Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka ze szrota po raz kolejny - share play to max rozdzielczość 720p, więc klapiszcza nie pograją :reggie:

Wiadomo jakie trzeba miec lacze by dzialalo optymalnie?

No Mazzeo na swoim i tak by nie pograł.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ej, ale dobra - kiedy oni ogarną ten sklepik na PS3? Ciągle mi konsolę zawiesza xD.

Według raportów to w 2015 xD

Opublikowano

Czy One ma jakas kierownice w cenie 400-600 zl ktore dzialaja z Forza 5 i H?

http://www.ceneo.pl/30484678

Czezky ma te kierownice bodajze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Share będzie używał sieci PSN szczątkowo, tylko aby obliczyć czas grania. 

wystarczy

Opublikowano

Beka z ludzi ktorzy posluguja sie rankingami zamiast grac w gry

oceny są ważne :reggie:

Opublikowano

Ej, ale dobra - kiedy oni ogarną ten sklepik na PS3? Ciągle mi konsolę zawiesza xD.

Musisz sciagnac sklepik jeszcze raz xD kur.va czlowiek nie uzywa playstation to nawet nie wie jakie to guwno w porownaniu z xboxem.

Opublikowano

wystarczy

:fsg:

Opublikowano

ktorej?

Podziału majątku. 

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Czy One ma jakas kierownice w cenie 400-600 zl ktore dzialaja z Forza 5 i H?

http://www.ceneo.pl/30484678

Czezky ma te kierownice bodajze.

(pipi), nawet kierownice mozna kupic w normalnej cenie, do 2 swietnych wyscigow... Chyba czara goryczy sie przelala.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye zawsze cię szanowałem.

Dyrektor kreatywny strzelanki Far Cry 4 - Alex Hutchinson - zabrał głos w dyskusji na temat rozdzielczości w grach. Według niego w debacie o obrazie w rozmiarze 1080p nie ma nic ciekawego, a najważniejsze i tak są wrażenia z rozgrywki.

1

- Na pewno się tym nie przejmuję - przyznał deweloper w rozmowie z serwisem OXM. - Wydaje mi się dziwne, że gracze z przyjemnością włączają produkcje retro z pikselami, ale rozdzielczość ma nagle jakieś znaczenie.

- Ktoś mi mówił, że w przypadku telewizorów 4K musielibyśmy siedzieć ponad trzy metry od ekranu, żeby zobaczyć różnicę. Nie wiem dokładnie, ale to robi się nieco szalone. Mi chodzi tylko o wrażenia. Jeśli gra jest fajna, to może być i na NES-ie [konsola z lat 80. - dop. red.].

Far Cry 4 zadziała na konsolach nowej generacji w 1080p i 30 klatkach na sekundę. Hutchinson zauważa, że dyskusje o tych wartościach są popularne tylko w przypadku różnic pomiędzy wersjami sprzętowymi, jak było w przypadku rzekomego ograniczania Assassin's Creed Unity na PS4.

- Pytania o rozdzielczość są rzadkością. Pojawiają się tylko, jeśli mamy do czynienia z różnicami - gdy pojawia się pomysł, że jedna wersja jest ograniczana. Wydaje mi się, że konsole już dawno nie sprzedają się na tej zasadzie.

- Sprzedają je wrażenia z rozgrywki - dodał Hutchinson, jako przykład podając różnice w popularności między serią Call of Duty i produkcjami studia Crytek, które są dużo bardziej zaawansowane technicznie.

no i ubisoft wie o co chodzi w życiu (mimo, że ich gierki to gó.wno obesrane)

Opublikowano

Nie no juz nawet mi brakuje slepakow by bronic Sony. Czlowiek czekal na DC, ktory nie dziala. Chcialem racera z kierownica, to zablokowali wszystkie modele, tak by do wyboru byly 3 sztuki po 1500 zl. Nawet mnie szlag trafia!

Opublikowano

Destiny masz 1080p na XO również i działa online częśćiej plus nadchodzi kolekcja szefa kuchni :hi:

Opublikowano

Easy nie polecam, na XO jest EA Access które bezlitośnie okrada graczy

bo kogo obchodzą jakieś gierki od EA? że niby za darmo? albo taniej? albo można pograć kilka godzin przed premierą? dla kogo to? PS Plus i tak lepsze

Opublikowano

Nie no juz nawet mi brakuje slepakow by bronic Sony. Czlowiek czekal na DC, ktory nie dziala. Chcialem racera z kierownica, to zablokowali wszystkie modele, tak by do wyboru byly 3 sztuki po 1500 zl. Nawet mnie szlag trafia!

[Z] Playstation 4 + Drajwsraka na Xbox One

I wszystkie Twoje problemy znikna easye

Do it.

force-unleashed-2-dark-side-o.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

O jezu jeszcze EA Access dla EAsye raj :fsg:

Opublikowano

Easye (sceniczny szept) przejdź na zieloną stronę mocy. Pamiętasz te miłe chwile przez 6 lat czy kiedyś cię xbox zawiódł ?  

Bayonetta rządzi :) Chwilkę pograłem tylko w dwójkę a teraz jednykę ogrywam raz jeszcze po kilku latach. Fun nieziemski szczególnie w pewnym stroju :D .  Jak się Easye nie możesz zdecydować zawsze możesz przejść do obozu czerwonych!

Opublikowano

Easye nie bierz Xbona, wieksza jest z Ciebie beka jak jestes klapkiem.

Opublikowano

podejrzewam ze nawet twoje niemile komentarze odnosnie Wyzszej Kultury Konsolowosci zostana ci wybaczone, wracaj do swojego domu

Edytowane przez kubson

Opublikowano

KKKQQQQRRRRWAAAA DOSYĆ!

Jak można tak się podle okłamywać, że na szrota cokolwiek jeszcze wyjdzie? "Czekajcie do lutego" ehe na JEDNĄ grę która i tak nie będzie GOTY gdyż w 2015 wyjdzie mnóstwo lepszych gier.

Na XO co chwila jakieś killery teraz Sunset na metacriticu zielone tło przy oceniaczce a nie spleśniała żółć na poziomie 71%.

Dejcie se dychnąć chłopy. Spójrzcie prawdzie w oczy...

JEDNA GRA czaicie? W BloodBorna i tak zagra garstka psychofanów ale już widzę zalew miliona gifów  w CW. 

Jutro po PONAD ROKU klapy zmienią w końcu tło dasha które przez cały czas od premiery wpajało im chyba jakiś przekaz podprogowy że warto czekać ROTFL.

A mam SONY w chuiu. 

Opublikowano

na NES-ie [konsola z lat 80. - dop. red.].

O ŻESZ CHU>J

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.