Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bułgaria

Featured Replies

Opublikowano

planujemy ze znajomymi większą ekipą pojechać gdzieś na wakacje nad jakieś ciepłe morze, słyszałem że w Bułgarii ceny są dość niskie przy całkiem niezłych warunkach, a w zasadzie kasa gra tu główną rolę. był ktoś? gdzie jechać? warto?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 5,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak na samochodowe wojaze na wlasny koszt to tylko Chorwacja - cudowny kraj, jak sie wezmie jedzenie z polski + na miejscu bedzie opierac sie na kupowaniu zarcia w marketach to wyjdzie praktycznie tak samo jak nad polskim morzem, a pogoda pewna.

Bułgaria tansza niż Chorwacja ale do mnie perspektywa jazdy na wlasny koszt 1700km mnie odrzuca. JEszcze Wegry sa tanie i duzo osob chwali i sa blisko ale nie bylem nigdy wiec sie nie wypowiem.

Jak z biur podrozy autokarem lub samolotem to wiekszego wyboru nie ma - od lat czolowka gdzie najtaniej(i jedzenie na miejscu jak i same wczasy) i gdzie hurtowo cisna polacy sie nie zmienia: bulgaria, turcja, tunezja i egipt

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano
  • Autor

no właśnie chodzi o wycieczkę na własny koszt i raczej autem, ale jeśli jakimś autokarem czy innym dyliżansem wyszłoby znacznie taniej to w sumie czemu nie. z drugiej strony do Bułgarii jest dalej niż do Chorwacji więc autem wyjdzie na to samo cenowo pewnie.

myślimy o takim wypadzie właśnie ze względu na to, że polskie morze jest drogie i ciężko trafić na spoko pogodę, więc jeśli wypad do Bułgarii bądź Chorwacji ma kosztować tyle co nad nasze smutne morze to nie ma co się zastanawiać.

Opublikowano

W bulgarii jest syf i malaria stary.

Ponizej 5 gwiazdek nie ma co nawet szukac, a i to jest loteria.

Opublikowano

w zyciu bym sie do bulgarii autem nie fatygowal tyle kilometrow, kraj tego nie warty by tyle ryzykowac, tym bardziej ze samolotem tam polecisz za stosunkowo smieszne pieniadze i oszczedzasz caly masterplan - jak jechac, gdzie tankowac, czy nie dostac mandatu itp.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odpowiedz sobie czy wolisz piaszczyste, złote plaże, czy żwir i kamienie.

• 3 lata później...
Opublikowano

Dziś ostanie dzień pracy i zaczynam urlop, w poniedziałek wylatuję do Słonecznego Brzegu, dwa lata temu byłem na złotych piaskach i jedyne do czego wtedy mogłem się przyczepić to brudne plaże i walące się śmieci na ulicach. No ale złote piaski to raczej imprezowa część Bułgarii więc nawalone dzieciaki raczej nie słyną z kultury. Jadę jak poprzednio z biurem podróży ale mimo tego zdam relację co i jak o hotelu i okolicy 

Opublikowano

Dziś ostanie dzień pracy i zaczynam urlop, w poniedziałek wylatuję do Słonecznego Brzegu, dwa lata temu byłem na złotych piaskach i jedyne do czego wtedy mogłem się przyczepić to brudne plaże i walące się śmieci na ulicach. No ale złote piaski to raczej imprezowa część Bułgarii więc nawalone dzieciaki raczej nie słyną z kultury. Jadę jak poprzednio z biurem podróży ale mimo tego zdam relację co i jak o hotelu i okolicy

Będziemy w tym samym miejscu(Słoneczny Brzeg), z tym, że ja lecę w środę. To będzie mój pierwszy pobyt w Bułgarii, bardzo jestem ciekaw tego kraju.

Opublikowano

Ja tam w planie mam zwiedzić Nessebar oraz jak na duże dziecko przystało wbijam do Action Aquaparku :). Pogoda upalna jak u nas więc nic tylko się bawić