Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dzis byl update 400mb u mnie. Moze konsola sama juz zassala na stanby

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

wczoraj były problemy z tym dlc ale update załatwił sprawę z tego co widzę. mam car passa więc odebrałem auta z salonu i za free wylądowały w moim garażu.

Jaguar jest cudowny. wygląda, brzmi, daje fan z jazdy. teraz katuję Jeepa SRT. tak jak w realu wydawał mi się badziewny tak w grze go strasznie polubiłem. przyjemny suv o dobrym brzmieniu, nieźle śmiga w terenie. reszta paczki czeka na swoją kolej.

Opublikowano

A jak na One wygląda pobieranie patchy? Na PS4 pojawia się komunikat, że patch został dodany do listy pobierania i wtedy wiadomo, że coś się pobiera. A tutaj jak?

Opublikowano

odpaliłem konsole, wyskoczył komunikat o patchu, zacząłem pobierać, był na liście pobieranych i tyle. nie wiem jak się to ma przy ustawieniu stand by.

Opublikowano

Opracowalem nowa droge powrotna z pracy. Zamiast pchac sie na busy autostrade to pojade w lini prostej. Mam do zaliczenia dwa pola, las i jezioro - nie wiem jak sobie z tym ostatnim poradze ale na 17 powinien byc.

Opublikowano

dukes of hazzard oglądałeś? wszystko to kwestia prędkości najazdu i rozmiaru rampy. powodzenia.

Opublikowano

Ej, wczoraj pojawiło się DLC dla Horizon 2. Ale w grze nigdzie nie widzę tego DLC. WTF?!

Mozesz z poziomu gry wcisnac (niczym boss) Start - Marketplace i tam masz gotowa paczuszke samochodow juz do pobrania/odbioru, whatever.

Opublikowano

a dzień dobry,

zaprosił mnie tutaj Colin, bo założyłem temat gdzie indziej - http://www.psxextreme.info/topic/108010-forza-horizon-2/ - o tam.

Zaraz przeczytam wszystkie posty, ale na wszelki wypadek zapytam:

czy Forza Horizon na x360 wyszła z dubbingiem?

czy jakoś tutaj się umawiacie na wspólne wyścigi, macie jakiś klan etc.?

Opublikowano

Dobra, dzięki maciekww28.

Przeczytałem od 30 strony, bo wcześniej jakieś spekulacje były na temat gry, a ja  nie mam czasu, bo muszę tego Horizona 2 włączyć.
Dołączę do klanu, jeśli się uda, ale wy pewnie gracie na X1, a nie jak taki cebulak jak ja na 360:(

Opublikowano

Panowie pytanko mam, bo nigdzie tego nie widze. Da sie sprzedawac samochody? Bo ani w salonie ani w warsztacie niestety nie moge... a wiem, ze w 1 czesci bylo mozna z tego co pamietam?!

Opublikowano

nie można. możesz co najwyżej usunąć je z garażu.

Opublikowano

OK, 134 warstwy i 2h zmarnowanego życia:

NtD4oWw.jpg

Szukajcie pod: PSX EXTREME POLAND

PS. Zastanawiam się czy nie wywalić czerwonych X i zrobić wszystko w jednolitym kolorze, białym lub czarnym :>

Opublikowano

a ićcie,

czy ja tu jestem jedynym, który gra w wersje na x360? Musiałem dołączyć do losowego klanu z tagiem "1". Ciekawe czy mnie przyjmą :]

Pograłem troche przy zmianie na symulację i jest trochę lepiej, ale teraz jak sobie kupiłem Lotusa Eleven-2 (ulepszony do 998 S2) to jakoś słabo sie steruje na tych bardziej "skokliwych" trasach. Samochód jest za lekki i często można przez to skakanie stracić panowanie nad wozem.

Ale tak sobie dzisiaj jeżdżę i jeżdżę i słucham muzyki z radia Pulse, które było w FH1 bardzo fajne, aż tu nagle złapała mnie zmuła co niemiara. Przełączyłem na Bass Arena i...

http://www.youtube.com/watch?v=LHFevxf3IKA

Mam nowe ulubione radio. Pozdrawiam.

Zaleta anglojęzycznego dubbingu jest taka, że nie chce ich się słuchać. W "jedynce", którą btw zacząłęm i skończyłem z 2 miesiące temu, fajnie się słuchało tej polskiej babki-narratorki, fajnie z podnietą gadała, jak mało która Polka, a tutaj... gada jakiś Brytol jeden z wielu. I zawsze przewijam jak są jakieś wstawki z móiwieniem i urywam dla gościa w półsłowie. Mniej sie słucha dubbingu, więc więcej uwagi skupia się na jeździe :)

Edytowane przez dKc

Opublikowano

@Emtek

Wlasnie wylaczylem gre po naszej dzisiejszej sesji, pozniej chetnie sprawdze :).

Bylo w pyte, co tu duzo mowic, pelno beki, ktos tam momentami plakal i sie zapowietrzal, szkoda ze moj HS nie dzialal, a jak zaczal to Justin Bieber mi sie wlaczyl w glosie, super :ninja:

Ok, co wynioslem z dzisiejszej sesji:

-Domofon

-Gdzie 2 sie pcha tam ch*j

-KOMARZYSKO jest biegly w lacinie

-Kyo wysysa sok z noworodkow, niestety zona uslyszala i do teraz sie pewnie tlumaczy

-kagan [ja] gra w Wipeouta (tak, starym nissanem XD)

-kagan lat 13

-Haven nie umie jezdzic

-Orzeszek nie umie wybierac samochodow

-Orzeszek jezdzi czysto tylko jak ma na liczniku 60 (km/h)

-PS4 ssie, a drajwklap jeszcze bardziej

-Gralismy online wieksza iloscia niz miesci klub w DC

Standby for zdjecia oraz filmiki :P

Jutro powtorka, cnie ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak dam radę to jutro chętnie dołączę ;)

Opublikowano

No to ja ryczałem ze śmiechu i się dlawilem :(

Opublikowano

No to ja ryczałem ze śmiechu i się dlawilem :(

To by wyjasnialo twoj zgon, mielismy po karetke dzwonic.

Opublikowano

O ktorej jutro sie zbieramy aby stawic czolo milionowi drzew i palet?

Opublikowano

Mozna zaczac kolo 16ej i sukcesywnie dodawac ludzi ktorzy dojda.

Opublikowano

Ja bede pozniej okolo 20 ale sie pisze zioooms

Opublikowano

Czekam na reportaż. Na jutro ztuninguje tego fiata 500 rocznik 54' i już będę mógł pokonywać większe wzniesienia bez pomocy popychania w dupę przez ferrrari

Opublikowano

Dobra, ogarnąłem kod na 7 dni Live :thumbsup:  Jutro po 19, powinienem być online. Przyklejajcie logo do swoich aut i jutro robimy grupowe foto.