Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

po patchu day one TEW ma taki sam jak na X1 (czy tam lepszy) framerate. no i zostało już ustalone nie raz że dla własnego komfortu psychicznego lepiej wybierać konsolę. 

A na PC 2 razy taniej i lepiej, skoczcie już ...

EDIT:

Widzę, że bluber mnie uprzedził  ;)

ktoś musi jednak ciągnąć te branżę, a nie po pół roku mogę ściągnąć ze STEAMU za -80%. #WELOVE :newell:

Byłbym skończonym hipokrytą, gdybym zamęczał forumek o finansowe wspieranie nietuzinkowych gier w pierwszym, najważniejszym dla wydawcy okresie sprzedaży... a sam bym ich sobie nie sprawił. Nie mam na nie aż takiego ciśnienia, więc poczekają sobie na premierę BloodBorne wraz z ps4, lub MGS V. No i 4 stówy w ultimie z darmowa wysyłką i dlc, to w sumie niezły deal. 

Pl8SqHI.jpg

Niech gierki te staną się kamieniem węgielnym pod odrodzenie tego wspaniałego gatunku, Amen.   :pope:

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z kwestii istotnych: ciekawie zapowiadający się niezależny horror GRAVE, który miał być konsolowym exem na XOne, nie jest już exem i wyjdzie też na PS4 :)

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

na XO multiplatformy powinny być droższe, w końcu lepiej się na nim gra, to i cena za taką wygodę powinna być wyższa.

I tak jest, tylko że odejmują później za rozdzielczość i ilość klatek na sekundę i cena jest taka sama.

na konsolach dopłaca się za wygodę (od zawsze tak było i jest do teraz), bo rozdziałki i fpsy masz wyższe na PC do tego w połowie ceny.

Opublikowano

Widać że z xboxa ta gra, wygląda na wczesne ps2.

Opublikowano

na konsolach dopłaca się za wygodę (od zawsze tak było i jest do teraz), bo rozdziałki i fpsy masz wyższe na PC do tego w połowie ceny.

>PS4

>Wygoda

wybierz jedno.

Opublikowano

bloodborn bedzie 7/10 max, to jest sufit dla gier na ps4, kiedy sie obudzisz?

Jak można tak szybko upaść? No jak?

Opublikowano

Zapytaj tego azjate od soulsow.

Opublikowano

:daddy:

Co za emoty to nie mam pytań. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

>PS4

>Wygoda

wybierz jedno.

Tyle, że PS4 to wygoda, więc?

Opublikowano

jaka wygoda? gry się sypią jak na windows 98, pad to tragedia, a PSN za 200 zł rocznie co chwile nie działa. Do wygody XO bardzo daleko, więc multiplatformy konsolowe tylko na Xboxie.

Opublikowano

jaka wygoda? gry się sypią jak na windows 98, pad to tragedia, a PSN za 200 zł rocznie co chwile nie działa. Do wygody XO bardzo daleko, więc multiplatformy konsolowe tylko na Xboxie.

73211687908165972494.png

skoro już tak tworzycie alternatywny świat, to i ja się w to pobawię

32954453790307227437.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No i stało się. Zachęcony możliwością ogrania Natural Doctrine uruchomiłem PS4. Oczywiście zostałem przywitany update, bo jakżeby inaczej. Na szczęście pobrał się bez problemów, PSN wytrzymał to obciażenie. Szkoda tylko, że po zainstalowaniu aktualizacji konsola wydaje z siebie dziwne dźwięki, chrobocze jak by coś siedziało w środku. Do tego nie wiem jakim cudem, ale na youtube w polecanych filmach zaczęły się pojawiać rzeczy takie jak tęczowa armia i inne abominacje. Zaczyna mnie boleć głowa, tak jak by mi ktoś wbijał szpilkę w prawą jej część, do tego złapały mnie dreszcze i mimo temperatury 26 stopni w pokoju, siedzę właśnie w grubej bluzie z kapturem. Powoli doskwiera mi też ból gardła. Czy to ta słynna klapączka? Co robić?

Opublikowano

73211687908165972494.png

32954453790307227437.png

W Avansie 13 miesięcy za 90zł. 

Biedne klapki.

Opublikowano

No i stało się. Zachęcony możliwością ogrania Natural Doctrine uruchomiłem PS4. Oczywiście zostałem przywitany update, bo jakżeby inaczej. Na szczęście pobrał się bez problemów, PSN wytrzymał to obciażenie. Szkoda tylko, że po zainstalowaniu aktualizacji konsola wydaje z siebie dziwne dźwięki, chrobocze jak by coś siedziało w środku. Do tego nie wiem jakim cudem, ale na youtube w polecanych filmach zaczęły się pojawiać rzeczy takie jak tęczowa armia i inne abominacje. Zaczyna mnie boleć głowa, tak jak by mi ktoś wbijał szpilkę w prawą jej część, do tego złapały mnie dreszcze i mimo temperatury 26 stopni w pokoju, siedzę właśnie w grubej bluzie z kapturem. Powoli doskwiera mi też ból gardła. Czy to ta słynna klapączka? Co robić?

