Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jeeeezzzzzzuuuuu jakie będą soczyste jazdy po tych niewiernych typach za jakieś pół roku :D

Nie wiem czy wytrzymam tyle beki, pierwszy będzie Czezky, za nim pewnie Macio, później pewnie Stunik, nie mogę się doczekać panowie was jako online na mojej niebieskiej friendliście.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja caly czas mam ps4.  Tak serio, na czym lecisz exact? 

Oprocz viagry. 

Opublikowano

No to wygląda na to że recenzenci IGN, Game Informer, Polygon, Destructoid, czy pl Eurogamer muszą kupować DC za własne pieniądze.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano
Today, I’m happy to reveal some of the games and developers you can expect to see at PlayStation Experience — but this is just the start. We’re gearing up for announcements, panels, booths, merchandise, and playable games from these major game studios:

untitleddfsfdy8r2r.png

Naughty Dog? Guerilla? Ciekawe.

Opublikowano

dokladnie sam o tym pisalem, ze jedyne pochlebne opinie o DC to ida z ust psychofanow sony ale co sie im dziwic jak jedyna gra do ktorej moga porownac model jazdy to NFS Rivals xD

Blends the complexity of realistic simulation with inviting mechanics and gives just enough leeway to evoke heart-pumping power and intensity in every kind of racing fan

Driveclub lacks many things and the track design is not always inspired, but it's a fun game with Ridge Racer and Project Gotham vibes in his vein and a compelling Tour and Challenge modes that will engage people for a long time.

If you like racers, you’ll feel right at home with Driveclub. The game feels like a modern Project Gotham Racing, balancing realism and arcade fun

The combination of arcade and simulator games feels great on this title making everything just work in the way that it should.

Opublikowano

Ja bym poprosił te cytaty gdzie recenzenci narzekaja na model jazdy.

Z tych podanych teamow przez figaro to San Diego, MM , Santa Monica i Guerilla nie maja zapowiedzianych gier wiec moze byc ciekawie.

Opublikowano

Santa Monica ma wiele gier zapowiedzianych, tylko bardziej po stronie wydawcy. Nie oczekuj God of Wara.

Za to zdecydowanie oczekuj nowego materiału z Uncharted 4 oraz zapowiedzi gry Guerilla :) I japońskiej niespodzianki na 20lecie marki.

Opublikowano

Oferta na amerykańskim storze, czym się mogli inspirować ...

QjiAO.jpg

Opublikowano

Ta Japońska niespodzianka juz była na TGS i wiadomo jak wyszlo. Ja cholernie jestem ciekaw tej gry Guerilli wkoncu odchodza od tego Killzona gdzie po drugiej czesci wypalili sie.

Opublikowano

Oferta na amerykańskim storze, czym się mogli inspirować ...

QjiAO.jpg

Halloween i ogólnodostępną czcionką nawiązującą do tego święta?

Opublikowano

Macie krew na rękach. Tak, krew. Wiecie co się właśnie stało? Dzwoniła do mnie mama Irasa, okazało się, że chłopak popełnił samobójstwo. Powiesił się, zostawił list pożegnalny, w którym napisał, że nie może znieść szkalowania go w internecie. Brawo. Mam nadzieję, że odpowiednie kroki zostaną podjęte, zostało już złożone zawiadomienie prokuratury.

Czemu nie możecie normalnie pisać, komentować, rozmawiać tylko musicie szkalować klapów? Nawet sobie nie wyobrażacie co on przeżywał - nie miał normalnej usługi sieciowej, grał w Watch Dogs na kierownicy i bał się wchodzić do działu Xbox, żeby nie zobaczyć jakie megatony ogrywają właśnie Boty. Jedyne co miał to PS4 i konwersacje sieci PSN, a nawet to mu zabraliście!

Nie pierwszy raz spotykam się z takim aktem przemocy w internecie. Dwa lata temu również mój znajomy z gry online popełnił samobójstwo bo dużo ludzi w internecie się z niego śmiało, myślałem, że ten przypadek był wystarczająco nagłośniony, ale mylę się. Brawo forumowe trolle, tak trzymać.

To uczucie, gdy do drzwi zapukał kurier i przyniósł Jedyną słuszną konsole xD Klapki tak bardzo roz(pipi)ane, a PS4 też tak bardzo roz(pipi)ane xD Żałuję trochę, bo spoko konsola była z niej, a Sony roz(pipi)ało przypadkiem, bo nie potrafią robić gier xD Śmiecham, bo Klapki płaczą, a ja wale konia za ścianą i Gram w Sunseta, a ex4ct ich pociesza, a ja se siedzę za ścianą i (pipi) jestem graczem poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, maskotką domową i strażnikiem domowego ogniska. Siedzę za ścianą i (pipi) jestem w innym świecie, problemy z DriveClubem i siecią są tam, a ja tu jestem i mam też skarpety góralskie za(pipi)iście grube i nie mam koszulki i same majtki i się śmieje, w szafce mam czipsy i batony xD 

Xbox_One_35657846_top01.jpg

Piękne. Miałem klapki na oczach, ale teraz to widzę - najładniejszy next gen, najładniejszy pad. Zazdroszczę tym, którzy kupili wraz z SO. A zaraz przecież Halo będzie.

