Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No, jak to wygląda tak sobie, to Forza wygląda jak rozwolnienie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 680,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wytlumacze wam

PCARS>DriveClub>GT6>Horizon>GT5:P>GT5>Forza 4>Forza 5

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Wytlumacze wam

PCARS>DriveClub>GT6>Horizon>GT5:P>GT5>Forza 4>Forza 5

Znaczenie znakow ci sie pomieszalo,

Opublikowano

Wytlumacze wam

Wipeout Fury > Motorstorm Pacific Rift > Motorstorm >PCARS>DriveClub>GT6>Horizon>GT5:P>GT5>Forza 4>Forza 5

Fikset.

Opublikowano

W zone można poczuc sie jak hipisi na LSD podczas ostatniej godziny w Odyseji Kosmicznej 2001. Albo jak w Rez.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kazimpsonsxqje4.gif

ipkaz2z9xhr.gif

Opublikowano

O kurrrrvvva x2, revolution of the shooter genre nawet na PS3. Ubi <3

image_40080_fit_940.jpg

Po co mu ten harpun? Z Himalajów do Zatoki Bengalskiej jest grubo ponad 1000km po najmniejszej linii oporu.

Ubisoft musi tworzyć naprawdę rozległy świat. Albo będą wieloryby w Himalajach, nie wiem.

Opublikowano

ja tam uniwersum i serie killzone lubie, multi dwójki i mercenary jest kapitalne, singiel dwójki też fajny, nawet trójka i jej cod w kosmosie mi się podobalo, czesc na psp choc nie fps to tez klasa, dla mnie:

1. killzone2

2. killzone mercenary

3. killzone liberation

4. killzone3

5. killzone

Im bardziej seria idzie w las i plener tym te czesci sa gorsze, shadowfall to juz wogole tragizm i nie udany klon halo, killzone musi byc brudne i industrialne.

To teraz pochwal się ile grałeś w Shadow Fall?

I jest tam dość żywo i kolorowo oraz brudno i industralnie, zależy obecnie na kogo terenie jest misja. Multi ludzie też chwalą więc totalnie ne wiem czemu tak się czepiają tej gry.

Nie grałeś, nie oceniaj ;)

Opublikowano

Po co mu ten harpun?

Do anihilacji przeciwników pewnie na zasadzie kołkownicy z Painkillera.

Opublikowano

Tylko, że każdy Far Kraj usiłował być realistyczny. Oprócz 1.

Opublikowano

Podniecajcie sie ubisoftem ( xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ), tymczasem: 

Bold, accessible, deep and rich, Mario Kart 8 is premium video game development. It feels expensive. 

Opublikowano

A co takiego jest nierealistycznego w nadzianiu przeciwnika na harpun ?

Podniecajcie sie ubisoftem ( xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ), tymczasem: 

Bold, accessible, deep and rich, Mario Kart 8 is premium video game development. It feels expensive. 

A czyja to wypowiedź jeśli mógł bym wiedzieć jeśli mam się tym ekscytować :turned:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Eurogamer :]

Opublikowano

@ Royal, Karas

Harpun służy jako synonim przedłużenia męskości. Każda szanująca się gierka celująca w najszerszy target musi być interesująca już samym coverem, aby gimpy i janusze mogli pojarać się kipiącym testosteronem girojem z dużym gnatem (względem sportową brykę). Obczajcie okładki większości waszych zachodnich gier. Jeśli jakimś cudem po porażce finansowej Alan Wake, xbone dostanie cz. 2, spodziewajcie się widocznej giwery w ręce postaci z coveru.

Opublikowano

Być może to, że ktoś bierze ze sobą harpun do Himalajów.

Opublikowano

Być może to, że ktoś bierze ze sobą harpun do Himalajów.

A co za różnica gdzie go bierze ? Dopóki owy harpun do niego nie gada czy też się nie transformuje w inna broń itp. nie jest to nic nierealistycznego , po za tym to tylko gierka.

Opublikowano

wow, naprawde o tym dyskutujecie.

Opublikowano

Ogólnie widzę, że słabo zrozumieliście. Far Cry był realistyczny pod względem ekwipunku. Potwory trochę zepsuły klimat w te grze (w opinii większości; na pewno nie mojej), ale strzelało się z pukawek pasujących do położenia (nie tylko geograficznego) bohatera. Far Cry 2 jaki by nie był, też miał normalny arsenał. FC3 również. A tu nagle harpuny w Himalajach, no japier.dole. Blood Dragon był fajną, bekową odskocznią. Ale w czwórce mimo wszystko chciałbym poczuć, że nie mam do czynienia z parodią.

Ewentualnie w Himalajach jest coś na wzór polskiego Morskiego Oka, w którym pływają płetwale błękitne. Byłem średni z gegry, ale zaryzykuję, że tak nie jest. Patroszenie i zdejmowanie skór jakiś sens w FC3 miało. Ale tamte zwierzęta nie pływały (oprócz kilku wyjątków) i harpun nie miał sensu. A tutaj harpun w czwórce. W Himalajach! Jestem sfrustrowany.

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Z opisu jasno wynika że owy harpun będzie dostępny w trzech dodatkowych misjach , które mogą dziać się w dowolnym miejscu nie koniecznie w tym samym co główny wątek. Jak na razie nie ma się o co czepiać.

wow, naprawde o tym dyskutujecie.

Zawsze to jakaś odmiana :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Gif z ip manem mistrz!!!

Opublikowano

Gif z ip manem mistrz!!!

Szkoda ze nie ma w lepszej jakosci.

YV1ydxV.jpg

:teehee:

2436271-7168141259-I-Sen.jpg

ofkgan.gif

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.