Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja gram. Zaczalem kariere swojego zawodnika. SG i ma 6'3, a wydaje sie duzo nizszy. Zrobilem potem sobie kilka tatoo i ich nie mam na ciele, a ustawiam zeby byly. Mieliscie z takimi rzeczami problem? 

Pytanko jeszcze - czy grajac tryb GM lub sezon moge wrzucic do druzyny swojego zawodnika?

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 46,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @Balon    E tam ...online, sronline ... tylko kanapowe multi ! Czy to Fifa czy tam PES a już tym bardziej NBA2K ... Zgrana ekipa ,jakieś alko ,do tego hmm "pomidory" ,plus jakaś pizza z dostawą* i j

• Napiszę parę słów od siebie :-)        Nie owijając w bawełnę - TA GRA WYMIATA. Interesuję się NBA od kiedy skończyłem 10 lat (pierwsze finały - a właściwie ich powtórki :-p - oglądałem w 1993, kied

• Chyba niestety dalej NBA 2K nie będzie miało  konkurencji. Info odnośnie NBA Live 15  http://www.ppe.pl/news-28904-elektronicy_zapowiadaja_koszykarskie_swieto__czyli_premiere_nba_live_15.html   "Sea

Opublikowano

Gra niesamowita.  Gram My League Lakersami. Potrafie przegrać z najsłabszą drużyną, by w następnym meczu rozgromić mistrzów NBA. Każdy mecz zupełnie inny, czasem jest tyle emocji, że mam ochotę rzucić padem.  Każdy kto lubi gry sportowe/drużynowe, to pozycja dla niego obowiązkowa. Jeśli chodzi o gameplay, to taka Fifa przy tym, to crap.

Edytowane przez iDAK

• 3 miesiące temu...