Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, już nieważne. Project Beast, FF XV, Last Guardian, KH 3 i będzie goty konsola.

Widze zrobiles rozpiske gier na 5 lata do przodu, to jak tam zakup RemasterStation w 2019?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dobra Figaro a kiedy pif paf?

Opublikowano

Dobra, już nieważne. Project Beast, FF XV, Last Guardian, KH 3 i będzie goty konsola.

a myslalem ze przez pare stron tematu zrobilo sie powaznie....KH3 na bank najwczesniej 2016-17, moze jakims cudem FFXV w japonii wypuszcza w 2015 ale nie wiem czy jest juz w ogole na co czekac jak zakwalifikowali ja do action game

Opublikowano

Beka że ktoś jeszcze jara się strzelaniem w tej generacji.

Opublikowano

Beka że ktoś jeszcze jara się strzelaniem w tej generacji.

post nr 10000 na takie bzdury zmarnowales.

Opublikowano

W co będziesz grał? SR3 chuopcze?

To będzie w 2 połowie maja. 

Będę grać w FM5, może odpalę TF. 

Opublikowano

Widze, ze luck znowu nie wzial lekarstw.

Moze zacznij pic melise...

Tak sie konczy kupowanie konsol "dla kaprysu" ^^

Opublikowano

hehe, Uya ex, dobre.

Opublikowano

Po sukcesie BattleFielda 4 na nadkonsoli kazdy chce sie przystosowac, to jak tam lubimy juz pif paf?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PifPaf w odpowiednim ilosciach jest fajne
#obvious

Opublikowano

Akurat Dark Souls są wyjątkowo "zachodnie" i nie rzygają Japonią, ale boję się takich gier, długich i trudnych rpgów.

To fakt, DS jest bardziej zachodni niż wiele produkcji z naszego regionu. Przynajmniej jeśli chodzi o design. FS powinno uczyć innych jak powinien wyglądać porządny design w grze.

A co się tyczy tego, że długa i trudna to tutaj bym się kłócił. Kwestia opanowania mechaniki gry to podstawa potem to już tylko granie z głową, a nie na pałę i powinno być ok.A czy długa, to zależy jeśli będziesz tylko grał w singla,a pvp odpuścisz to zaś tak długo ukończenie gierki nie powinno ci zająć.

Ja tam z mojej strony gorąco polecam choćby zapoznać się z pierwszym Dark Soulsem,może fanem nie zostaniesz ale chociaż będziesz miał okazję pyknąć w jedną z najlepszych gier rpg na X360/PS3.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ta, już widzę jak ten beton, co nie szanuje Playstation i Nintendo przechodzi Dark Souls.

Opublikowano

A nie lepszy Demon? Mnie od Darks odstrzaszył ten framarate

Opublikowano

Chyba jednak lepiej Dark Souls, jest łatwiej przyswajalny. Może ktoś ma ochotę na pvp? :D

Opublikowano

Widze, ze luck znowu nie wzial lekarstw.

Moze zacznij pic melise...

Tak sie konczy kupowanie konsol "dla kaprysu" ^^

zią, ja problemu nie mam i jak będzie gra warta ogrania, to dokupię druga konsole  :sorcerer:  Przecież nie będę się kisić z jedną cała gen. 

Opublikowano

No ale skad znowu bierzesz informacje, ze BF chodzi lepiej na PC, skoro nawet Mazz placze od miesiecy, ze nawet meczu nie moze rozegrac. Bledow jest 5 razy wiecej, na PS4 gra chodzi srednio 10 klatek plynniej niz na ONE, w wyzszej rozdzielczosci itp.

i w jaki sposob masz lepszy online, skoro grasz na tych samych serwerach Dice, co ja?

Problemy z save'ami wystepuja na wszystkich platformach.

Opublikowano

Mazzeo nie boi się samej gry, tylko boi się, że zda sobie sprawę że ostatnią dekadę grał w  słabe gry, shooterki na xboxie, kiedy można było grać w gry dobre. Podświadomie wie, że jest jest growym ignorantem ale boi się dostać ostateczny dowód i woli okłamywać samego siebie.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

To kwestia czysto indywidualna. Ja lubię oba tytuły z lekką przewagą Demon Souls. A poza tym zarówno  Demon jak i Dark Soul mają swoje lokacje ze slow-mo experience ;)

@mate5: przecież można grać i w japońskie gierki jak i kolejne pif paf. Grunt to być otwartym na różne gatunki i style. Ja od dłuższego czasu preferuję j-gierki ale nadal miło wspominam czasy jak ostro katowałem na kompie różne fpsy. Zresztą raz za kiedy odświeżam sobie co ciekawszy tytuł jak najdzie mnie ochota. Taki RtCW czy Jedi Outcast bawi świetnie nawet po tylu latach od premiery.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Mazzeo nie boi się samej gry, tylko boi się, że zda sobie sprawę że ostatnią dekadę grał w  słabe gry, shooterki na xboxie, kiedy można było grać w gry dobre. Podświadomie wie, że jest jest growym ignorantem ale boi się dostać ostateczny dowód i woli okłamywać samego siebie.

3b5a2e54078aa5e973dcd780032dd413.gif

po prostu nie lubię klimatów fantasy, ogarnąć ciężko?

Opublikowano

Zawsze może warto spróbować jednak takich klimatów i się przekonać. Ja też właśnie nigdy nie lubiłem futurystycznych gier, a która gra mnie przekonała? Halo 2. Więc wiesz. Gusta się zmieniają z czasem.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Mysle, ze jak nie udalo mi sie nigdy przekonac go do sprobowania Skyrim, to z DS nie macie szans.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.