Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ostatni dzień wojny. Jutro nastaje pokój.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

by byl pokoj digital foundry musi napisac, ze obie wersje dzialaja identycznie i odpowiadaja ustawieniom high na pc

Opublikowano

No tak. Zapomniałem, że są na świecie jeszcze takie ulungi, które tylko w grafikę grają.

Opublikowano

jutro klapy beda plakac czemu nie da sie zmienic stacji radiowych i gdzie w novigradzie jest pakernia

Opublikowano

przynajmniej prawie kazde drzwi sa otwarte, a nie jak w gta - mega mapa z jakimis 40-50 drzwiami, w ktore da sie wejsc

Opublikowano

to chyba oczywiste

gta 5 < wiesiek 3

sorry ale auta, pistolety i misje kopiuj wklej to nie wszystko

Opublikowano

przynajmniej prawie kazde drzwi sa otwarte, a nie jak w gta - mega mapa z jakimis 40-50 drzwiami, w ktore da sie wejsc

W samym Downgoradzie ma być podobno 2000 drzwi do otworzenia! Gta się schować może

Opublikowano

w gta jest wiecej drzwi, kazde auto ma ich co najmniej 2...

Opublikowano

Sorry bardzo

GTA>Wiedzmin

Bo przynajmniej książek nikt nie każe czytać.

Opublikowano

A to jakas nadludzka umiejetnosc aby ksiazki przeczytac?

Opublikowano

A to jakas nadludzka umiejetnosc aby ksiazki przeczytac?

Muszą być ciekawe.

Opublikowano

I sa ale co ty mozesz o tym wiedziec skoro czytasz jedynie broszurki wrzucane ci do skrzynki przez ulotkarzy.

Generalnie slabe usprawiedliwienie swoich ulomnosci.

@Copper

Jestem fanem gta i czytam sage. Chcesz sie napierrdalac?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I sa ale co ty mozesz o tym wiedziec skoro czytasz jedynie broszurki wrzucane ci do skrzynki przez ulotkarzy.

@Copper

Jestem fanem gta i czytam sage. Chcesz sie napierrdalac?

Kazdy ma jakies guilty pleasures, czytasz sage i kupujesz xboksa takze bez sensu (pipi) do swojego gniazda :lapka:

Opublikowano
:cool::lapka:
Opublikowano

we wrzesniu bede sie nabijac z tych co mgs5 odpala bez znajomosci peace walker bo gardzili psp

Opublikowano

Ja sie bede smial ze wszystkich co beda grac w ta zalosna czesc serii, ktora skonczyla sie na jedynce.

kojima rak branzy

:niedobrze:

Opublikowano

grac w gierki z psp na ps3 :ohboy:

Opublikowano

Przez 11 lat byłem w klanie i serwisie miłośników fantastyki, na fantastyce zjadłem zęby i przeczytałem tonę książek. Akurat Wieśmin mi średnio przypadł do gustu, więc turlaj dropsa.

we wrzesniu bede sie nabijac z tych co mgs5 odpala bez znajomosci peace walker bo gardzili psp

Można było też prawilnie ograć na PS3 w kolekcji HD, tak jak ja to zrobiłem. Peace Walker fajny jest, ale do fabuły wnosił mało, a IMO Portable Ops lepiej podchodził fabularnie do tematu Big Bossa i jego transformacji w przywódcę. Zresztą bossów też miał lepszych, i nie rozumiem hejtu na tą część.

Opublikowano

grac w gierki z psp na ps3 :ohboy:

ale teraway jedna z najwiekszych premier ps4 koncowki roku xd

Opublikowano

Przez 11 lat byłem w klanie i serwisie miłośników fantastyki, na fantastyce zjadłem kciuka i przeczytałem tonę książek. Akurat Wieśmin mi średnio przypadł do gustu, więc turlaj dropsa.

fixed

kermit ja sie tearaway'em na ps4 nie jaram, to zenujace, ze gierke skrojona pod vite na sile portuja na ps4 i jeszcze staraja sie z niej robi pseudo hita koncowki roku

Opublikowano

Tearaway podobno nie podoba sie zwlaszcza dzieciom, do ktorych jest adresowany.

Wiecie, generacja wychowana na tabletach nie jest pod wrazeniem malo zroznicowanego dotyku (nie mylic ze zlym dotykiem) i zyroskopu.

Edytowane przez Dave Czezky

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.