Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W 2022 na PS5 wyjdzie Remaster Remastera The Last of Us w 4k i znowu cala generacja pozamiatana :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Licytacja na cyfrerki? Dobra. 14,5 mln Halo 3 dziekuje i do widzenia.

Opublikowano

Nigdy nie robiłem z siebie eksperta do spraw wyścigów wiec jestem kazualem, nie zmienia to faktu że Forza Horizon 2 niszczy wielkością i tym co oferuje.

Dlatego wcześniej pisałem że forza horizon 2 to idealna gra dla wyścigowych casuali a driveclub to gra dla ludzi kochających  wyścigi. Im dłużej gram w drivecluba tym bardziej utwerdzam się w przekonaniu że to najlepsze wyścigi arcade od czasu PGR4. Co prawda jest mało samochodów ale za to model jazdy jest lepszy, bardziej czuć masę samochodu i utrata przyczepności na wzniesieniach i nierównościach miażdży.

Opublikowano

Xbox dostaje remastera

Halo - 95.54%

Halo 2 - 94.57%

Halo 3 - 93.53%

Halo 4 - 87.61%

co łącznie daje ocenę 371,25%

O jezu jak ten xbox pozamiatał w tym roku :fsg:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

"Last of us najlepsza gra obecnej generacji" - no z taka logika nie wygrasz  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Fixd :sorcerer:  Klapki mają teraz bardzo ciężkie chwile.

Na pocieszenie wam powiem że z rok temu na poważnie rozważałem kupno PS4. (tak wiem,głupi byłem ale zaślepiła mnie moc nadkonsoli i o grach nie myślałem XD)

Opublikowano

Gran Turismo 3  - 15 milionów 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

pff Mario Kart Wii - 35 milionów

Opublikowano

Minecraft - 80 milionów

Opublikowano

Xbox dostaje remastera

Halo - 95.54%

Halo 2 - 94.57%

Halo 3 - 93.53%

Halo 4 - 87.61%

co łącznie daje ocenę 371,25%

O jezu jak ten xbox pozamiatał w tym roku :fsg:

Halo remaster- 95.54% < 95.7 % Last of Us remaster :fsg: 

Opublikowano

Myslalem, ze licytacja dotyczy 7 generacji, ale 15mln przy 150 mln konsol to wynik nieszczegolny w porownaniu z H3. Koniec licytacji, wygrywa xbox.

Minecraft nie bierze udzilu bo to multi.

Opublikowano

Oba The Last of Us+ DLC

280,58%

vs

4xHalo

371,25%

Xbox Wins :fsg:

Opublikowano

Blubi dodaj jescze 1 i 2 z PC.

Opublikowano

Blubi dodaj jescze 1 i 2 z PC.

Ale co czemu? Zresztą jeszcze ten remaster Halo 2 nie wyszedł i ciężko przewidzieć jakie oceny dostanie po to jednak 10 letnia gra, ale cała paczka powinna dostać oceny z rzędu 8/9 bo za cenę 60$ dostaje się mega duzy pakiet.

Opublikowano

Przy ponad kilkudziesięciu milionach konsol dla sprzedaży gry nie ma dużego znaczenia czy jest to 50 milionów czy 100 milionów. Halo 3 sprzedało się o 50% lepiej od Halo 4 mimo iż x360 było  1/3 tego co teraz.

Opublikowano

jaka beka na gafie, temat z recenzjami SO już ponad 2000 postów bo klapiszcza oczekiwały 60-70% i nie mogą wytrzymać że bękartem okazał się drugi syn a nie insomniac  banderasbqfj7.png

XwY9BGD.png

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

gaf jest mega zalosny hahahaa ale wszedzie tak jest, wystarczy zobaczyc komentarze pod recenzjami SO - 3/4 to bol dupska 

Edytowane przez kubson

Opublikowano
Looks like i bought the wrong console. Im very butthurt that this aint on PS4.

:fsg:banderasbqfj7.png

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Co poradzić, nawet ja nam zazdroszczę, że dostajemy takie wypas gierki, to co dopiero klapy z konsolą bez gier.

Opublikowano

kl9Ns84.jpg

Jedyna okazja, żeby zobaczyć exa na XO z 70 procentami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

jaka beka na gafie, temat z recenzjami SO już ponad 2000 postów bo klapiszcza oczekiwały 60-70% i nie mogą wytrzymać że bękartem okazał się drugi syn a nie insomniac  banderasbqfj7.png

XwY9BGD.png

To jest nic - pod recką na IGN jest....

wait 4 it

20.000 postów bólu mało szlachetnej części pleców :P

Opublikowano

Hahaha, jaki artykul "psgamer" xD

5 Things PlayStation Gamers can do instead of playing Sunset Overdrive

1). Play Resistance 3

2). Go paintballing on roller blades with a van full of Red Bull

3). Argue about the console war online [xDDDDDD]

4).Play Lords of the Fallen

5). Tackle the pile of shame

http://psgamer.co.uk/features/3205/5-things-playstation-gamers-can-do-instead-of-playing-sunset-overdrive/

:fsg:

Opublikowano

Zieloni przyjaciele, a jak tam na amazonie itd trzyma się SO w preorderach? Ale bez koloryzowania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.