Opublikowano 22 lutego 201510 l Wlasnie zobaczylem okemi dobra odpowiedz. Sa dwa 'Oka' i 'mi' jak do re mi fa... i mamy Okemi. Edytowane 22 lutego 201510 l przez decoyed
Opublikowano 22 lutego 201510 l Jesli sarkazm no to The Order Jesli nie, no to z ostatnich wyku*wistych co gralem no to ... Dying Light
Opublikowano 23 lutego 201510 l Powiedzialbym ze moze Saints Raw ale te ludki sa podpieczone EDIT Dowalilem jak Okemi. Oczywiscie mialem na mysli Saints Row. Wiec odpada Edytowane 23 lutego 201510 l przez decoyed
Opublikowano 24 lutego 201510 l nie i nie ;_; przecież to jest tak oczywiste! dla mnie Podpowiedź: angielska nazwa na niebo?
Opublikowano 24 lutego 201510 l Sky jump. nie no jedyne co to moze.. Heavenly Sword? Ale.. nie pasuje mi w ogóle do obrazka, wcześniej myślałem o Popolousie