Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak to co by bylo?

W pchlim by stal, tak jak ps4.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wczesniej jeszcze najlepszym handheldem pod sloncem byla Vita i gry pokroju Dragons Crown, Persona czy Virtues.

Dobrze, ze sprzedaz Vity rozwiazala jezyk Czezkyemu i "w koncu moze mowic prawde o tym szrocie!"

Edytowane przez easye

Opublikowano

nie, wtedy by było Forza najlepszy racer, a z MK8 miałbyś polewkę na YT.

z Wii U bedzie tak jak z Vita czyli "no, ograłem te 4 gry to można sprzedać"

:*

Opublikowano

Dajcie se spokoj z Czezkym, on jest jak baba z humorami, ktora zmienia zdanie zaleznie od (jeszcze nikt nie doszedl od czego)

Opublikowano

nie, wtedy by było Forza najlepszy racer, a z MK8 miałbyś polewkę na YT.

z Wii U bedzie tak jak z Vita czyli "no, ograłem te 4 gry to można sprzedać"

:*

Wychwalalem tylko killzone w mp.

O reszcie pisalem ze jest do dupy - tragiczne wykonanie i brak gier.

Od samego poczatku.

Pisalem, ze zaluje, ze kupilem.

Wez jeszcze cos wymysl ziomek.

Sorry, ze nie jestem zaslepionym debilem, ktory gra w gry na ktorych jest znaczek SONY/MS.

PRZEPRASZAM, NIE PASUJE TU.

Opublikowano

Wczesniej jeszcze najlepszym handheldem pod sloncem byla Vita i gry pokroju Dragons Crown, Persona czy Virtues.

Dobrze, ze sprzedaz Vity rozwiazala jezyk Czezkyemu i "w koncu moze mowic prawde o tym szrocie!"

jeszcze byla beka z 3ds bo przeciez:

danganrompa >>> phoenix wright

Opublikowano

Potwierdzam, mistrzowskie gry, spedzilem z nimi ponad 200h.

Opublikowano

Jedyne, ktore ograles, ale caly sprzet oceniles jako crap bez gier, chociaz biblioteki nawet nie poznales...

Edytowane przez easye

Opublikowano
Czyli QB też można już skreślić?

Ja (pipi)ie wy naprawdę macie jakaś martwicę mózgu, klon gearsów i Uncharted bez multi gra która powinna stawiać na MP nie ma go i oczywiście już przyklejacie, że gra jest be choć nigdzie takie słowo nie padło prócz waszych ust.

QB to kolejny AW to kolejny MAX mimo, że to dość podobne gry to ta bez MP się obejdzie, bo Ci panowie wiedzą jak zrobić kapitalnego SP, czego nie można powiedzieć o Orderze i o fragmentach które zaprezentowali.

Bo bliżej tej grze do GeoW;a niż do AW(QB)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jedyne, ktore ograles, ale caly sprzet oceniles jako crap bez gier, chociaz biblioteki nie znasz...

Znam lepiej od ciebie, gralem w gry o ktorych ty nawet nie slyszales (import z jp).

Opublikowano

Łykajcie dalej trolling Yaczesa. Chłopak lubi po prostu dobre gierki i tyle. Niezależnie od platformy

No a że przy okazji może spowodować takie reakcje jak u kolegów wyżej (na pamięć się uczucie jego postów czy jak xD?), to niech ma.

Opublikowano

xD

No to jest fajne do obiadu :D

Opublikowano

Łykajcie dalej trolling Yaczesa. Chłopak lubi po prostu dobre gierki i tyle. Niezależnie od platformy

No a że przy okazji może spowodować takie reakcje jak u kolegów wyżej (na pamięć się uczucie jego postów czy jak xD?), to niech ma.

No wszytsko byloby spoko, gdyby po zmianie firmy te gry, badz platformy nadal byly dobre. A z Czezkym jest tak - 3 lata gra w Gearsy, sprzedaje Xa, kupuje PS3 z TLOU i nagle Gearsy sa dla Januszy i no skill'i.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

1. Zacznijmy od tego, ze tak naprawdę nigdy nie zmieniałem frontu, bo nie jestem fanbojem zadnego sprzętu. Jestem natomiast entuzjasta gier wideo i całego zjawiska elektronicznej rozrywki. Moje wypowiedzi to czysty trolling przemieszany z postami na serio. Zdaje sobie sprawę z tego, ze koniec koncow nie wiadomo jakie jest moje prawdziwe zdanie na jakikolwiek growy temat. Po prostu kiedy ryba lapie haczyk czuje się spełniony  :sorcerer:, a tak naprawdę smiesza mnie te wojenki rodem z podstawówki.

