Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Mi sie coś zdaje że jedyna niespodzianka na konfie Sony bedzie Projekt Beast a reszta Uncharted, DriveClub, Order plus (pipi)y na vite i moze cos na ps3. I tak właśnie polegną.

Uncharted 4, QTE 1886 i potencjalny Project Beast - 3 gry AAA na 2015 to i tak sporo jak na Sony, wiec bardzo prawdopodobne. Chyba ze zaczna rzucac grami na 2016/17.
Dorzuć Deep Down, nowego God Of War, oraz prawdopodobnie GT7... Prologue. Na Gamescom zapewne dojdzie też nowe ip od GG. Przypominam że TLG pozostaje w sferze życzeniowej. Zwłaszcza że ostatnie IP jego twórców - SOTC miało premierę w 2006 na ps2.

God of War to jest najwczesniej 2016 rok. A jak GG nie pokaze gry na E3 to czemu ma to niby zrobic raptem 2 miesiace pozniej na duzo mniej waznej imprezie?

Edytowane przez Kre3k

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Neox próbuje ratowac sytuacje The Order XDDD Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

http://www.gamespot.com/articles/introducing-the-order-1886-s-bunker-busting-thermite-rifle/1100-6419855/

Miazga :D, jest kilka nowych ujęć, na konfie będzie się działo!

Wszystko to stare ujęcia, już pokazywali, na plus jakość materiału, grafika jest obłędna. Ciekawy jestem pokazu na E3.

Opublikowano

Neox próbuje ratowac sytuacje The Order XDDD Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

hav3n i reszta xbotów próbuje okłamywać ludzi dalej...

BpNsiKPCIAEZgoR.png

Opublikowano

W poprzedniej generacji Sonyboty mówiły że nie liczy się liczba gier a ich jakość. Czegoś nie łapię?  :pirate:

Opublikowano

W poprzedniej generacji Sonyboty mówiły że nie liczy się liczba gier a ich jakość. Czegoś nie łapię?  :pirate:

W poprzedniej generacji Xboty mówiły że nie liczą się exy, tylko multiplatformy i ich jakość. Czegoś nie łapię? :pirate:

Opublikowano

Ale co ta lista gier ma udowadniać? Na 360 jest więcej gier niż na ps3 i jakoś żaden beton nie mówił że xbox ma lepsze gry. No, to jak to jest? 

Opublikowano

W poprzedniej generacji Sonyboty mówiły że nie liczy się liczba gier a ich jakość. Czegoś nie łapię?   :pirate:

W poprzedniej generacji Xboty mówiły że nie liczą się exy, tylko multiplatformy i ich jakość. Czegoś nie łapię?  :pirate:

Nie jesteś już moim kolegą.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Ciekawe ile jeszcze razy bedziecie wklejac ta tabelke z indykami za dolara albo grami z X360.

Opublikowano

Ciekawe ile jeszcze razy napiszesz brednie o braku gier na PS4.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Ale tak na serio jakie powody do zakupu xbona wychodzą na ten rok?

@Kre3k, wiem że GOW4 to najwcześniej 2016. Chodziło mi bardziej o potwierdzenie nad pracami, oraz konkrety.

Opublikowano

Widze ze po dzisiejszej Targowicy w obozie Sony Neox wyrasta na nowego lidera klapkow. Gratuluje.

Opublikowano

Widze ze po dzisiejszej Targowicy w obozie Sony Neox wyrasta na nowego lidera klapkow. Gratuluje.

Widzę, że u klapków ciągle brednie o braku gier, ile tak jeszcze na kłamstwach pociągniecie, 5 lat ? Gratuluje.

Opublikowano

Gra bez multi I coopa ktorej nie moga ukonczyc. To tylko dosadnie udowadnia jaka bieda jest na PS4...

Wygląda, jakbyś pisał o Quantum Break, tylko platformy ci się pomyliły.

Opublikowano

Yesssss udało się!

Z tego miejsca chciałem serdecznie podziękować Sony za oddelegowanie mnie do niesienia flagi z logiem PS4 - tak jak obiecywałem, melduję wykonanie zadania Kaz!  :yes:

Edytowane przez Neox

Opublikowano

@Kre3k, wiem że GOW4 to najwcześniej 2016. Chodziło mi bardziej o potwierdzenie nad pracami, oraz konkrety.

Pamiętam pierwszy trailer GoWIII

https://www.youtube.com/watch?v=3ZHSGckREdY

In the end, there will be only chaos.

A później był gameplay trailer i graficzny kop w ryja.

Epicka epickość.

Opublikowano

Ciekawe. Okładka Game Informera zostanie ujawniona dopiero po konfie Sony.

We will reveal our July cover this Thursday at 11 am central. However, it won't release until Monday night (after Sony's presser)

https://twitter.com/gi_andymc/status/473913963957059584

a jednak. Jak GI ma taką embargo ekskluzywna okładkę to Sony pokaże coś nowego :P Knack 2? GT 6 HD? A może uncharted 1-3 na ps4?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

We will reveal our July cover this Thursday at 11 am central. However, it won't release until Monday night (after Sony's presser)

ANCZARTED

TLG , zobaczycie

szach mat

Edytowane przez erix

Opublikowano

Widocznie xbone będzie miał zapowiedziane tak chvjowe tytuły, że nie zasługują na okładkę.

Opublikowano

Pomyłka. Okładkę pokażą w ten czwartek, ale numer będzie dostępny tuż po konfie Sony.

Innymi słowy: Uncharted.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.