Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Preordery Call of Duty: Advanced Wafare gotowe! Gra na PC, XONE oraz PS4.

Cena: 138,90/139,90 PLN (PC) oraz 249,90 (PS4, XONE)

granie na konsolach takie tanie ;/

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
Rockstar still wants to make Agent but I have no idea if its in development.

XD

Opublikowano

Xbone sprzedaje się gorzej niż Xbox 360 w analogicznym czasie. Jak sytuacja będzie się pogarszać, to kto wie co się stanie.

Opublikowano

Tylko że Nadella mówił ostatnio kompletnie co innego, była gadka że wierzy w POWAH OF THE CLOUD

Poza tym jest jeszcze król

<----------------

l

l

l

l

l

l

v

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Milan?

Nadella może teraz sobie wierzyć, ale ja mówię o przyszłych wynikach sprzedaży. Wtedy gadka mu się zmieni.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Byla juz beka z sony i ms, ze MK8 bedzie 1080/60 w splicie?

W SPLICIE (pipi)A

zagrasz ze swoim chuopakiem!

Sorry, ale to ty ciagle piszesz, że masz bonera jak tylko ktoś coś wspomni o Spencerze czy jakims exie na X'a. Więc to raczej ty masz jakieś pociągi do osób tej samej płci

Opublikowano

Milan?

Nadella może teraz sobie wierzyć, ale ja mówię o przyszłych wynikach sprzedaży. Wtedy gadka mu się zmieni.

O tak bo pół roku po premierze konsola sprzedała się tylko w 4-5mln xD Aż dziw bierze że Sony nie zwinęło PS3 w 2007 roku.

Gates, the founder and former CEO of Microsoft, said he’s been helping new CEO Satya Nadella transition into his new leadership role and that he would support Nadella if the new CEO proposed a spinoff of one of Microsoft’s units.

But Gates said he didn’t foresee either Bing, the company’s search engine division, or Xbox, its gaming division, as potential stand-alone companies because they are part of Microsoft’s long-term strategy.

http://www.foxbusiness.com/markets/2...mty_twitter_fb

hamuj bonera Figaro

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Panowie chyba zaczynamy krecic za duzy hajp na te konferencje, a szczegolnie na konfe Micro. Gry od Mistwalkera, Platium, Sunset, QB, Horizon 2, nowe i stare ip...za duzo tego juz mi sie wydaje...zeby potem nie bylo niedosytu i zawodu.

To samo z Sony....Project Beast, nowe ip od GG, Uncharted, TLOU....pohamujcie swoje rumaki...

Opublikowano

Nadella, choćby miał za pół roku utrupić szrota, to do tego czasu będzie w niego głęboko "wierzył", żeby póki co opchnąć trupa jak największej liczbie frajerów - podstawy biznesu bociątka moje. Xbox przynosi miliardy strat, które m$ ze średnią skutecznością ukrywa za zyskami z patentów udzielanych producentom urządzeń mobilnych i na pewno wszyscy udziałowcy będą szczęśliwi, kiedy pozbędą się takiego obciążenia.

Opublikowano

Xbone sprzedaje się gorzej niż Xbox 360 w analogicznym czasie. Jak sytuacja będzie się pogarszać, to kto wie co się stanie.

Xbone sprzedaje sie lepiej niz X360 w analogicznym czasie.

Opublikowano

pokaż.

Opublikowano

I co tu teraz robic? Czekac pol roku i odkupic Xboxa od MS czy moze poczekac 2-3 lata i kupic cale Sony jak oglosi juz upadlosc?

Opublikowano

Panowie chyba zaczynamy krecic za duzy hajp na te konferencje, a szczegolnie na konfe Micro. Gry od Mistwalkera, Platium, Sunset, QB, Horizon 2, nowe i stare ip...za duzo tego juz mi sie wydaje...zeby potem nie bylo niedosytu i zawodu.

To samo z Sony....Project Beast, nowe ip od GG, Uncharted, TLOU....pohamujcie swoje rumaki...

