Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przecież niektóre gierki wydawane na PS3 i X360 były w przypadku tej pierwszej prawie niegrywalne. Część łatano (Bayo) ale część to żal jak diabli (Orange Box, F.E.A.R), wreszcie były takie przypadki, gdzie przez większą część generacji wersja na PS3 była wydawana na innym silniku graficznym (NBA 2K). Na obecnej generacji puki co nie ma takich różnic, ale nie twierdzę, że nie będzie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dave ostatnio ostro wszedl w okres menopauzy, a taki usmiechniety to user byl gdy ogrywal mario kart8 czy mario

w kazdym badz razie ja tam szanuje kazdego botka, laczy nas wszak wspolna pasja!!!!!!!!

Opublikowano

Dave ostatnio ostro wszedl w okres menopauzy, a taki usmiechniety to user byl gdy ogrywal mario kart8 czy mario

w kazdym badz razie ja tam szanuje kazdego botka, laczy nas wszak wspolna pasja!!!!!!!!

Nie bardzo. Ja kocham grać w gry, a nie liczyć piksele i oglądać gify jak większość klapów.

Opublikowano

i znowu nienawisc, juz nigdy nie pojde do KFC!!!!

Opublikowano

NASZA BRANZA MUREM PODZIELONA!

Z jednej strony zielona trawa, z drugiej morze niebieskiego guwna.

Opublikowano

Poprzednią generację ogrywałem w 32 calach i na tym TV różnic nie widziałem, zresztą tam były różnice 60p. 180p jednak sporo więcej. Ale jak piszę 32 cale mogły mieć znaczenie. Żałuję, że wtedy kupiłem FullHD. 720p kupiłbym w tej cenie większy i lepiej by do tamtych konsol pasował. Teraz mam 50 cali i tutaj widzę różnicę pomiędzy rozdzielczościami, choć 900p po WD nie jest takie złe, ale zaraz po grach w FullHD na początku czuć pewien dyskonfort. Niemniej skoro można mieć lepiej to czemu tak nie mieć? PC mnie nie interesuje - dziś PC za 3 klocki, za rok gry gorzej wyglądające niż na konsolach.

Opublikowano

Poczekajmy aż na PS4 wyjdzie dobra gierka, zobaczymy jak Ficuś będzie łączył się w przyjaźni z botkami w tym temacie :D Przecież wtedy każdy klapek będzie się czuł, jak po spuszczeniu 2 kilowego kloca zalegającego w jelicie od tygodnia.

Opublikowano

No to jeszcze sobie poczekamy xd

Opublikowano

Niemniej skoro można mieć lepiej to czemu tak nie mieć? PC mnie nie interesuje

Wszystko fajnie, ale poległeś tutaj. 

Opublikowano

botki sie tak czuly caly czas nastala jesien i problemy z driveclub i zmozone z psn, a na xone wreszcie wyszla dobra gra i odpalily szampany

spokojnie, botki zawsze w moim sercu - nie obawiajcie sie mnie, zawsze pochwale gdy trzeba i zrugam kiedy trzeba, tak samo sony jak i microsoft, to nie mnie sie obawiajcie tylko takich Mendrkow i reszty gdy wreszcie Ps4 na dobre sie rozkreci

Opublikowano

KTOS POWINIEN ZABIC TE GLUPIE KLAPERSY, JAK JA ICH NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

A Ping ostatnio gadał, że to boty są kulturalne i xbox to wyższa kultura konsolowości. A tu widzę, już kolejnemu puszczają nerwy i zaczyna ludzi wyzywać. Swoją drogą zgłosiłem post, chamstwa nie zniosę.

Opublikowano

Niemniej skoro można mieć lepiej to czemu tak nie mieć? PC mnie nie interesuje

Wszystko fajnie, ale poległeś tutaj. 

W moim sercu tylko konsole.

Opublikowano

:klapek:  to obraza?

Opublikowano

KTOS POWINIEN ZABIC TE GLUPIE KLAPERSY, JAK JA ICH NIENAWIDZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

A Ping ostatnio gadał, że to boty są kulturalne i xbox to wyższa kultura konsolowości. A tu widzę, już kolejnemu puszczają nerwy i zaczyna ludzi wyzywać. Swoją drogą zgłosiłem post, chamstwa nie zniosę.

Bo tak jest. Potrafią też ironizować, tak jak pokazał to Dave w swoim poście.

Zamień KLAPERSY na BOTY i zobaczysz, że to tylko ironia pokazująca co kotłuje się w głowach klapków jak odpisują na posty zielonych braci.

Opublikowano

Aha, tak to sobie tłumacz :)

Opublikowano

no ale to wojna o konsole!!!!!!!!!!11111 ktos obrazil ps4, ktos obrazil xone - to przeciez nawet powazniejsze jakby ktos nasze matki nazwal kur.vwami

Dave'm sie nie przejmuj - on i Ping to uber trolle, Dave ma ta swobode (mi jej np brakuje) ze zongluje konsolami jak chce i w sumie koncetruje sie na ogrywaniu czego chce, byl nintendofagiem, za jakis czas znowu bedzie sonoklapem i tak az do emerytury - gra na biezaco w gry jakie go na biezaco interesuja i tyle, przy czym fakt - chyba najlepiej i najagresywniej czuje sie zawsze gdy jest w obozie betonowym.

