Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

spodziewalem sie pogromcy GTAV

Po WD ? :teehee:

ale spoilera to ty odkryj

Ech net mi muli i go nie doczytało mój błąd :sweat:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Hejt na Watch_Dogs jeszcze większy niż na "okoliczności" wydania MGS V: Ground Zeroes - lol. Za tydzień okaże się, że to po prostu dobra gra na kilkadziesiąt godzin zabawy. Ale maszynka produkująca jad została włączona i już się nie zatrzyma...

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Nie no gra może być z tego dobra, nawet bardzo dobra, ale niestety prawda jest taka że ludzie od pierwszego pokazu nie oczekiwali nie wiadomo jakiego gameplayu tylko oczoyebnej grafy, a wyszło jak wyszło.

Opublikowano

Hejt na Watch_Dogs jeszcze większy niż na "okoliczności" wydania MGS V: Ground Zeroes - lol. Za tydzień okaże się, że to po prostu dobra gra na kilkadziesiąt godzin zabawy. Ale maszynka produkująca jad została włączona i już się nie zatrzyma...

nie wiem czy zauważyłeś, ale należy się i MGS GZ i pacz_psom jak najbardziej taki hejt. Lecz nic to nie zmieni bo i tak ludzie pójdą kupić to smierdzące gó.wno bo ubi+marketing=stado owiec kupujących ich crapy, a potem bedą pisać na forach jak to gaming upada bo ubi to rak, ale no nie nasza wina, że ciekawie gra się zapowiadała to kupiłem.

Opublikowano

"Szczasz mi w ucho i mówisz, że to deszcz"

Opublikowano

Embargo na recki jest na dzień premiery, chyba wystarczająco dużo to mówi.

Przykład pierwszy z brzegu: Batmany, Arkham City i Arkham Origins, też miały embargo do dnia premiery, i co? I jeden 95%, a drugi 73%. Więc nie jest to zasadą, choć w przypadku WD można śmiało założyć, że średnia nie pociśnie pod 90%. Obstawiam oceny w przedziale 7.5 - 8.5. Wielkiego rozrzutu nie przewiduję.

Opublikowano

No te darmowe tablety już robotę zrobiły żeby poniżej 8 nie było.

Opublikowano

Embargo na recki jest na dzień premiery, chyba wystarczająco dużo to mówi.

Przykład pierwszy z brzegu: Batmany, Arkham City i Arkham Origins, też miały embargo do dnia premiery, i co? I jeden 95%, a drugi 73%. Więc nie jest to zasadą, choć w przypadku WD można śmiało założyć, że średnia nie pociśnie pod 90%. Obstawiam oceny w przedziale 7.5 - 8.5. Wielkiego rozrzutu nie przewiduję.

Ale to nie gry od Ubi.

Za to taki FC3 , ktory nawet UBI wiedzialo , ze jest niezle , mialo embargo na 2 tyg przed premiera w US

Gameplay z Xbox One tym razem za dnia, nie nocy: http://www.liveleak.com/view?i=2e9_1400371115

post-31458-Jim-Carrey-disgust-puke-gif-D

O (pipi)a, biorac pod uwage pierwsze gameplaye z e3 2012, to jest to sprawa wrecz kryminalna, jakbym nie wiedzial to bym zgadywal ze ten material hula na past genie...

ubisoft-fuck.jpg

Widac te ostatnie szlify po polrocznej obsuwie ! Ja ciagle mysle , ze chcieli aby sprzedaz gta v calkiem wymarla a baza current genow sie zwiekszyla, oni maja was w du.pie , tylko $$$ sie liczy

i-need-money.gif

Edytowane przez erix

Opublikowano

Na tym materiale w nocy autor mówi, że w dzień gra wygląda sporo gorzej. W nocy moim zdaniem wygląda bardzo dobrze. Warto jednak zwrócić uwagę, że gameplay na E3 2012 też był w nocy. Jakby na PC włączyć dodatkowe efekty przy rozdziałce 4K, to kto wie czy do E3 2012 niewiele by brakowało.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Patrzcie jakiego balasa burgery beda mialy na pudelku.

oH2gPyj.jpg

14640486_201310181731.jpg

Wallmart i Target xD, ciekawe jakie edycje beda u nas, Watch Dogs Biedronka Edition ?

PS. Porownanie 2013 vs 2014 (rzekomo z PS4), zgadnijcie sami ktory screen to ktory rok. 2012 nie bede juz wklejal bo to by wymagalo smutnej piosenki.

Watch_Dogs_Beta_PS4-8.png?57efa4

zwoC2fa.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Z 2014 to pewnie retail?

