Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak nazwać przeświadczenie, że mogliby na początku marca nagle zapowiedzieć jakieś gry na wiosnę/lato. Naiwność? ;)

Może na jutrzejszej konferencji zapowiedzą oficjalnie gow4, Forze horizon3 na PC Windows 10

Wątpię żeby Horizon 3 trafiło na PC. Gears of War 4 też mało prawdopodobne, przynajmniej w tym roku biorąc pod uwagę, że remake jedynki dopiero wyjdzie na PC.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

No aleja mowie o zapowiedziach. Z FH to co prawda zart byl, ale mimo wszystko mogą zapowiedzieć fh3 na xone. Gow4 jeszcze oficjalnie na pc nie wychodzi.

Opublikowano

Grał ktoś? Gra ostatnio wyszła na Xone, ma bardzo dobre oceny, a trailer jest mocny :)

Opublikowano

o kurde prezentuje sie spoko, nic wczesniej o niej nie slyszalem, jak nadrobie zaleglosci to na pewno sprawdze

Opublikowano

Gra od ludzi co kiedyś pracowali w Telltale, w negatywnych reckach wymieniali że trochę powolna i przegadana ale taka miała być ;) Kupi się na promocji.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ciekaw jestem jak z długością gry, w końcu krzyczą sobie $20, a ja ostatnio za połowę tego kupiłem SMTIV na 2DS'a ;)

Opublikowano

Nie spodziewał bym się cudów, pewnie klasycznie ok 6h ;)

Opublikowano

http://www.trueachievements.com/challenges.aspx

Jeszcze są, ale chyba się wycofują z tego pomysłu. Widać np. jak Forza 5 miała ich 25, a 6 już żadnego. Nie chcę gdybać, jednak wydaje mi się (patrząc po TA), że publika zainteresowana osiągnięciami średnio polubiła ten pomysł, nie mówiąc o reszcie. To i tak była głównie marchewka mająca motywować do kupowania na premierę. 

Opublikowano

a szkoda bo fajne niektóre były. gdyby za tym też szły jakieś nagrody (w grze) to ludzie mieli by większą ochotę. teraz sporo jest w state of decay, co chwilę są ale nikomu nie chce się grindować dla tapetki. za to 100% w horizon 2 mnie napawa :)

Opublikowano

Grał ktoś? Gra ostatnio wyszła na Xone, ma bardzo dobre oceny, a trailer jest mocny :)

https://www.youtube.com/watch?v=NAhrOoNR4ng

Recenzje w cda i poxelu nad wyraz pozytywne. Myślałem o niej jakiś czas temu ale za droga za 3h zabawy. Według recenzji jedno przejście ok 3h. Czekam na przecenę do poniżej 40 zł i kupuje. Podobno świetnie napisane dialogi, klimatyczna i piękna grafika. Możliwość kilku zakończeń.

Opublikowano

Po przejściu na nową generację wielu developerom gier z cyfrowej dystrybucji zwyczajnie odbiło, co gra to $20. Rozumiem w przypadku takiego Ori (które tak naprawdę z te $5 mniej też mogło kosztować) itp. produkcji, ale teraz pierwsza lepsza gra na 3h stoi mocno po $20. Efekt jest taki, że wszyscy czekają na promocję. Teraz po $10-15 już tylko i wyłącznie same indie pikselozy robione w garażu. Pamiętam jak Trials Evolution na premierę stało za $15...

Opublikowano

Najgorsze i tak jest ze niektóre indyki co wychodzą na konsole i telefony maja takie różnice w cenie na konsoli właśnie $20 a na komórce $5

Opublikowano

może producenci konsol coś tu wymuszają, przecież biorą z tego spory %

Opublikowano

może producenci konsol coś tu wymuszają, przecież biorą z tego spory %

Zawsze brali. Nie widzę więc powodu żeby gry były nagle droższe o 50-100% w stosunku do pastgenów.

Opublikowano

No i odbyła się w ogóle tak wielka impreza o grach dla Windows 10 + Xbox One co ją Micro planowało na 25 lutego? Szukam wszelkich informacji na ten temat a tutaj cisza.

Opublikowano

Embargo schodzi chyba 1 marca. 

Opublikowano

Jaka "wielka impreza"? XD Ludzie sami sobie dopowiadają, a później rozczarowanie.

Opublikowano

A to nie mialo być o lumiach, surface i windows mobile? Gdzie wzmianka ze miala to być glownie growa konferencja?

Opublikowano

A nie miało być o forzie, halo i gearsach na PC?

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że w końcu powiedzą coś konkretnego odnośnie planów wydania Below. Klasyczny przykład jak NIE zapowiadać gier.

Opublikowano

W sumie nic takiego, ale opinia Phila w kwestii ewentualnego powrotu Conkera na Xone: