Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Jakiej firmy dysk twardy ma Xbox One? Ja mam konsolę z dyskiem o pojemności 500GB - jakiej on jest firmy?

Opublikowano

Chcę właśnie zakupić dysk zewnętrzny i kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Chciałbym kupić dysk o pojemności 1TB do 300 złotych.

Opublikowano

Ja polecam Hitachi Touro Mobile Pro, głownie ze względu na szybkość. Dzięki 7200rpm gry często ładują się szybciej.

Opublikowano

Tak naprawde nie ma to znaczenia i niektore gry potrafia ladowac sie dluzej hdd na usb. To zalezy od gry.

Opublikowano

To fakt ale lepiej już zainwestować w jakiś dysk 7200rpm niż 5400rpm (większość zewnętrznych ma takie obroty).

Opublikowano

Jesli zalezy Ci na malej awaryjnosci to wez WD.

Opublikowano

miśki, jak tam u was działa napęd (głównie pytam kolesi co mają preview)

u mnie po odpaleniu konsoli nie widzi płyty w napędzie - muszę wyjąć i włożyć by zaskoczyła

Opublikowano

miśki, jak tam u was działa napęd (głównie pytam kolesi co mają preview)

u mnie po odpaleniu konsoli nie widzi płyty w napędzie - muszę wyjąć i włożyć by zaskoczyła

Jest to wypisane w changelogu preview, ze czasami może nie odczytać płyt i konieczne jest ich przełożenie.

Opublikowano

zagramy na poczatku roku

Opublikowano

Po tytule moge wnioskowac ze dadza w Games with Gold?

Opublikowano

pamietam zapowiedz tej gry bodaj na GDC i zapadla mi w pamiec tym klimatem, 40zl dac moge dac

Opublikowano

Bracia Xboty! Pytanie mam. Mam nowego dash'a ze względu na udział w preview NXE . Wykonuje test połączenia dławili graczy. Pojawia sie błąd . Chodzi o MTU. W kwestii sieci jestem zielony mógłby mi ktoś pomoc?

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować konsolę ręcznie w ustawienia-system-aktualizacje.

Ja na pierwszym buildzie nxoe miałem problem z testem połączenia(test nie działał ale usługi sieciowe i granie owszem).

Opublikowano

Kiedy podaja Gry do Games with Gold na listopad , chciałem cos kupic ze starszych tytułów i wołałbym nie strzelac sobie  w kolano...

Opublikowano

MajorNelson podaje gry od 23 do 27 dnia miesiąca. Jednakże teraz przez 2 dni będzie tweetować o halo 5. Po wygranej PIS nawet nie chce się z nami podzielić grami w goldzie. Pewnie dostaniemy listę ostatniego dnia miesiąca :D

Opublikowano

Bracia Xboty! Pytanie mam. Mam nowego dash'a ze względu na udział w preview NXE . Wykonuje test połączenia dławili graczy. Pojawia sie błąd . Chodzi o MTU. W kwestii sieci jestem zielony mógłby mi ktoś pomoc?

Nic nie zrobisz - po ostatnim updacie tak się porobiło - jedni twierdzą, że jest to tylko kosmetyka - dash sie wywala przy teście i pokazuje błąd. Inni natomiast mają problemy z graniem po sieci - jak jesteś w preview to na tamtym forum masz kilka tematów o tym błędzie.

Opublikowano

U mnie właśnie z tym graniem średnio. Bo łechtam się Halo 4 w multi przed jutrzejsza premierą a czasem zdarza się że nie może nikogo do gry znaleźć a NAT otwarty ot co....;(