ming-rage-face-photo-u2.jpg

Najbardziej zbugowana wersja, ludzie tracą sejwy i gry nie można skończyć. 

Rasa panów kupiła szajs za 2k i cisnie w największe zbugowane (pipi) jakie świat widział, a będą mi tu trzepać jajami nad uchem, że XO ma gorszą grafikę. 

Klękajcie narody przed z(pipi)iszczami. 

I "tylko playstation" czyta co chce przeczytać, bo XX strona, a ten dalej nie potrafi udzielić odpowiedzi. 

Opublikowano

Czy nadszedł już czas napisać "szach mat xboty"? Czy to dopiero po e3? ^^

Opublikowano

Napisz jak ta giera bedzie miala premiere, czyli w okolicach 2017.

Opublikowano

Napiszesz, jak dostaniesz Dark Souls 2 Final FullHDEdition olo 

Opublikowano

Poczekajmy do e3, jeszcze mamy ponad miesiąc kręcenia beki.

Opublikowano

ss-2014-0_enrwrwp.jpg

o jezu jizz in my pants, dobrze z wybralem ps4 :D

Koniec xbone, e3 to będzie ostateczny cios.

Opublikowano

Napiszesz, jak dostaniesz Dark Souls 2 Final FullHDEdition olo 

Hhaha, boli, oj boli, ale powinniście być już przyzwyczajeni, nie dla psa...

Opublikowano

My się żalimy na forum, bo na hd ready nie ma w co grac, a wasz zen grania gdzie? 

Mnie coś boli? Ja gram na PC w Soulsy- mody na grafikę i mam fullhd o którym tyle sapiesz ze swoimi eziomkami. Aktualnie grasz w graficzną kupeczkę trololo 

Opublikowano

My się żalimy na forum, bo na hd ready nie ma w co grac, a wasz zen grania gdzie? 

Mnie coś boli? Ja gram na PC w Soulsy- mody na grafikę i mam fullhd o którym tyle sapiesz ze swoimi eziomkami. Aktualnie grasz w graficzną kupeczkę trololo 

No, podpisałeś się pod petycją, to dostaliście Dark, ale w tym wypadku już petycja nie pomoże.

Figaro, mam na dysku DS, ale boje się odpalić, bo podobno trudne.

Opublikowano

pifpaf na konsoli dla panów- najbardziej zbugowana gra z crashami. 

Fix już był? Coś jak Skyrim, ile tam było poprawek dla wersji Ps3? What eva, jedno naprawili, to drugie spierdo*ili. 

Beczułka z rasy leszczy panów..

Czekam za postem, że 100kili w buga generacji dla xbotow

Make-My-Day.jpg

Opublikowano

Xboty zazwyczaj piszą żenujące, w ich mniemaniu śmieszne posty, ale po pijaku, przechodzą samych siebie, co za bełkot.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Po tym newsie o nowej grze od from software na nadkonsole, szczekanie xbotow wyglada jeszcze bardziej zalosnie.

Opublikowano

Zasiadam i zajmuje miejsce w 1 rzędzie. 

Jaranko!!!11

Będzie wychodzić jak DriveClub czy jak Ostatni strażnik? 

Opublikowano

Yeti, to dalej, odpalaj :) Nadrób trochę szacunku na ulicy!

Już sobie obiecuje od jakiegoś czasu, ostatnio skończyłem South Park i zamiast brać się za DS, to ja odpalam multi w BF4 (dziwnie sie gra bez lagów ;) ), a po głowie mi chodzi zabranie się za GTAV i w końcu skończenie tej gry.

No ale chyba najpierw jednak zabiorę się za DS, w końcu to eks, a eksy trzeba szanować.

Opublikowano

Soulsy to swietne gry, unikatowe i odwazne w dzisiejszych czasach, ALE czy FS ma zamiar zrobic w przyszlosci jakas gre oprocz Soulsow? Troche sie juz tym przejadlem. :/

Opublikowano

Będzie wychodzić jak DriveClub czy jak Ostatni strażnik? 