Opublikowano

Ta Japońska niespodzianka juz była na TGS i wiadomo jak wyszlo. Ja cholernie jestem ciekaw tej gry Guerilli wkoncu odchodza od tego Killzona gdzie po drugiej czesci wypalili sie.

Maniek, marka playstation wystartowała 3 grudnia 1994 roku, a nie we wrześniu gdy jest TGS. Więc nie wiem o co Ci chodzi.

3 grudnia są playstation awards, tak przypadkowo.

Opublikowano

ej czy to już beka czy prawdziwe życie?

nowe call of duty na ps4

Natywne 1080p, detale: średnie, wykorzystywany post processing antialiasing.

detale średnie na nadkonsoli :teehee:

Opublikowano

co musi być na bonie

Opublikowano

Bylo?

Resogun wychodzi na vite:

B1OMIz8IUAEVlyq.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

PS4 traci kolejnego exa, a Ficuś zaciera rączki!

Opublikowano

Top 15 gier tego roku wg metacritica. I teraz zagadka - znajdź exa na Xboxa.

15. Dark Souls II (PC) - 91
14. Bayonetta 2 (WIIU) - 91
13. Final Fantasy VI (iOS) - 91
12. Kentucky Route Zero - Act III (PC) - 91
11. Rayman Legends (XONE) - 91
10. Fez (VITA) - 91
09. Dark Souls II (X360) - 91
08. Shovel Knight (3DS) - 92
07. Table Tennis Touch (iOS) - 92
06. Threes! (iOS) - 92
05. Banner Saga (iOS) - 93
04. Hearthstone: Heroes of Warcraft (iOS) - 93
03. Traps n' Gemstones (iOS) - 93
02. VVVVVV (iOS) - 95
01. The Last of Us Remastered (PS4) - 95

A tak ostatnio boty polubiły tę stronę : /

Opublikowano

A co maja mowic jak wydali 200zl na takiego crapa, ze sa idiotami i ich sony wydymalo na sucho?

Sony jest jak ten wielki, gruby murzyn dzielący celę ze skazańcem. Najpierw mówi, że będą najlepszymi przyjaciółmi, a potem się dopiero zaczyna...

jak ten?

6BOLWKS.jpg

Opublikowano

Jak tak czytam ten temat to niektórzy te wojenki biorą bardzo serio. A najbardziej to chorągiewy, popadające ze skrajności w skrajność. Najpierw "nadkonsola" a potem "go,wno obesrane". Czysta hipokryzja i brak elementarnego szacunku. A tak na marginesie, śmieszą mnie botki, które rzeczywiście mają chwilowo lepszy okres pod względem gier, a piszą jakby już firmę sony zamknięto. Zanim napiszecie swoje bomby prawdy to pomyślcie jaka bieda będzie w 2015 roku. Z drugiej strony to co wyrabia sony z serwerami to jakaś żenada. Jak myślicie, tak serio, czy i kiedy wreszcie to wszystko będzie normalnie działać. Wtedy rzeczywiście będzie to jedyny next gen.

Opublikowano

Ten crap takie wysokie oceny dostaje?  :frog:

Opublikowano

Ten crap takie wysokie oceny dostaje?  :frog:

Podobno nie miałeś już o tej grze nic, a nic pisać.

Opublikowano

14. Bayonetta 2 (WIIU) - 91

13. Final Fantasy VI (iOS) - 91

12. Kentucky Route Zero - Act III (PC) - 91

11. Rayman Legends (XONE) - 91

10. Fez (VITA) - 91

09. Dark Souls II (X360) - 91

08. Shovel Knight (3DS) - 92

07. Table Tennis Touch (iOS) - 92

06. Threes! (iOS) - 92

05. Banner Saga (iOS) - 93

04. Hearthstone: Heroes of Warcraft (iOS) - 93

03. Traps n' Gemstones (iOS) - 93

02. VVVVVV (iOS) - 95

01. The Last of Us Remastered (PS4) - 95

A tak ostatnio boty polubiły tę stronę : /

z tego rankingu wyłania się klarowny obraz, że to iOS jest obecnie najlepszą platformą do grania.

Opublikowano

TLoU powinno mieć 100 bo zaokrąglamy do góry według xbotów

Edytowane przez mersi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.