Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Serio Mordor dostał 10-?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Rambo (podróba A2600) -> C64 -> Pegatron -> SMD -> PS1 -> PS2 -> X360 -> XOne

Tak brnąłem przez generację.

Oczywiście cała reszta platform była, ale jako sprzęty poboczne do ogrywania exów.

ja juz niestety nie, z pozyczonych na chacie mialem i bawilem sie troche sega saturn, dreamcastem i x360

Opublikowano

Serio Mordor dostał 10-?

na pewno nie. gdyby ktokolwiek zdradził na forum prawdziwa ocenę tej gry pewnie dawno dostałby bana.

Opublikowano

ja sie przyznam, ze bedac wczoraj na zakupach specjalnie zajrzalem do psxe bo caly czas ciut myslalem, ze to trolling

Opublikowano

Serio Mordor dostał 10-?

-cudowny system walki

-zero dłużyzn

-przemyślana mapa świata

-różnorodność na każdym kroku

10-, bo nie ma poziomów trudności.

Opublikowano

U mnie

Rambo -> Pegazus -> C64 ->Amiga 500/600/CDTV/1200 XD -> PS1 -> PS2 -> PC(smutny okres) -> Xbox -> Xbox 360 -> PS3 -> Xbox 360 -> PS3 -> WiiU -> PS4 + Xbox One -> PS4

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Serio Mordor dostał 10-?

-cudowny system walki

-zero dłużyzn

-przemyślana mapa świata

-różnorodność na każdym kroku

10-, bo nie ma poziomów trudności.

czy wydawnictwo Advertigo S.A. ma jakiekolwiek powiązania z tą firmą PRową która płaciła jutuberom za pochwały dla Cienia Mordoru i zabraniała im wspominać w recenzjach o dziełach Tolkiena i filmach na ich podstawie? sprawa ma potencjał na bycie poważną.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

W nowym PE, HIV pisze, że Destiny nie przypadnie do gustu januszom, fanom wybuchów i pustych pifpafów, tylko koneserom i hardkorowcom.

Jak się forumek odniesie do tych słów?

W jakims niedawnym numerze pisze, ze DLC jest zayebiste. Szkoda oczu na jego teksty. Ktos cos przebaknal w temacie o aktualnym numerze, ze HIV ma zniknac ale nie wiem o co chodzi. Doczytales?

Opublikowano

Mam PC, mam WiiU i nie wiem co potrzebuje jeszcze do szczescia....ani PS4 ani Xone nie przemawia domnie...wiec narazie nic nie kupuje

heh....ciezkie zycie lol

Opublikowano

ale Pierdzącego Oszołoma to wy szanujcie...

Opublikowano

Oczywiście cała reszta platform była, ale jako sprzęty poboczne do ogrywania exów.

Tak świetnie zacząć, tak fatalnie skończyć. [*]

Opublikowano

pc smutne? ja je fajnie wspominam - dangeon keaper (hi Dave), monkey island3, rollercaster tyccon, larry7, half life, Z, faraon, blade runner czy nawet porty thps2 i ff7(pierwszy raz przechodzilem na pc)

Opublikowano

Mam PC, mam WiiU i nie wiem co potrzebuje jeszcze do szczescia....

3ds
Opublikowano

Zaczął od piracenia, skończył jak na prawdziwego mężczyznę przystało.

Opublikowano

To i ja mogę wrzucić swoją drogę.

Atari 2600 -> C64 -> Pegazus (ech  prezent na święta, ale "przypadkowo" znalazłem go ze 2tygodnie wcześniej) -> Amiga 500/1200, Sega Megadrive, SNES (ale króciutko, używka długo nie wytrzymała) -> PSX + N64 -> Ps2 + Xbox -> x360 -> Ps3 (ale szybko sprzedałem) -> Ps4. Następne święta to pewnie WiiU.

Prócz tego DS, PC i masę pożyczonego sprzętu: Dreamcast, Jaguar, nawet jakimś cudem 3DO, Famicom ( oryginalny Pegazus huehue, od kolegii z Mongolii, który tłumaczył mi ending Sailor Moon), PSP.

Opublikowano

Mam PC, mam WiiU i nie wiem co potrzebuje jeszcze do szczescia....

3ds

tez mam, ntsc/us,z ambassador statusem...a vite sprzedalem po przejsciu jeszcze raz persony

Opublikowano

Tak świetnie zacząć, tak fatalnie skończyć. [*]

Fatalnie bym skończył jak bym miał klapki na oczach. Na szczęście nie muszę januszować i wczoraj się doskonale bawiłem na PS4 przy Natural Doctrine i Pix The Cat (polecam każdemu tę małą gierkę - akcje jak po kwasie, no i jest skillowo jak chce się masterować wyniki). Co nie zmienia faktu, że denerwowało mnie buczenie konsoli i jednak wolę cały Microsoftowy ekosystem, więc gry kupuję głównie na Xbone.

Opublikowano

pc smutne? ja je fajnie wspominam - dangeon keaper (hi Dave), monkey island3, rollercaster tyccon, larry7, half life, Z, faraon, blade runner czy nawet porty thps2 i ff7(pierwszy raz przechodzilem na pc)

Oj chciałem tylko atmosferę podkręcić....

Czasy PC były dla mnie świetne, tyle co ja godzin w Americas Army wygrałem i Quake 3/UT/Counter Strike i wyścigów to suma godzin na wszystkich konsolach nie pokryje tego...

