May 24, 201412 yr Arcade Hori PS3 Fighting Edge Pograłem na nim 15h i to nie jest ściema, od zakupu praktycznie leży w pudle, stick jest w bardzo dobrej kondycji.. Po reszte informacji odsyłam do wujka google cena i co w środku piszczy:D Dodatkowo dodaje trzy gry Street Fighter 4, Super Street fighter 4 i Dead Or Alive 5. Koszt wysyłki wliczony jest juz w cenie. Cena: 700 zł Edited August 28, 201411 yr by Dani78
May 24, 201412 yr Proponowałbym jednak załóżyć w Pchlim Targu - najlepiej w dziale Sony http://www.psxextreme.info/forum/193-sony/
August 24, 201411 yr Author Arcade Hori PS3 Fighting Edge Pograłem na nim 15h i to nie jest ściema, od zakupu praktycznie leży w pudle, stick jest w bardzo dobrej kondycji.. Po reszte informacji odsyłam do wujka google cena i co w środku piszczy:D Dodatkowo dodaje trzy gry Street Fighter 4, Super Street fighter 4 i Dead Or Alive 5. Koszt wysyłki wliczony jest juz w cenie. Cena: 600 zł Edited September 2, 201411 yr by Dani78
August 24, 201411 yr Cenę to niezłą żeś dowalił.Nowy kosztuje 199$,a ty sprzedajesz używkę za 1000zł.
August 24, 201411 yr Author a dodales koszt przesylki + cło..? bo jak widze to byś ją musiał z usa na amazonie kupić. Dodatkowo daje 2 gry do sticka i koszty przesyłki ponosze.. Z cena moge też troche zjechać Ps. na Ebayu uk to koszt 300f Edited August 24, 201411 yr by Dani78
August 24, 201411 yr Spróbuj wystawić to na jakims zagranicznym serwisie, ew. znajdź jakies europejskie forum ludzi interesujących się bijatykami. Serio, bo to cena zaporowa. Zwłaszcza, że większosć firm ładuje teraz w sticki częsci Sanwy więc o konkurencyjne oferty nie trudno.
September 2, 201411 yr Arcade Hori PS3 Fighting Edge Pograłem na nim 15h i to nie jest ściema, od zakupu praktycznie leży w pudle, stick jest w bardzo dobrej kondycji.. Po reszte informacji odsyłam do wujka google cena i co w środku piszczy:D Dodatkowo dodaje trzy gry Street Fighter 4, Super Street fighter 4 i Dead Or Alive 5. Koszt wysyłki wliczony jest juz w cenie. Cena: 600 zł