Opublikowano 9 czerwca 201410 l Hokeeeeej, dajcie im bazooki zamiast tych kijkow to moze wtedy bedzie ciekawy sport. Bo do tej pory zapowiedziano za malo gier pif paf co nie? W (pipi)e mam pif pafy, hokej jest po prostu nudny, no chyba ze sie klepia. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 9 czerwca 201410 l No nie, już się ucieszyłem że coś fajnego od Criterion, a tu wyskakują że widok FPP. Nosz bulwa!
Opublikowano 9 czerwca 201410 l criterion powycinał jazdę na motorach, quadach, skoki na spadochronach i motorówki z gta 5 i zrobił z tego gre? wtf?!
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ale ta konfa EA to padaka. Daliby jakieś fajne materiały z Battlefront i Mirrors Edge i o mnie mogliby kończyć ten swój cyrk.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Hokeeeeej, dajcie im bazooki zamiast tych kijkow to moze wtedy bedzie ciekawy sport. Bo do tej pory zapowiedziano za malo gier pif paf co nie? W (pipi)e mam pif pafy, hokej jest po prostu nudny, no chyba ze sie klepia. Najszybsza gra na swiecie nudna. Made my day.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l EA poważnie walczy w tym roku o miano najgorszej konfy na E3. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Zarathustra
Opublikowano 9 czerwca 201410 l battlefield golf!!! COD już sra w majty a ta nowa gre criteriona - może być fajne ale obawaiam się że jak wpakują za dużo pojazdów to żaden nie bedzie wystarczająco dopracowany, wątpie żeby wszystko zrobili na odpowiednio wysokim poziomie