Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra ale ledwo dobrnąłem do końca.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ACUnity-PS4-Leaked-3.jpg

Kozacko wygląda ten nowy Assassyn. Mam nadzieję, że ktoś da mi zsynchronizować parę lokacji poprzez shareplay.

Opublikowano

To wersja na WiiU?

Opublikowano

Czy to jest screen z ps2?

Opublikowano

Składam pre order, słyszałem, że jakieś fajne DLC dają

Opublikowano

"Jak dla mnie bomba, obowiazkowy Day One"

Iras

Opublikowano

Wersja na nadkonsolę.

To jednak ten AC wychodzi też na X360? :obama:

Opublikowano

Wersja na nadkonsolę.

:wujaszek:

Opublikowano

A gadali ze wychodzi tylko na next geny bo stare konsole nie pociagna :D.

Opublikowano

He he, niezły screen :D

A przed tą generacją EPIC pokazywali Samaritan demo które potrzebowało coś 2,5 TFLOP-a. Więc PS4 z jej 1,84 TFLOP brakuje do niego 26,4% mocy. A różnica między tym demem a Assasinem to chyba z 300% różnicy. Jakiś cholerny koszmarek.

Gdzie te obiecywane w innym demie Unreal Engine 4 wiele źródeł dynamicznych świateł i refleksów, cieni, półprzezroczystości ?

Na PS6 jak sądzę....

Edytowane przez mrynk

Opublikowano

:facepalmz:

Opublikowano

Nie rozumiecie, teraz poza cinematic experience dochodzi jeszcze graphic experience.

Opublikowano

Wersja na nadkonsolę.

:wujaszek:

Nie emotkuj mi tutaj. :taknieco:

Opublikowano

:facepalmz:

:yao:

Opublikowano

Ciekawe ile ubi traci pieniędzy na chwalenie się max wypasionymi wersjami gier a pózniej by ci sami ludzie równali w dół te gry, zamiast ten czas poświecić na optymalizacje.

Z drugiej strony to chyba Ubi pisało ze gra na PS4 bedzie równana do Xboxa nie?

Dzięki Ci Microsofcie, zreszta to (pipi).owa gra wiec nie ma straty.

Opublikowano

Jak multiplatformy gorsze na ps3 to wina devow, jak takie same na ps4 i one to wina msu, kiedy bedzie wina sony? Nigdy, bo klapy zawsze klapia.

Opublikowano

Ubi się nie musi starać, wystarczą takie janki jak tutaj na forum zobaczą jeden filmik, że jakieś anomalie czasowe (łoo paryż podczas II wojny św i już jaranko) i od razu preorder. Tfu.

Opublikowano

Jak multiplatformy gorsze na ps3 to wina devow, jak takie same na ps4 i one to wina msu, kiedy bedzie wina sony? Nigdy, bo klapy zawsze klapia.

Nie masz racji

Nie od dziś wiadomo ze ps3 była mocniejsza od X360 tylko ze trudna w programowaniu, inna architektura itd, i ci lepsi devi lub ci którzy mieli wsparcie ze strony Sony robili albo gry równe albo ładniejsze, reszta konsoli nie ogarniała lub im się nie chciało lub nie było na to pieniędzy, można wtedy było zganiać na deva.

W przypadku nowych konsol to architektura jest w nich ta sama tylko komponenty rożne, zamiast wydajność grafiki na poziomie 1,8 jak w ps4 to jest 1,3? Zamiast gddr5 to jest ddr3, dodatkowo na xboxie więcej zasobow szło na system i kinecta niż w ps4, przy odrobinie inteligencji osoba bedzie wiedziała ze 50% mocniejsza konsola bedzie miała swoje przełożenie na ładniejsze/w wyzszej rozdzielczości/ płynniejsze gry, boty tego nie ogarniają ale tez nikt nie powiedział ze sa inteligetne.

A jak dobrze pamietam ktoś wklejam tutaj cytat kogoś z ubi ze samo ubi powiedziało ze bedzie równało gre w dół do Xboxa one.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No tak, bo architekture ps3 wymyslal święty mikolaj i zero w tym winy sony, ze zrobili potwora do programowania xD

Ale slabszy x one to juz wina msu.

Oj ex4ct

Edytowane przez Copper

Opublikowano

SZCZE XDD

W6nldyO.jpg?1

U0qb8aL.jpg

y_Frs0x_A.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zapukaly do mnie do mieszkania szczyle ze chca cukierki albo psikus, wreczam im moje Playstation 4 jako dowod rozrzutnosci a smarkacze "chcemy cukierki a nie to guwno obesrane". :frog:

Opublikowano

Interesować się gierkami Ubi przy których nie dłubie Ancel :facepalmz:

Opublikowano

Oczywiście że była to częściowo wina devów, tak samo jak i choojowej architektury ps3. Jednak zarówno w 2008 w przypadku np. Burnaout, jak i w 2013 w przypadku choćby GTA V większość z nich potrafiła już okiełznać Cell'a, by gry prezentowały się praktycznie tak samo. Ogrywając Batki od Rocksteady byłem pod niezłym wrażeniem jak te gry płynnie chodziły, mając w pamięci GTA IV. Dla por. Arkham Origins, robione przez inne studio dostaje już na ps3 częstsze zadyszki. Mamy rok 2014, a sytuacja się odwraca, bo Obcy nie potrafi nawet osiągnąć stałych 30 fps, a Mordor ma braki analogiczne do wersji RDR z ps3 i jakoś trudno to wytłumaczyć architekturą X1. 

I tak już będzie do końca. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.