Zebys nie wykrakal, wystrzelaja się ze wszystkich exow a potem przez najbliższe 2 3 będziemy ogrywali same multiplatformy czekając na to aby ci twórcy zrobili coś nowego.
Opublikowano

pokaż.

http://news.xbox.com/2014/04/xbox-one-march-npd

Highlights from March 2014 NPD Group results include:
  • Xbox One continues selling at a strong pace with 311,000 units sold in the U.S. in the month of March, surpassing Xbox 360 sales by more than 60 percent at the same point in time.
Opublikowano

Offtop: Mody na oldskul ciąg dalszy; Odkopano setki tysięcy kartridży z grą E.T. na Atari zakopanych na pustyni. Dx

Opublikowano

Offtop: Mody na oldskul ciąg dalszy; Odkopano setki tysięcy kartridży z grą E.T. na Atari zakopanych na pustyni. Dx

o jaaaaa pjeeeerdole....poooooooowaznie? Znowu? Bo tydzien temu o tym pisali... 

f2yb.gif

Opublikowano

Może na ppe wyczytał, tam mają taki zapłon z newsami.

Opublikowano

o jaaaaa pjeeeerdole....poooooooowaznie? Znowu? Bo tydzien temu o tym pisali... 

f2yb.gif

Może na ppe wyczytał, tam mają taki zapłon z newsami.

W Faktach mówili właśnie xD

Opublikowano

(pipi)a kupiłem po 4 latach od sprzedaży znowu xkloca, żeby ograc girsy oraz halo i już zapomniałem jak bardzo trzeszczący, tandetny i głośny jest ten sprzęt

xbox stojący obok mojego PS3 80GB prezentuje się i zachowuje przy nim jak obsmarkany rumun na stadionie dziesięciolecia sprzedający race, gacie, oryginalne podróbki najnowszej mudnialowej piłki i wpjerdalający kiełbase z psa z tortexem

babci do pokoju nie wpuszczam

no jak kupiłeś jakiegoś osr.anego premium to się nie dzwi, tylko slim 250gb albo elite

PS3 jakiekolwiek byś kupił to widac klasę i jakosc wykończenia (60tki i 80tki <3)

Opublikowano

Akurat E3 do IMO wygra MS, coś czuję, że pozamiatają w tym roku. Chociaż pewnie połowa gier to i tak będzie tak jak w tamtym roku, zwiastuny CGI i data wydania "kiedyś"

Boty, na kolana i patrzcie co zniszczyło waszego oryginalnego xboxa.

2 lata przed Xboxem, gier było około 500 jak X startował. Trudno o wygraną w tej sytuacji + PS2 jechał na popularności PSX. 

Ale w drugą str też to działa. Pierwsza konsola z wbudowanym dyskiem twardym, pełen online i usługa do dzisiaj wymiata. 

PS3 jakiekolwiek byś kupił to widac klasę i jakosc wykończenia (60tki i 80tki <3)

Pierwsze modele z tym świecącym plastykiem ssie po całości. Miałem rysy na tym chlebaku jak teraz na lewej części XO. Porażka te wykonanie, kto to wymyślił w ogóle....

Pomijam oszczędności i usunięcie slotów na kartę pamięci- fajne to było. 

Najlepsza wersja PS3, to Slim. Aktualna extra super slim z tą klapeczką, to czysty stragan.

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

(pipi)a kupiłem po 4 latach od sprzedaży znowu xkloca, żeby ograc girsy oraz halo i już zapomniałem jak bardzo trzeszczący, tandetny i głośny jest ten sprzęt

xbox stojący obok mojego PS3 80GB prezentuje się i zachowuje przy nim jak obsmarkany rumun na stadionie dziesięciolecia sprzedający race, gacie, oryginalne podróbki najnowszej mudnialowej piłki i wpjerdalający kiełbase z psa z tortexem

babci do pokoju nie wpuszczam

no jak kupiłeś jakiegoś osr.anego premium to się nie dzwi, tylko slim 250gb albo elite

To chyba nie widziałeś konsol PS3, które Sony wyrzuca na rynek od jakiś .,.. 4 lat. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.