Ale, niestety, życie się zmienia.

Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre rpg? Tylko PC. Chcesz dobre strategie? Tylko PC. Chcesz dobre mmo? Tylko PC. Chcesz skillowych shooterów online? Tylko PC. Chcesz 4K/60fps w każdej grze? Tylko PC. Indie? Tylko PC. Emulatory, wsteczna kompatybilność? Tylko PC. Chcesz podłączyć każdy sprzęt jak został wyprodukowany na świecie? 5 monitorów? Streamować z swojego steama na lapka w dużym pokoju? Tylko PC. Cóż PC to jak świat bez podziałów na prawą czy lewą stronę, każdy ma wolność w swojej artystycznej wizji i w tym w czym czuje się najlepiej. Brak kilku gierek pokroju The Last of Us czy GTA V to nic.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Plusem konsol kiedyś była prostota obsługi, ot wkładasz płytkę i grasz bez liczenia pikseli czy zmartwień,że konsola się zwiesi, będzie buczeć czy też gierka będzie się kaszanić.Do tego była spora ilość nietuzinkowych,oryginalnych gier z mega konsolowym feelingiem.

No ale wszystko się zaczęło zmieniać na gorsze i teraz rozsądniejszym wyborem jest kupno pieca+WiiU/3DS/Vita niż obecnych stacjonarek.  

Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre rpg? Tylko PC. Chcesz dobre strategie? Tylko PC. Chcesz dobre mmo? Tylko PC. Chcesz skillowych shooterów online? Tylko PC. Chcesz 4K/60fps w każdej grze? Tylko PC. Indie? Tylko PC. Emulatory, wsteczna kompatybilność? Tylko PC. Chcesz podłączyć każdy sprzęt jak został wyprodukowany na świecie? 5 monitorów? Streamować z swojego steama na lapka w dużym pokoju? Tylko PC. Cóż PC to jak świat bez podziałów na prawą czy lewą stronę, każdy ma wolność w swojej artystycznej wizji i w tym w czym czuje się najlepiej. Brak kilku gierek pokroju The Last of Us czy GTA V to nic.

Ja Cię Bluber zawsze szanowałem.

Nic dodać, nic ująć  :newell:

Opublikowano

Chcę dobrą bijatykę, rpg, platformówkę 3xA.  :reggie: Oh wait....  :mog:  

A później, koniec końców ludziom z aparaturą za 3 kafle wzwyż sypią się gierki z taką grafiką:

freebird_games_to_the_moon_1162681_g2.jp

Serio. Po uruchomieniu aparatury przez doktorków i pierwszej "podróży" gra się wysypała i przez chwilę myślałem, czy to celowe czy naprawdę. Drugi problem miałem przy lokacji, gdzie skakało się przez kłody - postaci glitchowały się i skakały w dziwne miejsca lub przestawały się ruszać w ogóle.

Potwierdzam, gierka się sypie. 

xDDD

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Plusem konsol kiedyś była prostota obsługi, ot wkładasz płytkę i grasz bez liczenia pikseli czy zmartwień,że konsola się zwiesi, będzie buczeć czy też gierka będzie się kaszanić.Do tego była spora ilość nietuzinkowych,oryginalnych gier z mega konsolowym feelingiem.

No ale wszystko się zaczęło zmieniać na gorsze i teraz rozsądniejszym wyborem jest kupno pieca+WiiU/3DS/Vita niż obecnych stacjonarek.

To w sprzetach Nintendo cenie, na 3ds wkladam gre i gram, reszte mam w (pipi)e. Jedyny patch jaki musialem sciagac przez ostatnie lata to w Pokemon X, jakis drobny glitch naprawili.
Opublikowano

Czy ja wiem? Komputery nadal góra, chcesz dobre...

Taką samą wyliczankę można zrobić też na konsolach, zwłaszcza Nintendo.

Opublikowano

No, po miesiacu ciszy wreszcie jakis odzew w sprawie DC cebulak edition:

Message from Shuhei Yoshida - President of World Wide Studios

Hi everyone,

I wanted to provide you with the latest update on DRIVECLUB. Unfortunately, the road to launch has been a little rocky, and we are truly sorry that so many of you have not been able to enjoy everything that we had hoped DRIVECLUB would deliver.

We have been listening to your feedback and realize that patience understandably is running out. Evo is working around the clock to close the gap, and we have deployed additional engineering resources to help resolve the remaining issues as soon as possible. Unfortunately, the time frames required to roll out the fully connected experience will be longer than anti(pipi)ted and we do not have an exact time frame for when they will be resolved. We will continue to update you on progress and you can find the latest info on the DRIVECLUB Facebook page.

We are also very conscious that we have disappointed so many of you who were looking forward to playing the promised PS Plus Edition. Our first priority is to provide you with the best possible experience while playing DRIVECLUB. With the high volume of new players and additional server load the PS Plus Edition is anti(pipi)ted to bring, we are currently not confident that we can guarantee the best online experience. Until we can ensure that everyone can enjoy the full social connected online experience, we will be postponing the release of the PS Plus Edition until further notice.

On behalf of WWS we are enormously grateful for your patience and we thank you for the continued support and encouragement. Again, we sincerely apologize for the delay. We are committed to giving you the best racing experience on PS4 – it’s taking a little longer than we hoped.

Thanks,
Shu

Zrodlo: https://www.facebook...718571408227222

Ha-Ha-Ha.jpg

A na trailerze obiecywali w pazdzierniku ! xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.