Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czytam i nie wierze Sony nie inwestuje w nowe marki :

- Knack ( pomijam poziom tej gry )

-DriveClub

-BloodBorne

-Order

-Nowe ip Guerilla games

-Until Down

-Wild

-Nowy projekt QuanticDreams

-Rime

A na Xo co Scalebound i odgrzewany Phantom Dust.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sunset Overdrive,

Ale śmiechów się z tego, że Ins kiedyś rozpływał się nad Uncharted 2, a teraz wypowiada się o tej grze nie za ciepło to nie rozumiem. Gry czasami nie wytrzymują próby czasu. W Yoshi's Island czy Wipeouta HD zawsze będę grał z erekcją w spodniach, ale w takie U2 czy Wind Wakera już nie do końca, mimo, że obu grom byłem jeszcze niedawno gotowy stawiać pomniki.

Genialna gra musi dla mnie być zawsze genialna, a nie tylko w momencie wydania. Może dlatego boje się czasami odpalać starsze gry.

Spoko, tylko tylko to samo można napisać o takim Halo CE. Na dzień dzisiejszy ta gra jest prawie niegrywalna i do tego ten backtracking. Wiele osób już to pisało, tylko, że tutaj jak ktoś powie coś złego na Halo to od razu rzuca się cała wataha ludzi z pianą na pyskach.
wcale nie :P ja może nie jestem wyznawca uniwersum ale Halo jako całość uwielbiam. H4 to jest dla mnie jedna z najlepszych gier minionej generacji. Natomiast Halo Anniversary bardzo mnie wymeczylo. Pomijając kultowe juz levele reszta to niestety nuda połączona z irytacja. Dodam, że ogrywając jedynkę te 10 lat temu tego nie widziałem :P Napiszę jeszcze, że mój brat który w ogóle nie gra, czasami tylko ze swoją dziewczyną tlukli się w Tekkena. Przelazł Halo CE chyba z 15 razy na najwyższym poziomie trudności. Kiedy pokazałem mu Anniversary oczywiście nie mógł się oderwać i skończył je w kilka dni XD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

PSNa...

i opary z klapków?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No ja sobie pogram w dzien premiery, pora odkurzyc Wii U i znowu 2 godziny je podpinac :P

Kawalek z polygonem mnie rozyebal xD - dla tych co nie wiedza, polygon poczul sie urazony cala ta seksowna otoczka Bayonetty, SJW kutasiarze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czas kupic WiiU.

Opublikowano

Nie, bo:

d897d9a7e07c.jpg

;)

Opublikowano

Polygon to ostatnio chce sie bardzo wyróżniać widze z tymi ocenami.

Opublikowano

"But i'm offended"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Polygon to od zawsze byl taki king cancer tych wszystkich zasranych pseudo-portali gamingowych.

Ale to jest dobry model biznesowy, wiekszosc debili idzie tam sie wyzalic, flejmowac, plakac, cokolwiek a oni tylko kase na tych baranach zarabiaja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja lubię polygon.

Opublikowano

Ja też lubię polygon bo to zbiorowisko najgorszych dziennikarzy. Dzięki temu są oni w jednym miejscu, które mogę unikać.

Opublikowano

Jeżeli recenzje to tylko Saptis.

Opublikowano

Ja też lubię polygon bo to zbiorowisko najgorszych dziennikarzy. Dzięki temu są oni w jednym miejscu, które mogę unikać.

Ppe.pl i reszta polskiego internetu.
Opublikowano

PPE przynajmniej nie udaje, ze nie jest zwykłym, prostackim portalem o grach.

Opublikowano

a nie bo http://www.eurogamer.pl/ i http://arhn.eu/ chociaż tutaj wolę zdecydowanie ich kanał na YT

Edytowane przez chris85

Opublikowano

I jak tam botki i klapki.....pogralo by sie co nie

J0lfke.jpg

Przeszedłem wczoraj demko 3 razy i poczułem tę samą ekscytację co grając w przedpremierowe demo jedynki :)

PS. Pamiętajcie klapki, ci geniusze gameplay'u robią ex'a na Xone... ZE SMOKAMI!! ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mówisz xbot myślisz koneser chińskich gierek.

Opublikowano

I jak tam botki i klapki.....pogralo by sie co nie

J0lfke.jpg

Szkoda tylko ze marnie sie sprzeda.
Opublikowano

Właśnie byłem w Expercie i jakiś biedny janusz miał kupić konsolę. Oczywiście Ps4. Na szczęście miał lepszy gust od sprzedającego i nie wziął proponowanego BFa tylko Snajpera.

Ciekawe, jakby sprzedawca proponował gry typu Okami, szybko wyleciałby z roboty?

Opublikowano

Jak Bayo ma sie dobrze sprzedac jak nawet najwieksi wojownicy N nie posiadaja WiiU? (Tak pije do Ciebie Figaro).

Opublikowano
Ciekawe, jakby sprzedawca proponował gry typu Okami, szybko wyleciałby z roboty?

Dobry timing z tym pytaniem bo byłem dzisiaj w sklepie z grami i akurat dwóch młodych januszy myślało nad wyborem gry na PS3. Zastanawiali się nad chyba Black Opsem 2, Lost Planet jakiś i God of War Ascenscion. To się wbiłem w dyskusję i zacząłem ich namawiać żeby wzięli Demons Souls, że to taka fajna siekanina, że możesz zabijać online i że w ogóle "petarda". I to ku.rwa wzieli :D Co prawda, Black Klopsa też zakupili, ale to nic. JEST DOBRZE.

Jak Bayo ma sie dobrze sprzedac jak nawet najwieksi wojownicy N nie posiadaja WiiU? (Tak pije do Ciebie Figaro).

Mam każdą konsolę Ninny oprócz 3DSa i Wii U więc daj mi spokój :) Mam wystarczający backlog.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.