Opublikowano

Poprzednią generację ogrywałem w 32 calach i na tym TV różnic nie widziałem, zresztą tam były różnice 60p. 180p jednak sporo więcej. Ale jak piszę 32 cale mogły mieć znaczenie. Żałuję, że wtedy kupiłem FullHD. 720p kupiłbym w tej cenie większy i lepiej by do tamtych konsol pasował. Teraz mam 50 cali i tutaj widzę różnicę pomiędzy rozdzielczościami, choć 900p po WD nie jest takie złe, ale zaraz po grach w FullHD na początku czuć pewien dyskonfort. Niemniej skoro można mieć lepiej to czemu tak nie mieć? PC mnie nie interesuje - dziś PC za 3 klocki, za rok gry gorzej wyglądające niż na konsolach.

w 720p na XO jest coś koło 5-6 gier na 300 wydanych (oraz zapowiedzianych gier wziąłem info z wiki bo nie chce mi się tego liczyć a że tam mają np W3 zaklepanego na luty to liczy się do tej puli) więc nie jest tak tragicznie, do tego dochodzi kilkanascie gier w 900p myślę, że to nie jest tragedia. Oczywisice wolałbym wszystko w 1080p, ale jak mam wybór, spoko gierki, pad, stabilny online i resztę aspektów XO a po drugiej stronie Bloodborne i 1080p w większości gier (no gierki od ubi w 900p ale to ch.uj) to chyba wybieram opcję numer 1.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no ale to wojna o konsole!!!!!!!!!!11111 ktos obrazil ps4, ktos obrazil xone - to przeciez nawet powazniejsze jakby ktos nasze matki nazwal kur.vwami

Dave'm sie nie przejmuj - on i Ping to uber trolle, Dave ma ta swobode (mi jej np brakuje) ze zongluje konsolami jak chce i w sumie koncetruje sie na ogrywaniu czego chce, byl nintendofagiem, za jakis czas znowu bedzie sonoklapem i tak az do emerytury - gra na biezaco w gry jakie go na biezaco interesuja i tyle, przy czym fakt - chyba najlepiej i najagresywniej czuje sie zawsze gdy jest w obozie betonowym.

Może czuje się najlepiej bo to najlepsza konsola? 

Opublikowano

Yeti czesto dzieli sie historiami o kumplach, ktorzy go odwiedzaja, wiec ja tez dodam swoje 3 grosze, zwlaszcza, ze mamy tych samych kolegow.

A raczej mielismy.

No wiec grzegorz i janek wpadli do mnie nastepnego dnia po wizycie u Yetiego.

Przekonani przez forumowego koksa kupili sobie po ps4, wlaczyli grupowego czata i zaczeli ogladac playstation na zywo (bo nie ma w co grac, ale na szczescie juz niedlugo bloodborne - tak im powiedzial pokrytysniegiem). No i tak ogladali to ps na zywo i w koncu trafili na streamujacych homoseksualistow (co druga osoba pokazujaca sie w tej usludze lubi kielbasy). Tak im sie spodobalo, ze... sami zostali gejami i aktualnie sa para.

Grzecznie ich wyprosilem i powiedzialem, ze nie sa juz tu mile widziani, niech sobie pedaluja z yetim.

Wniosek niech kazdy wyciagnie sam.

Opublikowano

mi do Dave'a, jego postury, lekkich zakoli i radiowego glosu pasuje pila spalinowa wiec moze masz racje

Opublikowano

Tak na marginesie beki z DC (ciężko się powstrzymać :P), czy przypadkiem przy okazji premiery gry nie mieli podać przybliżonej daty kiedy można się spodziewać ficzeru, który jest na każdym materiale promocyjnym gry, a którego w niej nie ma, a mianowicie - zmiennej pogody? Czy znowu Sony nabijało swoich klientów w butelkę pustymi obietnicami? Bo jakoś cisza w temacie.

Opublikowano

Tak na marginesie beki z DC (ciężko się powstrzymać :P), czy przypadkiem przy okazji premiery gry nie mieli podać przybliżonej daty kiedy można się spodziewać ficzeru, który jest na każdym materiale promocyjnym gry, a którego w niej nie ma, a mianowicie - zmiennej pogody? Czy znowu Sony nabijało swoich klientów w butelkę pustymi obietnicami? Bo jakoś cisza w temacie.

napisze ci w sekrecie, ze wg rozpiski season passa i darmowych dlc w pazdzierniku mielismy dostac 1 darmowy samochod (jest w ps store prawie od premiery) i jedna nowa trase....maja jeszcze 3 dni....ale ciii...niech to zostanie miedzy nami bo znowu bedzie beka....

a z pogoda to napisali, ze podaja date jak uporaja sie z problemami z serwerami bo na razie sie na tym koncentruja

Opublikowano

Dla mnie boleśniejsze były różnice w multiplatformach w poprzedniej generacji. Gry 720p już same z siebie nie wyglądały cudownie na 1080p odbiorniku, a te co schodziły poniżej tej wartości na PS3 to już była zamazana kupa na ekranie. 360tka miała dodaktowo świetny skaler, który różnice jeszcze bardziej pogłębiał (gdy obie gry były w tej samej rozdziałce to i tak wersja na 360tke lepiej się dzieki niemu prezentowała). Różnica między 900p, a 1080p jest zdecydowanie mniej bolesna IMO. Co innego gdy na xbonie jest 720p, a na gównie obesranym w 1080p, w takim wypadku nawet nie ma o czym gadać.

Jakie ty bzdury piszesz to nawet komentować się tego nie chce.
Opublikowano

Ja (pipi)e!

Dostałem telefon ze szpitala że mojemu kumplowi dziś będą amputować rękę ;(

wczoraj w markecie dotknął pada od PS4 na wystawce [*]

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

cos w historii dave'a musi byc, kumpel mnie zaprosil do siebie bo kupil ps4 jednoczesnie rozstal sie z dziewczyna, zapytalem jak zwykle po ile piwek zabrac na glowe do ogrywania nowej fify na co on odpowiedzial ze woli kakao i zalotnie puscil mi oko.

nie poszedlem, wole xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.