Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

XfJKKIq.png

o kierwa mają nawet

:taknieco:

xDDDD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yup, oba moje pomysly, prosze szanowac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

S.Snake, Big Boss i Amaterasu. Szacunek zawsze i na zawsze 10/10.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ja szadoł łorior to tylko

Oj grało się, grało

niedawno skończyłem, chętnie zagram w nową część na playstation 4.

Opublikowano

No beczunia jest z tego braków screenów, ale spoko na PC było to już dawno i jakoś nie ma się czym chwalić. Drodzy konsolofagi, kupujcie Shadow Warriora gdyż gra już wyszła, jest w cenie 160pln na obie konsole i jest bardzo dobrą polską grą (a własciwie remakiem), ale niestety bez marketingu nikt o niej nie słyszał ;/

540_shadow-warrior38.jpg

1080p na ps4 może tym was zainteresuje :reggie:

Ja kupiłem, tylko jeszcze nie odpalałem bo jeżdzę po burakach i kończę metro last light a tu juz w piątek SO, a pozniej Halo chyba bedzie trzeba udać sie na chorobowe bo nie starcza czasu na gierki, mogłem kupić PS4 nie miałbym takich problemów :/

Opublikowano

Chciałbym zasygnalizowac, ze wg jedynego prawilnego serwisu z ocenami jakim jest gamerankings Sunset Overdrive ma srednia 85%, takze sfera marzen na playstation 4 z exami na 7.

Opublikowano

Łooo, ale oceny SO. Ja wierzyłem w ten tytuł od E3 2013 i jednak miałem dobrego nosa. Teraz niech tylko sie gra sprzeda i robią nową, fajną serię. Znając Insomniac i ich efektywność, na końcu generacji będzie 6 czesci SO :)

Nie ma co udawać, Xbox masakruje PS4 obecnie. Ten cudowny pad śni mi się po nocach. Chcę go znów dotknąć.

Opublikowano

Łooo, ale oceny SO. Ja wierzyłem w ten tytuł od E3 2013 i jednak miałem dobrego nosa. Teraz niech tylko sie gra sprzeda i robią nową, fajną serię. Znając Insomniac i ich efektywność, na końcu generacji będzie 6 czesci SO :)

Nie ma co udawać, Xbox masakruje PS4 obecnie. Ten cudowny pad śni mi się po nocach. Chcę go znów dotknąć.

27424758d1394748813-fansproject-stuntico

Opublikowano

Patrząc na sprzedaż FH2, to nie wiem czy Insomniac zarobi na papier toaletowy i kawę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

500-600 tys. na leaderboardsach FH2 na Xone, ale wmawiaj sobie dalej Yeti, że się słabo sprzedaje XD

Opublikowano

No biorac pod uwage, ze wiekszosc graczy teraz woli kupic konsole bez gier to ze sprzedaza dobrego tytulu moze byc problem.

Chociaz jak nawet Figaro zaczyna sie przekonywac do Xboxa to moze jednak los oryginalnych gier jeszcze nie jest przesadzony.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Wychodzi takie SO i jaka masakra. Co to się będzie dziać jak wyjdzie Kolekcja Szefa Kuchni?

LtIVjnB.gif

Opublikowano

No SO jest taaaakie oryginalne

Opublikowano

Piękny post, łączmy się w radości JEDNEJ, wspólnej xbockiej rodziny! :)

Opublikowano

No SO jest taaaakie oryginalne

klon infamousa z festyniarskim klimatem.

Opublikowano

No biorac pod uwage, ze wiekszosc graczy teraz woli kupic konsole bez gier to ze sprzedaza dobrego tytulu moze byc problem.

Chociaz jak nawet Figaro zaczyna sie przekonywac do Xboxa to moze jednak los oryginalnych gier jeszcze nie jest przesadzony.

No trudno już mu się bronić:

- dreamcastowy feeling: check

- stare IP Rare: check

- japońskie gierki dla dzieci: check

:fsg:

Opublikowano

Hyhy, ale chłopaki zrobili Fanka w huia z tym zakupem ps4. Wpadl juz w wir czekania.

Trzeba przyznać, że chłopak jest wytrwały.

PS. Bym zapomniał - 3 tygodnie cyrku z DC & counting  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak najwięcej takich tytułów jak SO i jak najczęściej będzie po co odpalać te parę razy do roku XO :)

Opublikowano

Dodaj jeszcze

- Ex od Platinum

Niech to Banjo jeszcze okaże sie klasyczną platformowka, coś jak Banjo Tooie i pozamiatane.

Opublikowano

Dodaj jeszcze

- Ex od Platinum

Niech to Banjo jeszcze okaże sie klasyczną platformowka, coś jak Banjo Tooie i pozamiatane.

Będąc wiernym swojej filozofii "jest co jest" pisałem tylko o tym co jest tu i teraz.

Opublikowano

Wychodzi takie SO i jaka masakra. Co to się będzie dziać jak wyjdzie Kolekcja Szefa Kuchni?

LtIVjnB.gif

Ja wiem co sie bedzie dziac, to samo co po premierze Tytanowego janusza czy forzy, nic.

Opublikowano

masakracja waszego gatunku, januszy tfu gejmingu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.