Opublikowano

1. Zacznijmy od tego, ze tak naprawdę nigdy nie zmieniałem frontu, bo nie jestem fanbojem zadnego sprzętu. Jestem natomiast entuzjasta gier wideo i całego zjawiska elektronicznej rozrywki. Moje wypowiedzi to czysty trolling przemieszany z postami na serio. Zdaje sobie sprawę z tego, ze koniec koncow nie wiadomo jakie jest moje prawdziwe zdanie na jakikolwiek growy temat. Po prostu kiedy ryba lapie haczyk czuje się spełniony  :sorcerer:, a tak naprawdę smiesza mnie te wojenki rodem z podstawówki.

a Easye juz po trzech wylewach i dwoch zawalach przez Czezkiego :P :P :P

Opublikowano

Dave czezky mnie też zastanawia. Czy ma tyle osobowości w jednym ciele czy zmienia zdanie jak baba w ciąży.

Odkąd pamiętam udziela się w tematach konsolowych z mocno skrajnymi opiniami. Problem w tym że cel tych skrajnych opinii zmienia się co chwila. Ja gram na wszystkim i niczego nie hejtuje. Są ludzie którzy grają na jednym sprzęcie i hejtuja wszystko inne. Tych jakoś staram się zrozumieć. Tacy użytkownicy jak dave są dla mnie zagadką. Ile on ma lat mentalnie zastanawiam się.

Opublikowano

Czyli QB też można już skreślić?

Ja (pipi)ie wy naprawdę macie jakaś martwicę mózgu, klon gearsów i Uncharted bez multi gra która powinna stawiać na MP nie ma go i oczywiście już przyklejacie, że gra jest be choć nigdzie takie słowo nie padło prócz waszych ust.

QB to kolejny AW to kolejny MAX mimo, że to dość podobne gry to ta bez MP się obejdzie, bo Ci panowie wiedzą jak zrobić kapitalnego SP, czego nie można powiedzieć o Orderze i o fragmentach które zaprezentowali.

Bo bliżej tej grze do GeoW;a niż do AW(QB)

Żartujesz, prawda? Cóż za logiczne wytłumaczenie :lol: Gdyby Girsy nie miały multi, to ta gra byłaby chvjowa, to samo z Uncharted, teraz jak wyjdzie jakaś kopia tych tytułów, to nawet gdyby single był znacznie lepszy, to crap i tak, bo nie ma multi. To jest tak głupie i niedorzeczne, że szkoda na ten temat dyskutować.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ja bardzo dobrze wiem, że to trolling ale trzeba go trochę podkręcić od czasu do czasu c'nie ?

Opublikowano

No wszytsko byloby spoko, gdyby po zmianie firmy te gry, badz platformy nadal byly dobre. A z Czezkym jest tak - 3 lata gra w Gearsy, sprzedaje Xa, kupuje PS3 z TLOU i nagle Gearsy sa dla Januszy i no skill'i.   :teehee:

Lap.

2lw65vt.jpg

Niektorzy ludzie to takie mloty, ze az mi przykro czasem, ze robie z nich posmiewsko.

Opublikowano
Żartujesz, prawda? Cóż za logiczne wytłumaczenie :lol: Gdyby Girsy nie miały multi, to ta gra byłaby chvjowa, to samo z Uncharted, teraz jak wyjdzie jakaś kopia tych tytułów, to nawet gdyby single był znacznie lepszy, to crap i tak, bo nie ma multi. To jest tak głupie i niedorzeczne, że szkoda na ten temat dyskutować.

Sęk w tym, że ja nigdzie nie napisałem, że ta gra będzie (pipi)owa za to Ty zrobiłeś to już drugi raz ;)

Brak MP w takiej grze boli i tyle.

Po za tym pierwszy trailer GeoW  >>>>>>>>>>>>>>>> pierwszy trailer The Order.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Znaczy sie dave w tym temacie przenosi się mentalnie do podstawówki aby wkurzyc easye?:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

no mentalnosc szkoly podstawowej.. Naprawde uwazasz, ze robisz z kogos mlota swoja postawa i trollingiem internetow, od forum PSX i tematow zupelnie nie zwiazanych z CW,  YT i Onetu. Dave Czezky - czlowiek, ktory opanowal internet - moze do Rozmow w Toku sie zglos - "sprzedal PS4 i zyskal 500 zl, ale stracil ekolegow wyzywajac ich od "gnid" w statusach."

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaczes ma TV marki Naughty Dog. Szacun!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.