Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czy w tym roku (może być nawet od momentu premiery) był jakiś miesiąc, w którym to X0 wyprzedził PS4 w ilości sprzedanych sztuk w USA?

Edytowane przez Neox

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy w tym roku (może być nawet od momentu premiery) był jakiś miesiąc, w którym to X0 wyprzedził PS4 w ilości sprzedanych sztuk w USA?

Jeden miesiąc ogólnie,  żaden w tym roku.

Opublikowano

Chciałbym klapkom jeszcze przypomnieć o Project Spark, gra w którą nie wierzyli nawet xboty ma lepszą średnią na metacritic od drivecluba, zarówno z recenzji jak i od graczy.

Tak śmiesznie.

To z czego teraz będziecie wrzucać gify?

Chciałbym przypomnieć wszytkim xbotom że Uncharted 2, Last of Us i Little Big Planet mają lepszą średnią na metacritic niż każdy ex na x360.

O 1 punkt procentowy od halo 3 i gearsow 1, faktycznie gruba roznica warta odnotowania.

Opublikowano

Hmmm myślałem, że w USA X0 mimo wszystko stara się dorównać PS4 a tu taka niespodzianka. Ostatnia nadzieja w tej kolekcji Halo, którą jankesy uwielbiają ale z remasterami to różnie bywa.

Opublikowano

Chciałbym klapkom jeszcze przypomnieć o Project Spark, gra w którą nie wierzyli nawet xboty ma lepszą średnią na metacritic od drivecluba, zarówno z recenzji jak i od graczy.

Tak śmiesznie.

To z czego teraz będziecie wrzucać gify?

Chciałbym przypomnieć wszytkim xbotom że Uncharted 2, Last of Us i Little Big Planet mają lepszą średnią na metacritic niż każdy ex na x360.

O 1 punkt procentowy od halo 3 i gearsow 1, faktycznie gruba roznica warta odnotowania.

96 U2 i 94 Halo 3 czy Gyrosów to rzeczywiście daje jeden ptk różnicy. Matematyka definiowana na nowo.

Opublikowano

Nie no 2 punkty całkowicie zmieniają sytuację.

Opublikowano

ja nie mówię, że zmieniają, bo to nie o to chodzi. Dziwi mnie tylko, że ktoś wykłada się na takich podstawach z matematyki.

Opublikowano

Opublikowano

Ninny prędzej gapi się z dumą na cycki Bajonetty.

Bayonetta 2  >>>>> wszystkie wasze śmieszne exiki z Forza i #DC na czele, Botki i Klapki

Capitan Toad

Super Smash Bros.

Pokemon OR/AS

Bayonetta 2 

Shovel Knight

A wy co? Dalej liczenie pixeli na drzewach w DC albo jazda po burakach w forzy?

Najwyżej oceniany ex  na ps4 Last of Us  ma średnią ocen większą od każdego exa na Wiiu chłopcze

Opublikowano

ohoho

Opublikowano

ja nie mówię, że zmieniają, bo to nie o to chodzi. Dziwi mnie tylko, że ktoś wykłada się na takich podstawach z matematyki.

Tlou i lbp maja srednie 95, tylko uncharted ma 96, srednia z tych 3 ocen to 95,33.

Zaokraglisz sobie sam, czy masz z tym problem?

O moja matematyke sie nie martw, serio.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

xbon nigdy sie nie doczeka singlowych goty jak tlou czy u2, nowego ip z bomby ocenianego na 95 czyli lbp, czemu sie dziwić jak ms jest nastawiony tylko na kabze i ruchanie zielonych ludzików

Opublikowano

Najwyżej oceniany ex  na ps4 Last of Us  ma średnią ocen większą od każdego exa na Wiiu chłopcze

ACQTuIK.gif

Opublikowano

Tlou i lbp maja srednie 95, tylko uncharted ma 96, srednia z tych 3 ocen to 95,33.

Zaokraglisz sobie sam, czy masz z tym problem?

O moja matematyke sie nie martw, serio.

Ty tak na serio? Głupszego tłumaczenia to już wymyślić nie mogłeś :D

Opublikowano

Mowi to osoba, ktora z 3 gier wybiera 1 z najwyższą srednia i to do niej porownuje, wytykajac cos komus, a ja sobie porownuje do 2 pozostalych, bo tak jest uczciwiej, nie uwazasz?

