Opublikowano 24 maja 201410 l Arcade Hori PS3 Fighting Edge Pograłem na nim 15h i to nie jest ściema, od zakupu praktycznie leży w pudle, stick jest w bardzo dobrej kondycji.. Po reszte informacji odsyłam do wujka google cena i co w środku piszczy:D Dodatkowo dodaje trzy gry Street Fighter 4, Super Street fighter 4 i Dead Or Alive 5. Koszt wysyłki wliczony jest juz w cenie. Cena: 700 zł Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Dani78
Opublikowano 24 maja 201410 l Proponowałbym jednak załóżyć w Pchlim Targu - najlepiej w dziale Sony http://www.psxextreme.info/forum/193-sony/
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Autor Arcade Hori PS3 Fighting Edge Pograłem na nim 15h i to nie jest ściema, od zakupu praktycznie leży w pudle, stick jest w bardzo dobrej kondycji.. Po reszte informacji odsyłam do wujka google cena i co w środku piszczy:D Dodatkowo dodaje trzy gry Street Fighter 4, Super Street fighter 4 i Dead Or Alive 5. Koszt wysyłki wliczony jest juz w cenie. Cena: 600 zł Edytowane 2 września 201410 l przez Dani78
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Cenę to niezłą żeś dowalił.Nowy kosztuje 199$,a ty sprzedajesz używkę za 1000zł.
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Autor a dodales koszt przesylki + cło..? bo jak widze to byś ją musiał z usa na amazonie kupić. Dodatkowo daje 2 gry do sticka i koszty przesyłki ponosze.. Z cena moge też troche zjechać Ps. na Ebayu uk to koszt 300f Edytowane 24 sierpnia 201410 l przez Dani78
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Spróbuj wystawić to na jakims zagranicznym serwisie, ew. znajdź jakies europejskie forum ludzi interesujących się bijatykami. Serio, bo to cena zaporowa. Zwłaszcza, że większosć firm ładuje teraz w sticki częsci Sanwy więc o konkurencyjne oferty nie trudno.
Opublikowano 2 września 201410 l Arcade Hori PS3 Fighting Edge Pograłem na nim 15h i to nie jest ściema, od zakupu praktycznie leży w pudle, stick jest w bardzo dobrej kondycji.. Po reszte informacji odsyłam do wujka google cena i co w środku piszczy:D Dodatkowo dodaje trzy gry Street Fighter 4, Super Street fighter 4 i Dead Or Alive 5. Koszt wysyłki wliczony jest juz w cenie. Cena: 600 zł