Wywołałeś DC do tablicy, to masz krótką zajawkę, która pojawiła się dziś na instagramie mercedesa. Popatrz jakiej grafiki nigdy nie ujrzysz na dekoderze.

Opublikowano

Stoi mi  :ninja:

Ja już gram w FM5- 1080/60  :teehee:

A Ty yeti jak, zapłacisz za plusa i ograsz demko? Czy kupisz pudełko? 

Opublikowano

Soulsy to swietne gry, unikatowe i odwazne w dzisiejszych czasach, ALE czy FS ma zamiar zrobic w przyszlosci jakas gre oprocz Soulsow? Troche sie juz tym przejadlem. :confused:

Ale to nie będą Soulsy.

Poza tym w 2013 i 2012 zrobili różne Armored Core, Steel Batalion w 2012 i kilka innych tytułów na przestrzeni ostatnich lat. Są bardzo produktywni.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

WALDUS- 3 raz zadam pytanie, uwaga! Miałeś konsole MS w domu? Swoją? 

BF4 na konsoli 

słuchajno bezbeczny zaślepieńcu - miałem dokładnie 3 sztuki. 

Pierwszą, ten biały plasticzany syf wyjąłem z pudełka, postawiłem obok telewizora i zrzygałem się na dywan. Nie wytrzymałem widoku chińskiego w wykonaniu i designie szrota, który w codziennym użytkowaniu bardziej pasuje do gimnazjalnego biurka niż do szlacheckiego salonu. Oddałem dalej.

Potem wyszedł Alan Wake i kupiłem drugą konsolę, gdyż tego typu "klimat" bardzo mi leży i jestem mocnym fanem tego typu gier. Zagrałem, przeszedłem i potem czekałem czy coś jeszcze ciekawego się stanie. W między czasie ze sprawdzoną ekipą lordów z całej Polski i nie tylko ciupałem w uber tytuły nic nie płacąc za multi, czekałem czy wyjdzie coś jeszcze dla mnie ciekawego.

Nie wyszło.

Puściłem szrota szybciutko (po przejściu Alana schowałem ten szit do pudełka bo przecież tak straszył w pokoju, że warstwa rzygów zalegająca na dywanie stała się upyerdliwa w sprzątaniu i po prostu nie nadążaliśmy już z utrzymaniem czystości. Rzygał każdy kto wchodził do pokoju - wszystko dopieszczone, ładny TV, dobry sprzęt audio, nadkonsola w pozycji pionowej, dwa pady o uznanej marce zwanej DualSchock i nagle takie (pipi)a takie coś - no nie to się nie mieści w głowie. Rzygali rodzice, goście, babcia, dziadek, znajomi, dzieci znajomych. Nikt nie wytrzymał.

Ponieważ zainteresowanie Xem spadło do level over minus milion sprzedałem kolejnego szrota. 

Potem jeszcze wygrałem Xa w wersji jakiejś tam Black coś tam - nawet go nie odpakowywałem - wystawiłem na allegro na fake'woym koncie bo wstyd w ch,uj i poszedł do Michała, co zapłacił dopiero po tygodniu, bo miał klasówkę i mama mu obiecała, że jak dostanie minimum 4+ to dostanie dodatkowe kieszonkowe - w takich sytuacjach spotyka się czasami szlachectwo z xbotami. Boli, ale co zrobić, kasa nie śmierdzi. 

BF4 na konsoli, działa niezależnie kiedy kupiłeś PS4, niezależnie od tego z jakiego sklepu, niezależnie w jakim kraju - działa bez żadnych problemów. BF4 na PC działa tak, że nawet rycerz blachy MaZZeo nie był w stanie wytrzymać tego s(pipi)ienia.

Bastuj bajerę chłopcze - za miesiąc będziesz szukać PS4 w sklepie, bo po E3 znów wprowadzą nadkonsolę na kartki. Beka z xboxowej miernoty

Opublikowano

Co widze kiedy czytam desperackie posty xbotow nawet w tak zenujacej dla nich okolicznosciach

slippppppery-slippery.gif

xbox-one-vs-ps4.gif

Edytowane przez erix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.