Opublikowano 25 października 20159 l Jakiej firmy dysk twardy ma Xbox One? Ja mam konsolę z dyskiem o pojemności 500GB - jakiej on jest firmy?
Opublikowano 25 października 20159 l 40% Samsung, 40% seagate 20% coś innego. a zewnętrzny weź Seagate 2TiB expansion portable
Opublikowano 25 października 20159 l Chcę właśnie zakupić dysk zewnętrzny i kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Chciałbym kupić dysk o pojemności 1TB do 300 złotych.
Opublikowano 25 października 20159 l Ja polecam Hitachi Touro Mobile Pro, głownie ze względu na szybkość. Dzięki 7200rpm gry często ładują się szybciej.
Opublikowano 25 października 20159 l http://www.psxextreme.info/forum/232-xbox-one-hardware-software-scena-xbox/ Jest specjalny temat w powyzszym dziale, lepiej tam poczytac, zapytac
Opublikowano 25 października 20159 l Tak naprawde nie ma to znaczenia i niektore gry potrafia ladowac sie dluzej hdd na usb. To zalezy od gry.
Opublikowano 25 października 20159 l To fakt ale lepiej już zainwestować w jakiś dysk 7200rpm niż 5400rpm (większość zewnętrznych ma takie obroty).
Opublikowano 25 października 20159 l miśki, jak tam u was działa napęd (głównie pytam kolesi co mają preview) u mnie po odpaleniu konsoli nie widzi płyty w napędzie - muszę wyjąć i włożyć by zaskoczyła
Opublikowano 25 października 20159 l miśki, jak tam u was działa napęd (głównie pytam kolesi co mają preview) u mnie po odpaleniu konsoli nie widzi płyty w napędzie - muszę wyjąć i włożyć by zaskoczyła Jest to wypisane w changelogu preview, ze czasami może nie odczytać płyt i konieczne jest ich przełożenie.
Opublikowano 26 października 20159 l Wybór padł na: http://www.euro.com.pl/archiwizacja-danych1/wd-elements-portable-1-5tb-usb-3-0-czarny.bhtmlDziękuję za udzielone porady! :-)
Opublikowano 26 października 20159 l pamietam zapowiedz tej gry bodaj na GDC i zapadla mi w pamiec tym klimatem, 40zl dac moge dac
Opublikowano 26 października 20159 l Bracia Xboty! Pytanie mam. Mam nowego dash'a ze względu na udział w preview NXE . Wykonuje test połączenia dławili graczy. Pojawia sie błąd . Chodzi o MTU. W kwestii sieci jestem zielony mógłby mi ktoś pomoc?
Opublikowano 26 października 20159 l Spróbuj zaktualizować konsolę ręcznie w ustawienia-system-aktualizacje. Ja na pierwszym buildzie nxoe miałem problem z testem połączenia(test nie działał ale usługi sieciowe i granie owszem).
Opublikowano 26 października 20159 l Kiedy podaja Gry do Games with Gold na listopad , chciałem cos kupic ze starszych tytułów i wołałbym nie strzelac sobie w kolano...
Opublikowano 26 października 20159 l MajorNelson podaje gry od 23 do 27 dnia miesiąca. Jednakże teraz przez 2 dni będzie tweetować o halo 5. Po wygranej PIS nawet nie chce się z nami podzielić grami w goldzie. Pewnie dostaniemy listę ostatniego dnia miesiąca
Opublikowano 26 października 20159 l Bracia Xboty! Pytanie mam. Mam nowego dash'a ze względu na udział w preview NXE . Wykonuje test połączenia dławili graczy. Pojawia sie błąd . Chodzi o MTU. W kwestii sieci jestem zielony mógłby mi ktoś pomoc? Nic nie zrobisz - po ostatnim updacie tak się porobiło - jedni twierdzą, że jest to tylko kosmetyka - dash sie wywala przy teście i pokazuje błąd. Inni natomiast mają problemy z graniem po sieci - jak jesteś w preview to na tamtym forum masz kilka tematów o tym błędzie.
Opublikowano 26 października 20159 l U mnie z tym mtu też jest problemem, online gra i buczy to mnie to ryra
Opublikowano 26 października 20159 l U mnie właśnie z tym graniem średnio. Bo łechtam się Halo 4 w multi przed jutrzejsza premierą a czasem zdarza się że nie może nikogo do gry znaleźć a NAT otwarty ot co....;(
Opublikowano 26 października 20159 l Toopek ile Ci pokazuje mtu w teście? u mnie 540 a przed preview miałem 1470/1480
Opublikowano 26 października 20159 l Wszystkim pokazuje tak samo: https://twitter.com/XboxQwik/status/658048131712421889