No nie uwazasz, bo jestes kidnappa.

Opublikowano

Mowi to osoba, ktora z 3 gier wybiera 1 z najwyższą srednia i to do niej porownuje, wytykajac cos komus, a ja sobie porownuje do 2 pozostalych, bo tak jest uczciwiej, nie uwazasz?

No nie uwazasz, bo jestes kidnappa.

co to za różnica, na suszarce o takich ocenach możesz jedynie pomarzyć

Opublikowano

Andrew napisał, że x360 nie ma zadnej gry z taką srednia ocen jak 3 przez niego wymienione, ty powiedziałeś, że to tylko jeden punkt różnicy miedzy tymi grami, ja natomiast wypomniałem ci błąd bo taki U2 ma srednia ocen o 2 punkty wyższą. Tyle, może wreszcie zrozumiesz.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

PS4 takie za(pipi)iste, ze przez miesiąc więcej grałem na Xbonie niż na tej chińskiej zabawce Sony od momentu premiery.

Opublikowano

To prawda, ps4 ssie pauke.

Opublikowano

Oswiec nas bogactwem premier na 2015 dla ps4ki, tylko z datami konkretnymi, nie gdybanymi.

Jesteś pewien, ze chcesz tego? Twój botowski tyłek może nie wytrzymać takiego bólu dupy.
xD no dajesz czekamy xD

Żryjcie bombę prawdy na 2015.

Bloodborne

Wild

Order 1886

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

+plus lepsze multiplatformy (w końcu microsoft wszystkich nie opłaci)

Mamy październik, tak na dzień dzisiejszy wyglądają gry, które w 2015 zagramy tylko na PS4, ciekawe ile jeszcze dojdzie w najbliższych miesiącach. Na xbonie co tam? Halo po raz piąty, QB i Forza 6, FH3, Forza wózki inwalidzkie, Forza wózki widłowe itd.

Microsoft idzie utartą drogą z poprzedniej generacji. 3-4 marki przez całą generacje, ale boty nie potrzebują więcej, bo oni jak zwykły janusz po odtrąbieniu 8h w robocie wraca i żre te swoje pyry z mielonym i kapustą popijając pomidorówką, a weekend święto, bo zamiast mielonego schabowy i rosół.

Boronowie zaś cielęcina z białym serem czosnkowym, gulash wołowy z whisky, cannelloni z sosem bolońskim zapiekane pod baszanelem, czy kaczka faszerowana mieloną jagnięcina i kurkami. Taka właśnie jest różnica między szlachtą, a chłopstwem. Zanim wrócicie tam gdzie wasze miejsce, czyli na pole buraków, łapcie kilka gifów, bo ostatnio ktoś narzekał, że ich mało. Przy okazji kolejny raz uświadomicie sobie, że technologicznie xbon jest w czarnej (pipi)e.

Dobra, a teraz wracam do

Ty lepiej chłopie wracaj, ale do słownika (dwa błędy w jednym wyrazie to już jest szczyt wszystkiego), a nie do grania... zdążysz się całego na pamięć nauczyć zanim te wszystkie "hity" ujrzą światło dzienne. 

Tak szczerze powiedziawszy to obie te Wasze konsolę są tak naprawdę na chwilę obecną gó-wno warte i brak na nie konkretnych exów, dobry PC na dzień dzisiejszy w zupełności wystarcza do grania.

Opublikowano

Gra wygląda słabo, ma problemy z działaniem i to jeszcze z PASAMI XD

Opublikowano

wielka szkoda bo dla mnie wielkiego fana RE4 to EW jest jedna z ciekawszych pozycji jaka wyszla w ostatnim czasie na cokolwiek, dziwi mnie bo calosc z tego co pamietam chodzi na tym silniku ID co napedzal Rage, ktory choc mial (np na ps3) problemy z doczytywaniem tekstur to jednak przez wiekszosc czasu trzymal betonowe 60fps na ps3/x360, a tu nawet na next genach gra na tym silniku nie ma stalych 30fps i dropy ponizej. jednak carmack choc lata swietnosci ma za soba to dalej technicznie potrafi zdzialac cuda

Opublikowano

Ch.uj tam ważne, że gra dobra a ci dalej pier.dololo o rozdziałkach (swoją drogą ostre z nich partacze bo na PC zablokowane 30 fps i bethesda odraza ich odblokowywanie).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.