Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

Kiepska ta konfa.... Największym plusem jest gra od Platinum, ale trailer był słaby. Bohater wygląda niczym nowy Donte, a artstyle słaby - niemniej tak już jest z Platinum, że pierwsze filmiki nie zachęcają.

Tak czy inaczej, słabo i czuć po postach botów, że oni też tak czują :P

Sony dowali za kilka godzin i nikt o tej konfie nie będzie pamiętał. :D

e: O co chodzi z conkerem? Miał być?

No i jest, w Project Spark. Jak sam sobie stworzysz.

Żadna inna reakcja nie oddaje sytuacji:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

To już na 100% nie pokażą nowej gry od GG, bo mówili że uzależniają to od ruchów konkurencji a te były słabiutkie jeśli chodzi o EX-y.

Opublikowano

Najciekawszy moment tej konfy to wiesiek,zdanie podziela rowiez malzonka. Reszta to pif pafy i CGI

Opublikowano

ile ms pokazał exów 2 ??? sony pokaże U4 the order project beast i juz wygrywa konfe hihihi beka z MS

Opublikowano

Podobalo mi si ze pokazywali gry bez zbednego pierd**enia za to plus,szkoda tylko ze w wiekszosci to multiplatformy i trailery. Osobiscie licze ze na pc wyjdzie to "ori ? " bo to tylko mnie zainteresowalo z exow MS.

Opublikowano

Ludzie, dzizas, pokazali tony stuffy, masę gier, mnóstwo zapowiedzi, praktycznie zero gadania i CIĄGLE ŹLE!

Niewiarygodne to jest, nie wierzę po prostu - nigdy się nikomu nie dogodzi tutaj po prostu. Jak można powiedzieć, że to BYŁO NUDNE?! O_O

Było tysiąc razy lepiej niż rok temu. Same gry. Porażka, to jest podejście co niektórych.

Bo nie bło żadnej megatony. Nawet gameplayu z Halo 5, żadnego kozackiego exa jak choćby QB. Więc nie ma co się dziwić, że ludzie narzekają.

Opublikowano

(...) kolekcja Halo, Project Spark, Dance Central - must have. A jest tego znacznie więcej, łącznie z betą Fable, które zapowiada się miodnie.

Dobry żart.

Pokazali tonę multiplatform zgadzam się, ale EX-y to kilometr mułu no może poza Forza Horizon 2.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Z tym conkerem to przesadzili, nadal nie moge przestac sie smiac :/

Opublikowano

No średnia trzeba przyznać, czekam na Sony :). Kilka renderów, kilka indyków i kolekcja Halo, no coś tu nie Halo :D

Opublikowano

Ale jakim plusem jakiejkolwiek konferencji może być render z jakieś gierki????????????? Przecież to jest (pipi), które powinno być traktowane jak tabelki, procenty itd.

Opublikowano

Jak sie nazywala ta chinska gra z ladna recznie rysowana grafika?

Opublikowano

sony może rozyebać to doslownie dwoma 5 minutowymi gameplayami project beast i uncharted.

nie wiem jak mozna bylo bardziej zyebac tak wazna konfe.

Opublikowano

Ogólne to przeciętnie, nie zainteresowali mnie swoją ofertą, większość to multiplatformy. Może to Phantom Duskt  i gra od Platinum dadzą rade ale to jeszcze czas pokaze.

Sony nie musi sie zbytnio wysilać żeby zrobić lepszy pokaz.

Opublikowano

Sama konfa na plus (żadnego pieprzenia nawet o silnikach gier), ale sytuacja xbone taka sama jak przed konfą, więc chyba coś poszło nie tak.

Opublikowano

sony może rozyebać to doslownie dwoma 5 minutowymi gameplayami project beast i uncharted.

nie wiem jak mozna bylo bardziej zyebac tak wazna konfe.

Spokojnie, pokażą 5 min gameplayu z QB na gamescom i się zrehabilitują.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Sony to dzis o 3 czy jutro o 3 ? Bo juz zgłupiałem. staram sie zebrać myśli po konferencji ale ogolnie to nie ma za bardzo o czym gadać. pokazali gry. Spoko. Pokazali gry ktore jakos nie przyśpieszyły bicia mego serducha, choć moment z Conkerem prawie to uczynił i juz myślałem ze pokażą NEXT Conker a tu lipa.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

Ale Sunset Overdrive to będzie kupsko. 10 min bym z tym czymś nie wytrzymał. Nie poznaję Insomniac normalnie.

Opublikowano

Sony to dzis o 3 czy jutro o 3 ?

jutro o 3. No chyba, że u ciebie w mieście dzisiaj jeszcze nie było 3.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Miazga - same gry, praktycznie zero bzdurnego gadania, na dodatek kosmiczna Horizon 2, gameplay z Wiedźmina zniszczył mi beret, świetne Project Spark, nowe Dance Central, ta gra od Platinum intrygująca, do tego kolekcja Halo, więc będę miał możliwość wszystko ogarnąć (+ multi, tak chwalone, jaram się), do tego Fable Legends beta w tym roku (i Halo 5), a zapowiada się świetnie.

Sorry, ale (pipi)enie, że konfa słaba i że nic nie było to jakaś kpina. Nie dało się tego zrobić lepiej - Microsoft ma potężny line-up na ten i na przyszły rok. Będzie w co grać, a przecież w większości pokazywali gry na wyłączność (ACV wygląda ślicznie, ale to Assassin z krwi i kości, The Division rozbroiło mnie kompletnie, a Call of Duty to to samo co zwykle, ale w genialnych klimatach).

Jeżeli liczycie, że Sony to przebije, to możecie się srodze przejechać. Spencer zniszczył system. Forza i Sunset Overdrive, kolekcja Halo, Project Spark, Dance Central - must have. A jest tego znacznie więcej, łącznie z betą Fable, które zapowiada się miodnie.

Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystarczy ze Sony pokaze U4 i sam polece do sklepu po PS4....

MS NIC NIE POKAZALO....games, games,games.....nawet scena jakas biedna...wieksze pole do popisu juz mam u siebie w pokoju...

Zastapili gry na Kinecta samymi multiplatformami..Fable Legends to jest jakis zart....Halo 5? Horizon 2? Nie wiem, nie widzialem nic oprocz chamskich renderow....Phantom Dust? Crackdow 3? Zmienianie koszulek? MS przegralo cala generacje juz tutaj i teraz.....

Opublikowano

Z Conkerem to pojechali, nie ma co:D

Ta składanka Halo za 60$ to niezła okazja. Sam może nie jestem fanem tych gierek ale za taką kasę tyle grania to naprawdę dobry deal.

Opublikowano

No (pipi) największy srotfl/fail/beka to z conkera HEHE ZRUBCIE GO SOBIE SAMI. Żenada.

SPENCER KRUL

Opublikowano

Sony to dzis o 3 czy jutro o 3 ?

Dziś, w sensie, że za niecałe 7 godzin :).

Opublikowano

MS w sumie pokazał w 80% co na konsoli sony bedzie i to w wyższej jakości. Z exsow wyrożnił sie SO miłe dla oka gameplay arcadowy, zobaczymy co z tego wyjdzie.