Wyłącz Xbox One bo Ci zagłusza PS4

pomogłem?

Opublikowano

73211687908165972494.png

32954453790307227437.png

Z tym, że Xbox Live to solidna infrastruktura sieciowa na burzliwe czasy a PSN to jakaś jej imitacja. Gdybym miał Xboxa z czystym sumieniem wykupił bym abonament. Natomiast po kupnie PS+ pluł bym sobie w brode i żałował że nie kupiłem sobie za to chociażby Lords of the Fallen.

Opublikowano

w cenie PS Plus można mieć Golda + EA Access

nawet z "darmowymi" gierkami u Sony teraz bieda.

Opublikowano

eX4cT_PL kolejny dzien, kolejny nie udany try hard xD haha ladnie te pare dni bez forumka zniszczyly ci glowe 

Opublikowano

chwilke....bo nie nadarzam....to jak jest z tym tanim uzytkowaniem i dostawaniem gier...dowiaduje sie, ze nowki niby tansze na xone, cyfrowki tansze na xone, cebulic na konta latwiej na xone, zdrapki z kasa tansze na xone....ale juz ps plus czy shareplay jest passe bo to cebulactwo do kwadratu? znowu podwojna moralnosc botkow?

Opublikowano

nie, po prostu znowu klapki majacza, piecze ich tak ze az musza wymyslac jakies dziwne historie tylko zeby usprawiedliwic sobie wtopienie hajsu na plejke

Opublikowano

nie, po prostu znowu klapki majacza, piecze ich tak ze az musza wymyslac jakies dziwne historie tylko zeby usprawiedliwic sobie wtopienie hajsu na plejke

ja jestem zadowolony z zakupu PS4, nie jestem tylko zadowolony z usługi sieciowej.

Opublikowano

pamiętam jak pisałeś, że Forza 5 to demo. Jakie masz zdanie o DriveClub?

Opublikowano

a botki majacza ze sony to zlo wcielone bo nagle pierwszy raz w tej generacji jesien 2014 jest pierwszym okresem gdzie za zakupem xone pojawily sie jakiekolwiek argumenty i wreszcie przez moment posiadacze tej konsoli nie sa posmiewiskiem wrod znajomych, rrodziny, na osiedlu, w miescie, nikt w nich nie rzuca czosnkiem, nie chce kamieniowac - nie widzie sie temu jihadowi, po takim czasie poczucie ze microsoft wyjal wam swojego pytona z waszego pupska to musi byc mega ulga, ale dont worry, M$ go tylko podmyje, nasmaruje wazelinka i w 2015 znowu wsadzi w swoje ulubione miejsce

Opublikowano

dla mnie kupno ps4 to najwiekszy fail growy jaki w zyciu zrobilem. Tak to jest jak na chwile numerki, tabelki i inne bzdety przyslaniaja to co naprawde jest wazne. no nic czlowiek uczy sie na wlasnych bledach i dalej nie moge uwierzyc ze dalem sie zrobic w konia jak male dziecko

@Ficus 

no wlasnie nie, najwiekszy hejt w internetach odnosnie Xbox One jest spowodowany przez psychofanow sony ktorzy i tak nie kupili by xbox'a nawet jakby mial 16gddr5 i 4k

najsmieszniejsze jest to ze o tym wielkim wyjsciu z cienia na jesien 2014 gadaja tylko klapki bo ich tak (pipi)a piecze ze nie potrafia tego inaczej ogarnac

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja bede zadowolony z zakupu PS4 po premierze Bloodborn (czyli ponad rok po premierze ^_^), a po ograniu BB bede zadowolony ze sprzedazy. A co do shareplay, mowta co chceta, mi sie opcja podoba, chcialbym taki feature na XO, ale jak mam wybierac miedzy grami a update'ami konsoli... no to wybieram gry pardon.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Sony dogadało się z EA, żeby ostatni dodatek do Battlefield 4 wyszedł najwcześniej w grudniu, dzięki czemu szczęśliwcy, którzy z PS4 kupili abonament Suchar+ będą musieli przedłużyć abonament na następny rok bo żal im będzie stracić kasy wydanej na Premium. Sprytnie SONY :]

Informacja jest tajna ale wiem, że można Wam zaufać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.