Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wyjdzie jakiś symulator gwałtu uczennic to sprzedaż podbije 100%.

się nie śmiej, w tym roku lokalizuja w eu i us Senran Kagura: Shinovi Versus czyli dosc specyficzna bijatyke i rozwazam zakup bo ponoc gra calkiem zacna, choc pierwszenstwo na vite w tym roku u mnie ma orishika, freedom wars, murasaki baby, valocityX2, child of light, hotline miami2 i tales of hearts R

2013-03-13-125711.jpg

versus-5.jpg

Kagura-Shinobi-Venus-MAKO-IG1.jpg

gfs_280198_2_1.jpg

SKSV_02-22.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
Uwielbiam RDR, ale powiedzcie mi do jasnej ciasnej co jest takiego genialnego w zakończeniu twj gry ?

what.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

dzięki za merytoryczną odpowiedź.

Uwielbiam RDR, ale powiedzcie mi do jasnej ciasnej co jest takiego genialnego w zakończeniu twj gry ?

To, że RDR dorównało albo nawet przebiło filmy z gatunku.

A westerny tego pana znasz ?

SergioLeone2.jpg

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie, moim ulubionym westernem jest Kowboje vs. obcy. Wrzucasz najbardziej rozponawalnego reżysera westernów i zadajesz takie pytanie..

RDR jest na poziomie najlepszych westernów IMO i koniec.

Opublikowano

what.gif

Nothing special. Ending ograny w 150 tys. filmów. Nie to co TLOU. Ending ciężki do jednoznacznego określenia jako happy lub unhappy ending, zmuszający do refleksji, podczas spaceru z kolejną drabiną, podczas new game +. No i ex ps3, więc z automatu +100 do zajefajnosci.

Opublikowano

Beka z Figaro który myli pecetową wersję tytanowego która nikogo z tą xboxową.

Beka z mendrka bo o ile gardzę blacharką tak jego postami chyba bardziej. "jestem hardcoreowym graczem", psia mać, a co miesiąc czeka na zrzut z PS+.

Może go po prostu nie stać na nowe gry, pomyślałeś o tym czy jestes po prostu bucowaty?

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

Będzie duża beczka, jeżeli przesuną Quantum Break nawet na 2016 rok.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2014/21/wyglada-na-to-ze-quantum-break-pojawi-sie-na-rynku-najwczesniej-w-przyszlym-roku

To co? Microsoft "zaskoczy" w tym roku Horizon 2, Halo 2 i Sunset Overdrive? Potężny line-up. Boty i ich wyimaginowany świat z PS4 bez gier :P

Kto o zdrowych zmysłach wierzył, że ta gra wyjdzie w tym roku ? tym bardziej, że nigdzie takie słowa nie padły. Na pewno nie będziemy czekać na to tyle co na AW,a nawet jeśli to niech robią tą grę ile trzeba nawet do 2016. W przyszłym roku ma być Halo 5 także lipy nie ma a pewno coś jeszcze do rzucą bardzo możliwe, że H5 będzie tak dobre, że styknie Xbotą na długo. A na PS4 co tam ma być Drive Cluba i co ten Order to powaga, że ten rok ?

Opublikowano

Order jest zapowiedziany na ten rok. Zresztą na E3 wiele się wyjaśni.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No The Order ma wyjść w listopadzie podobno (pojawił się taki wpis na oficjalnej stronie, ale chyba go zdjęto). Generalnie posucha jest, a tytuły multiplatformowe to jednak nie to samo.

Opublikowano

No nie wiem, przez ponad dekade grzalem sie tymi plotkami i nic z tego nigdy nie wyniklo :(

W kazdym razie trzymam kciuki.

Opublikowano

No nie wiem, przez ponad dekade grzalem sie tymi plotkami i nic z tego nigdy nie wyniklo :(

W kazdym razie trzymam kciuki.

Sam Yu Suzuki z 2 miesiące temu powiedział, że nad czymś pracuje :)

Opublikowano

oby nie skonczylo sie na remasterze jedynki i dwojki albo ich wersji na tablety i smarfony i faktycznie zapowiedzili wreszcie trójkę - byłaby to hiper mega tona

Opublikowano

I tak nie wyjdzie poza Japonia ;f

Ale gdyby faktycznie zapowiedzieli 3jke sralbym tecza przez tydzien.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Yu, dinozaurze weź się w końcu do roboty! 

I tak nie wyjdzie poza Japonia ;f

W dzisiejszych czasach to nie stanowi żadnego problemu.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

co z tego ze konsole sa region free jak japonski na forum znaja chyba z 3 osoby, a sega wrecz "kocha" nie wydawac gier poza swoja ojczyzne bo taki ma fetysz

Opublikowano

No chyba jednak stanowi, ja np chciałbym wiedziec o czym gadają xD

Opublikowano

O tym, że Lan Di to zły człowiek, ja n/p shenmue 1/2 przechodziłem najpierw po japońsku tak samo MGS'a pierwszego i jakoś qrva żyłem i nie było żadnego problemu teraz nagle pan Mario robi z igły widły.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

W dzisiejszych czasach to nie stanowi żadnego problemu.

No raczej stanowi, 雌犬.

Edit: Aha, to by wiele tlumaczylo. Sory, ja z reguly chce wiecej od historii niz nakreslenia X to zly czlowiek, Y to dobry, zabij X'a. Niedawno skonczylem Yakuze Kenzan po japonsku i gdyby nie fakt ze jest pelne tlumaczenie na necie cutscenek i questow to nie wiem czy bym dal rade, mimo iz relatywnie wczesnie pokazali kto jest chuy i kogos trzeba sprac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie, moim ulubionym westernem jest Kowboje vs. obcy. Wrzucasz najbardziej rozponawalnego reżysera westernów i zadajesz takie pytanie..

RDR jest na poziomie najlepszych westernów IMO i koniec.

No spoko, ale ja się pytałem co takiego genialnego jest w zakończeniu, bo o tym tu wspominano. ja tam nie widze nic świetnego. Motyw przerabiany już setki razy.

Opublikowano

Chłopaki, gdyby robili Shenmue 3 to możecie być pewni, że to byłoby zlokalizowane ;P W innym przypadku domy by płonęły. To na zachodzie jest największy fanbase tej serii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.