Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeebcie się wszyscy, mi się podoba.

Ja niestety czuję się oszukany przez 900p i nie chcę grać w standardzie zarezerwowanym dla podgraczy, ale z niektórych jednostek będę miał grubą bekę, kiedy gra zbierze wysokie oceny.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeebcie się wszyscy, mi się podoba.

Ja niestety czuję się oszukany przez 900p i nie chcę grać w standardzie zarezerwowanym dla podgraczy, ale z niektórych jednostek będę miał grubą bekę, kiedy gra zbierze wysokie oceny.

Ty się Iras zacznij przyzywczajać do 900p bo chyba się nie łudzisz, że do końca generacji będziesz grał na konsoli w FullHD.

Opublikowano

Napisałem WOLE, co nie oznacza, że MAM :)

Pograzasz sie :D, skorzystaj z taktyki Dona po E3 2013, zaszyj sie i wroc za jakis czas jak juz dym opadnie.

House of Games ? Nie sadze.

Q8j5t4m.jpg

Opublikowano

O ile GT 5 i Forza 4 to kwestia dyskusyjna, tak poduszkowce z 4ki nie maja startu do GT6, ale co z tego skoro Forza 5 zjada wszystko co konsole widziały.

Opublikowano

@ UberAdi

Stara szkoła podpuszczania. Powołuję się na 4 źródła, w tym HIVA i w tym ziomka, grającego też na kierach (Logitech), a ty sprowadasz to do disów na akurat wyszczegolnioną z ksywy personę. <LOL>. Ja rozumiem że to nie to samo co symulatory z PC (tzn. wierzę ci na slowo) - ale skoro z góry wrzucasz wszystko co poniżej do worka z niepisanym tytułem "badziew", a opinię swoją i ziomka uznajesz za wyrocznię, to faktycznie nie ma to sensu (testy odbyły się ofkors na kierownicy i z wyłączonymi "wspomagaczami"?) Jeśli nie, to nie ma co za ten tip i podkreslę jeszcze raz - model jazdy w GT6 został poprawiony, co nie równa się - stał się ideałem.

Opublikowano

Ty się Iras zacznij przyzywczajać do 900p bo chyba się nie łudzisz, że do końca generacji będziesz grał na konsoli w FullHD.

Ty się lepiej zacznij przyzwyczajać, że do końca generacji jeszcze cztery razy wymienisz gpu, żeby full hd utrzymać.

Opublikowano

Pograzasz sie :D, skorzystaj z taktyki Dona po E3 2013, zaszyj sie i wroc za jakis czas jak juz dym opadnie.

Sprawdz słownik i słowo wola. A potem wróć i nie ściągaj klapek  :yes:

Opublikowano

Halo: The Master Chief Collection coming to Xbox One this year, collects Halos 1-4

No ale beka z remasterstation 4, co boty? :teehee:

Opublikowano

Wolalbym rimejki, ale wszystkie 4 czesci w jednym paku z checia przygarne.

Opublikowano

Ty się lepiej zacznij przyzwyczajać, że do końca generacji jeszcze cztery razy wymienisz gpu, żeby full hd utrzymać.

A nawet i 5 razy wymienie tylko słoiki pod TV musze postawić, żeby twoje łzy mi stolika nie zmoczyły.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Goście z ND mają problem by nowy system oswietlania i renderowania w remasterze TLOU zmieścił się na jednym BD, a ty myślisz że 4 odsłony Halo w 900p (?) zmieszczą się na jednym?

Opublikowano

Tlou jest na płycie BD, Halo są na DVD i wszystkie na jednej płycie. 

Opublikowano

Problem to oni mogą mieć ze zmieszczeniem filmików w 1080p/60 fps, a nie jakimś nowym systemem oświetlenia :lol:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A nawet i 5 razy wymienie tylko słoiki pod TV musze postawić, żeby twoje łzy mi stolika nie zmoczyły.

<ziewa>

Daruj sobie te brednie sfrustrowanej blachary...

Opublikowano

Sprawdz słownik i słowo wola. A potem wróć i nie ściągaj klapek  :yes:

Wole ewidentnie wyraza jakies twoje preferencje. Wewnetrzny instykt glodny kutanga przejawia sie w formie glupich postow na forum ? Od tego sie zaczyna, ja np w zyciu bym nie napisal posta w stylu "wole kutasa w tylku od...", przez palce by mi to nie przeszlo, w zadnym kontekscie, kto wie, jeszcze rok, moze 2 i bedziemy miec wlasna Conchite Wurst na Eurowizji.

@Halo

Ale ze remaster ? Nie rimejk ? Co na to Xboty ? W koncu remaster station, zlo wcielone, odgrzewanie kotletow, nie to co rimejki, RIMEJKI, takie z poprawiona grafika a nie podbita rozdzialka tylko !

Forza Horizon 2 i QB w tym roku sporo by namieszaly w moim portfelu, nie planowalem kupna tego balasa w 2014, a oni mi jeszcze bardziej tworza metlik wydajac w koncu konsole bez kinecta :/.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Problem to oni mogą mieć ze zmieszczeniem filmików w 1080p/60 fps, a nie jakimś nowym systemem oświetlenia :lol:

Dlatego użyłem liery "i" w zdaniu. 60 klatek ma być ponoć tylko na filmikach, które wyrenderują na nowo.
Opublikowano

Halo: The Master Chief Collection coming to Xbox One this year, collects Halos 1-4

http://www.engadget.com/2014/05/16/halo-the-master-chief-collection/

Czyli co ? Forza Horizon 2 i Quantum Break w tym roku ?

Ciężko uwierzyć. W zasadzie można być pewnym że Halo 3 i Halo 4 pozostanie niezmienione.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pewnie tak to bedzie wygladac:

Halo 1,2,3,4 Campaigns with Online Co-op.
Halo 2 Classic Multiplayer and a collection of maps from 1,2,3,4.
Halo 5 Beta.

Halo 1/3/4 remastery z X360, a Halo 2 rimejk z okazji 10tej rocznicy.

Kupno xbona praktycznie juz pewne :)

tumblr_lw2lpjaTt61qdchi5o1_400.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jezeli tak kolekcja okaze sie prawda to w przyszlym roku poprosze zestawik z Halo 3: ODST, Halo: Reach i Halo Wars :)

Opublikowano

@luck

Powiedzialbym ze z nas dwojga to ty zbyt powaznie traktujesz posty, szczegolnie w tym temacie. Ale spoko, teraz bede dawal emotki zebys wiedzial kiedy nie toczyc piany z pychola :), it's all in good fun :);):P.

o4LOrPr.png

Jedna rzecz mnie zastanawia, skoro MS zrzuca tak te bomby jeden dzien za drugim, Sunset, brak kinecta, teraz kolekcja Halo, co im na E3 zostanie ? Byloby sucho gdyby na E3 zapowiedzieli ponownie to co juz wiemy, z drugiej strony moze maja tyle niespodzianek ze ciezko bylo upchac w godzine ? Ciekawe...

Edit: Wyciekl gameplay z pacz_psow (4 minuty z czego 2 stoi jak kolek w miejscu), mozna go sobie sciagnac tutaj: https://mega.co.nz/#!Ac8T3Z7A!5Bx3sDYfPfYfBGTYzjBe1TbKFw5h3C44Y0GSh40ZtmA

Wersja PS4

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.