Opublikowano 11 maja 202411 maj Wygląda na to, że wygrają zespoły, które zrobiły pit stop przed czerwoną flagą. Ferrarki i Porsche z czołówki muszą zjechać i raczej przez tę godzinę już niewiele ugrają.
Opublikowano 11 maja 202411 maj Autor jak zostanie 15-20 minut ścigania to będzie dobrze. czas tyka a nie zanosi się na szybkie wznowienie.
Opublikowano 11 maja 202411 maj Autor o, zresetowali timer i wydłużyli sesję o czas czerwonej flagi. będzie ściganko
Opublikowano 11 maja 202411 maj Szkoda, że auto Robcia musiało zjechać podczas SC, wiadomo czemu? Wirtualnego mieli chyba spokojnie na czas SC, pytanie jak z normalnym paliwem było.
Opublikowano 3 czerwca 20243 cze Panowie, gdzie oglądacie LeMans? Bo Eleven nie ma praw, a Eurosport puszcza tylko powtórki i to w dodatku parę razy na dzień i tyle. Pozostają tylko lewe streamy? Kiedyś chyba jeszcze puszczali ja YT za friko, ale dobre czasy się skończyły. EDIT:Dobra, jakiś program z dupy miałem. Eurosport 1 normalnie transmituje.
Opublikowano 3 czerwca 20243 cze Autor 2 godziny temu, Patricko napisał(a): a Eurosport puszcza tylko powtórki i to w dodatku parę razy na dzień i tyle. huh? Eurosport normalnie całość transmituje i to dość obszernie na obu kanałach. dodatkowo zawsze można kupić playera i mieć praktycznie cały czas, również niektóre onboardy i chyba pitlane. całe 25 zeta na 30 dni więc można przeżyć.
Opublikowano 3 czerwca 20243 cze Tak, tak, źle popatrzyłem na jakiś program z dupy. Już wszystko wiem co i jak
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze jak tam wierzycie? dobry skład jest, oby tylko maszyna nie zawiodła! Forza Ferrari!! Forza Robert!
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Jeśli nie będzie głupich błędów i maszyna wytrzyma to będzie dobrze. Wieczorem podobno ma padać, także będzie się działo.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Shwartzman teoretycznie ma najmniej doświadczenia w długich dystansach, ale to dobry kierowca. Robert zaczyna tak?
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Teraz, Kaczi napisał(a): Shwartzman teoretycznie ma najmniej doświadczenia w długich dystansach, ale to dobry kierowca. Robert zaczyna tak? Tak, Robert zawsze zaczyna. Pewnie wrzucą go też na noc potem, bo to gość z największym doświadczeniem tam, a w nocy nie ma żartów
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze no noc oddziela facetów od chłopców ostatnio na kanale Jimmiego Broadbenta było o ściagniu nocnym
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze Robert musiał karę odbyć 10s, więc spadli niestety. To jeszcze kara z wczoraj z tego co kojarzę i nie z jego winy.
Opublikowano 15 czerwca 202415 cze ten Alpine 35 jest strasznie szybki.... Przestrzelił zakręt a mimo nadal przed Robertem