Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jaranie sie drzewami w grze wyscigowej jest tak samo uposledzone jak jaranie sie publicznoscia w fifie czy innym pesie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 621,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ale przez cala generacje byla beka z drzew 4d w gran turismo a teraz nagle wniosek - ze drzewa nikogo w grach wyscigowych

Opublikowano

Już tylko trzy dni, aż nie mogę się doczekać. Wczoraj Wiedźmin mnie zmasakrował i czekam na więcej takich pokazów. Szczególnie na tę bezpośrednią rywalizację Horizon 2 z DriveClubem ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Driveclub = Lewak

Horizon 2 = Krul

No cóż, sytuacja finansowa obu koncernów - matek,

wskazuj na słuszność takiego twierdzenia

( dla niegramotnych - sony wtapia kasę a MS zarabia )

Opublikowano

A co z tym Project CARS? To chyba miało zjeść obie te gry razem wzięte. Wyjdzie to w okolicach premier DC i FH2?

Opublikowano
  • Autor

Ale to zupełnie inny typ wyscigów.

Cars zmasakrują GT7 i Forze 5 i 6 :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Drzewa będą odwracać uwagę od mizernego modelu jazdy

Tak, twórcy WRC i ludzie od PGR i z pewnością będzie mizerny model jazdy.

Opublikowano

Na tym gifie auto wygląda jakby leciało a nie jechało więc prawdopodobnie masz racje. 

Opublikowano

Czekamy na opinię Exacta.

Opublikowano

Czekamy na opinię Exacta.

Świetny model jazdy, bynajmniej w Alphie w którą grałem, z Gifów z Pagani wynika ewidentnie że gra bedzie Arcadowo-Symulacyjna, ale do realizmu prowadzenia będzie bliżej Horizonowi niż Driveclubowi

Opublikowano
Beka to będzie z DC jeśli FH 2 będzie prezentować zbliżony lub taki sam poziom grafiki mimo tego że będzie gierką z otwartym światem a nie (pipi)anym korytarzykiem.

Zbliżony o czym wy (pipi)a gadacie to ten cały DC to jakiś wyznacznik gier wyścigowych??? wygląda ok (na gifach które wkleja Yeti) ale  nic ponadto a wy z niego robicie jakiś 7 cud świata, FM 5 jak na startowy tytuł niema się czego wstydzić przy tym DC więc o FH2 jestem spokojny.

Opublikowano

Drzewa będą odwracać uwagę od mizernego modelu jazdy

Tak, twórcy WRC i ludzie od PGR i z pewnością będzie mizerny model jazdy.

Ktoś może mi udowodnić przykładami konkretnych pracowników Bizarre ,iż Driveclub robią obecnie ludzie od PGR.

Wydaję mi się ,że po zamknięciu Bizarre pracownicy rozeszli do wielu studiów (Codemaster,Evolution,Playground games).Ale to właśnie w Forzie Horizon zrobionej przez Plauground najbliżej było do klimatu PGR ze względu na model jazdy,kudosy itd. Więc IMO  to Forze Horizon należy traktować jako duchowego następce PGR

Opublikowano
Ktoś może mi udowodnić przykładami konkretnych pracowników Bizarre ,iż Driveclub robią obecnie ludzie od PGR.

Główny projektant modelu jazdy PGR 4 pracuje nad DC, tyle pamiętam.

Opublikowano

Beka to będzie z DC jeśli FH 2 będzie prezentować zbliżony lub taki sam poziom grafiki mimo tego że będzie gierką z otwartym światem a nie (pipi)anym korytarzykiem.

Zbliżony o czym wy (pipi) gadacie to ten cały DC to jakiś wyznacznik gier wyścigowych??? wygląda ok (na gifach które wkleja Yeti) ale  nic ponadto a wy z niego robicie jakiś 7 cud świata, FM 5 jak na startowy tytuł niema się czego wstydzić przy tym DC więc o FH2 jestem spokojny.

Tu jest głównie mowa o grafice na chwilę obecną, DriveClub to najładniejsza wyścigówka jaka konsolowcy widzieli.

i99BcyYvGV3yO.gif

iK5tG1ko23l0w.gif

TalkativeFoolhardyChrysomelid.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak można pomylić bynajmniej z przynajmniej xD. Jak wy to ku,rwa robicie?

Opublikowano

Widzieli na filmikach, super partia !

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Powinni zmienić tytuł na GifClub.

Dzisiaj IGN ma pokazać jakiś teaser Horizon 2, ale pewnie skończy się na kadrach na kołach i lakierze ;p

Opublikowano

Zróbcie ktoś ankietę na weekend aby zliczyć szeregi obecnych botów, klapkow i neutralnych, ciekawe jak i czy się pula przemiesza po wtorku

Opublikowano

Tak czytam i czytam ten temat i się nad jedną kwestią zastanawiam. Czy wy naprawdę będziecie zarywać noc jak rano do pracy dla jednej konferencji. Czy rano nie lepiej obejrzeć trailery? Prawdziwe no life hardcore fanboy gamers z was:)

Opublikowano

Niektorzy nawet biora urlop pod E3. xD

Opublikowano

Tak czytam i czytam ten temat i się nad jedną kwestią zastanawiam. Czy wy naprawdę będziecie zarywać noc jak rano do pracy dla jednej konferencji. Czy rano nie lepiej obejrzeć trailery? Prawdziwe no life hardcore fanboy gamers z was:)

Co w tym takiego no lajfowego? Bez przesady. Niemniej ja idę spać i nastawiam budzik na 4.

Mają do tego prawo, skoro to ich hobby :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Na 4? U nas to sie nie zaczyna o 3?

Opublikowano

Chore? Owszem ale takie mają prawo

xDxDxD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.