Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli Rogus ograles 119 tytulow na Xboxie w ciagu 5 lat, to widac mialbys co robic z martwym handheldem

Boże, misiu, oprócz Xboxa miałem jeszcze Wii, PS3, PSP i DS'a. Zresztą nie wiem po co drążysz temat, skoro chyba nie załapałeś, dlaczego napisałem to, co napisałem.

Tadek, to nie ta sprawa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wtrącam się.. kłóćcie się dalej... ale Soul... Przestać wreszcie kaleczyć język polski. Piszesz tak nieudolnie, z takimi błędami i z kaleczną składnią, ze aż mnie trzęsie jak czytam Twoje posty :P

Rozumiem, ze można nie wiedzieć czasem jak coś napisać... sam czasem czegoś nie wiem albo akurat wyleci mi z głowy, ale w takich sytuacjach do dyspozycji masz takie magiczne wynalazki jak wujek google czy nawet automatyczne korekty w przeglądarce,, wordzie itp.

Przed zatwierdzeniem wpisu włóż choć trochę wysiłku w to aby post nie wyglądał jak napisany przez zagranicznego analfabetę.

No offence.. Już nie przeszkadzam w kłótni ;)

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie wtrącam się.. kłóćcie się dalej... ale Soul... Przestać wreszcie kaleczyć język polski. Piszesz tak nieudolnie, z takimi błędami i z kaleczną składnią, ze aż mnie trzęsie jak czytam Twoje posty :P

Rozumiem, ze można nie wiedzieć czasem jak coś napisać... sam czasem czegoś nie wiem albo akurat wyleci mi z głowy, ale w takich sytuacjach do dyspozycji masz takie magiczne wynalazki jak wujek google czy nawet automatyczne korekty w przeglądarce,, wordzie itp.

Przed zatwierdzeniem wpisu włóż choć trochę wysiłku w to aby post nie wyglądał jak napisany przez zagranicznego analfabetę.

No offence.. Już nie przeszkadzam w kłótni ;)

Ej jestem w czymś dobry nie zabieraj mi tego! 

ps piszę z pracy nie zawsze jest opcja na sprawdzenie a chęć napisania ciętej riposty jest zbyt wielka :<

Opublikowano

qucamelle

Football Menager

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wymagac poprawnej polszczyzny od fana prosto.

Opublikowano

Guernica coś ci się pomyliło.

Opublikowano

Chyba Tobie kolego.

Opublikowano

niestety czy w mowie czy w pismie popelniam gafole :( nie bijcie, ja przeciez prawie niemiec :(

quacamelle i footbal menager to moje bledy i wypraszam sobie bycie fanem prosto

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Chyba Tobie kolego.

Jak widzisz po poście Ficusia, chyba jednak tobie.

Druhu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nadal nie rozumiesz...

Opublikowano

Ragus pisze o Ficusiu a Guernica o Soul'u.

Trafilem ?

Opublikowano

Coś nowego w temacie czy PS4 dalej najlepszym wyborem dla gracza wszechstronnego?

Juz niedługo World Cup się kónczy to i o xboxie wszyscy zapomną, teraz z niego korzystają bo apka fajna.

Opublikowano

Ruch w dziale Xone rośnie...

The storm is coming...

Opublikowano

Coś nowego w temacie czy PS4 dalej najlepszym wyborem dla gracza wszechstronnego?

LOL

Opublikowano

Krolestwo Spencera powieksza sie, a plebs siedzi w swoim ciemnych norach jak miejscowki w The Order 1886. 

Renesans.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ruch w dziale Xone rośnie...

The storm is coming...

Przecież nie było premiery w Polsce.

Tu w CW przegrana XOne z PS4 wynika z braku "dostępności" konsoli w kraju w którym nie było premiery.

Opublikowano

Wszystkim tym którzy mówią że Vita nie ma gier:
Liczba gier dedykowanych na Vite: 642
Liczba gier dostępnych dla Vity: 1920
Liczba premier w tym roku: 141

Od początku pojawiło się parę dużych tytułów które mają swoje pudełkowe wersję:
-Monster Monpiece
-Bordelands 2 CE
-Mind Zero
-Conception II
-GoW 1&2
-Demon Gaze
-Sly 1, 2, 3 Remastered
-Football MAnager 2014
-Vita Pets
-Deception IV
-FF X/X-2 HD
-Ys: MoC
-Hatsune Miku
-Sorcery Saga
-Danganronpa
-Toukiden
-DB BoZ
-Moto GP14
-MXGP
-Dynasty Warrior
-LEGO Hobbit/Przygoda
-FS14
-I masę więcej

O grach w PSN nie będę wspominał bo tych jest jeszcze więcej.

Wracam do grania na Vicie  :banana: 

Opublikowano

Powodzenia.

Opublikowano

headshot od Zdunka - TYLKO VITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Zdunek, jak już wymieniasz gierki to mógłbyś pokusić się o wymienienie TYLKO dobrych, a nie wszystko jak leci.

Przynajmniej nie straciłbyś tyle czasu, bo dużo tego by nie było. :P

Opublikowano

No ale każda z tych gier ma chyba lepsze oceny od Ryse i Infaumusa(czy jak to się pisze). 

TYLKO VITA.

Opublikowano

Zdunek, jak już wymieniasz gierki to mógłbyś pokusić się o wymienienie TYLKO dobrych, a nie wszystko jak leci.

Przynajmniej nie straciłbyś tyle czasu, bo dużo tego by nie było. :P

problem vity to tez nierozpoznawalnosc tytulow i ich slaba promocja przez sony:

txk - genialny shooter, duchowy nastepca tempest2000, za pare lat to bedzie wymieniane jednym tchem obok Rez

olliolli - tony hawk w 2d, oczywiscie bedzie beka jak to wyjdzie na ps4 bo oprawa przypomina czasy c64 i kazdy kto odpala ta gre na czyms wiekszym niz 5 cali robi sobie krzywde

danganrompa - godny konkurent serii pheonix wright

toikiden, soul sacrifice itp - swietne klony monster hunter

tearaway - swietny choc krotki platrofmer 3d w genialnie klimatycznym swiecie

ys celceta - jeden z najlepszych jrpg ostatnich lat, boli troche oprawa ale w ostatniej chwili zdecydowali ze wyjdzie on na vite gdy juz prawie gotowa byla wersja na psp

itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.