28b3a0b206fcab7094e7613913f703a4.png

Opublikowano

Na tym fragmencie w nocy wygląda to spoczko, tylko że po zgodnie jest 30-sekundowy loading. W trakcie zabawy to naprawdę długo. Miejmy nadzieję, że na PS4 będzie szybciej.

Opublikowano

Watch_Dogs_Beta_PS4-8.png?57efa4

don-draper-pukes.gif?w=650

Opublikowano

Z 2014 to pewnie retail?

28b3a0b206fcab7094e7613913f703a4.png

Masz racje, gra jest jeszcze w fazie bety, co z tego ze juz w tloczni sie robi. Jestem pewien ze przez tydzien rozwina skrzydla i okielznaja kod.

Zanim napiszesz ze beta ma 10 lat a ten build jest bardziej prehistoryczny od gowna pterodaktyla w stanie Massachusetts, pragne tylko przypomniec ze bete maja od niedawna. W ogole slowo beta ostatnio sie wydawcom korzystnie ze slowem demo myli, jak czlowiek slyszy beta ma jeszcze nadzieje na poprawe, jak widzi demo wie ze juz klamka zapadla, sprytne, sprytne, bo ludzie lykaja jak pelikany. Osobiscie w slowo beta wierze jakies pol roku przed premiera gry kiedy udostepniaja to wszystkim.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Hehehe. Erix, ale ty ziomek przecież w Phoenixy grasz na kieszonsolkach Nintendo, a tam masz grafę z PSone/wczesnego PS2, a na DS-ie prawie brak głosu :)

Mnie bardziej od grafy "intryguje" rozgrywka, bo to niby zwykły "gangsterki" sandbox, tyle że kręcący się wokół hackowania. Coś mi to jakoś dziwnie wygląda, ale pewnie dlatego, że jeszcze nie grałem.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Czyli wedlug niektorych tutaj - gra ma wieksze szanse wygladac jak gameplay z 2012/2013 niz beta z 2014. 

OK...

dogs4mevz.gif

never forget

Edytowane przez erix

Opublikowano

Masz racje, gra jest jeszcze w fazie bety, co z tego ze juz w tloczni sie robi. Jestem pewien ze przez tydzien rozwina skrzydla i okielznaja kod.

1. Oficjalnie beta miała przyciętą grafę (możesz poszukać zrzutu z NDA na gafie).

2. AC4 do tłoczni poszło w 900p, a w dniu premiery dostało patcha z 1080p i nowym AA. Mało?

Czyli wedlug niektorych tutaj - gra ma wieksze szanse wygladac jak gameplay z 2012/2013 niz beta z 2014. 

Raczej nikt tak nie twierdzi.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Hehehe. Erix, ale ty ziomek przecież w Phoenixy grasz na kieszonsolkach Nintendo, a tam masz grafę z PSone/wczesnego PS2, a na DS-ie prawie brak głosu :)

:) hehehe. no beczka.

szkoda, że ta gra z grafiką z wczesnego ps2 zjada du.pą całą bibliotekę next genów na śniadanie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2. AC4 do tłoczni poszło w 900p, a w dniu premiery dostało patcha z 1080p i nowym AA. Mało?

Ale o ile dobrze kojarze przed premiera AC4 nie pisali na kolanach bloga o tym jak rozdzialka i framerate to tylko liczby. Chcesz, mozemy sie zalozyc ze takiego patcha nie bedzie, termin, 3 miesiace, daj znac o co chcesz sie zalozyc (chetnie przygarnalbym twoj telewizor za 4 kafle).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

OK...

dogs4mevz.gif

never forget

To porównanie jest od czapy, bo prawdopodobnie jest tam wersja z past-genów.

Jeszcze na E3 2013 gra na PS4 wyglądała tak:

Potem w lipcu pojawił się jakiś syfny trailer, który ponoć prezentował wersję na past-geny. Z niego wzięli ten urywek w porównaniu (0:37), a nawet teraz tak tragicznie to nie wygląda

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ale o ile dobrze kojarze przed premiera AC4 nie pisali na kolanach bloga o tym jak rozdzialka i framerate to tylko liczby. Chcesz, mozemy sie zalozyc ze takiego patcha nie bedzie, termin, 3 miesiace, daj znac o co chcesz sie zalozyc.

W patch do 1080p nie wierzę, ale naprawdę nie sądzę, żeby warto było tracić czas na dyskusję o screenach z bety, które na dodatek zostały przemielone przynajmniej przez twitcha i youtube.

Opublikowano

Ale screeny ze śmiesznego Dualshockers z wersji Alpha CARS należy traktować mega poważnie. Oj Irasek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.