Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Składam pre order, słyszałem, że jakieś fajne DLC dają

No tylko frajerzy nie preorderują. Po co przepłacać i potem jeszcze bulić na dlc? Gdzie logika?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nobody - obie wady(trudna architektura, slabsze bebechy) prowadza do tego, ze devi musza posiedziec dluzej nad gorsza konsola, zeby gra wygladala tak samo.

Obie te wady sa takze wina projektantow.

Mamy wiec dokladnie taka sama sytuacje jak generacje temu, tylko ze xbox ma lepszy online, system i pada. I poki co gry, jak bedzie dalej to sie zobaczy, poki co sony spoczelo na laurach.

Opublikowano

Składam pre order, słyszałem, że jakieś fajne DLC dają

No tylko frajerzy nie preorderują. Po co przepłacać i potem jeszcze bulić na dlc? Gdzie logika?

No a w ogóle beczka bo rzeczy, które dostaniemy w DLC są zależnego od tego czy uzbieramy 3 innych kumpli, którzy tez zrobią preorder unity

wpUqgQj.png

jezu joki rak branży

Opublikowano

Ps4 traci ex-a resogun leci na vite. :obama:

Opublikowano

Dlatego pewnie zrezygnowali z wyjscia tv w vicie, bo by sie dalo na niej ograc wszystkie gry z ps4 :D wystarczy kupic vita tv z ds4 i macie 90% biblioteki ps4 za mniej niz polowe ceny ps4ki + gry z vity

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ale najlepszych przedstawicieli gatunku nigdy dość! 

A dziś kupiłem Dead Nation na Vitę, ale będzie granko  :banderas: Do tego KZ, Rayman, Velocity, FEZ, OlliOlli, itd. itp. #TYLKOVITA <3 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Mamy wiec dokladnie taka sama sytuacje jak generacje temu,

To właśnie ta logika o której pisałem XD

Opublikowano

pomyślec że rok temu kupiłem ps4 na premiere dla resoguna :reggie:

Opublikowano

Today, I’m happy to reveal some of the games and developers you can expect to see at PlayStation Experience — but this is just the start. We’re gearing up for announcements, panels, booths, merchandise, and playable games from these major game studios:

untitleddfsfdy8r2r.png

Naughty Dog? Guerilla? Ciekawe.

Mnie bardziej zastanawia logo SP co oni chcą tam pokazywać ? Kolejne DLC ?

Opublikowano

pewnie w końcu coś sie ruszy w kierunku sly-ia albo trylogie na ps4 :whistling:

Opublikowano

byloby super gdyby zapowiedzieli nowego sly'a

Opublikowano

Jak multiplatformy gorsze na ps3 to wina devow, jak takie same na ps4 i one to wina msu, kiedy bedzie wina sony? Nigdy, bo klapy zawsze klapia.

głupota tego postu jest tak rażąca, że aż nie wiem czy odpisywać, ale zrobie to

tak, wina tylko i wyłącznie devów że nie chciało im się bardziej przykładać do wersji na ps3, bo gdyby nie to do dzisiaj byśmy nie widzieli oczoyebnej grafy jak w god III, tlou, u2, mgs4 czy killzone 3 kiedy wychodziły w swoim czasie, widzisz? ludzie potrafili, a x360 nie mial takich gier z taką grafą bo byl g,ównem obesranym z przybliżoną architekturą do pc, więc jak wiadomo nieudaczni devi szli na łatwizne przez co xboty miały śmieszną świadomość przez chwile, że ich konsolka jest lepsza bo mieli lepszy płot w jakiejś multiplatformie

teraz jest ps4 i xbone gdzie na obydwie z nich można tak samo łatwo programować gry, z tym że xbone ma po prostu słabsze podzespoły, czyli nie wiemy czy nowe multiplatformy jak sraksassin będą równane w dół do tego zielonego złomu, czy po prostu na ps4 będą ładniejsze wersje a na xbone rzygi w jakiejś śmiesznej rozdzielczości, krótko mówiąc xbone jest po prostu takim samym g,ównem obesranym co poprzedniczka,  thats all

śmieszne że trzeba tłumaczyć taką oczywistość, ale mam nadzieje że dotarło teraz to do xbotów, a jak nie to se (pipi)a przeliterujcie od nowa albo zawołajcie starych żeby wytłumaczyli ze zrozumieniem, albo dalej grajcie w xbox one

Opublikowano

jak komuś się chce czytać tego posta to radzę dać minusa bo dostałem raka

Opublikowano

@Copper

Obie te wady sa takze wina projektantow.

Jednak sam będziesz twierdził że w tej generacji Obcy, Mordor i TEW oprócz niższej rozdziałki mają jeszcze inne kwiatki jak gorszy blur w, czy spadki fps z winy tylko i wyłącznie devów, którym zwyczajnie łatwiej jest jest wykorzystywać lepszą architekturę ps4, a na x1 odstawiają fuszerkę? :)

Nie widzę tu winy tylko po jednej stronie, bo gdyby X1 miał lepsze bebechy, to i takie problemy nie zdarzały się mniej uzdolnionym. MS musi po prostu radzić sobie z tym co ma, mając w świadomości że nie wszyscy są R*, czy ND. Moim zdaniem sam jest sobie winny. Zdolności mniejszych devów to jedynie konsekwencje ich polityki. W przypadku wyboru " ps3 czy x1 na rok 2015" trzeba zwyczajnie wybrać sobie samemu, które rodzaje gier (nastawione na online, czy offline) oraz exy bardziej nam leżą, oraz czy jest sens kupować gorzej działające gry singlowe.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jak multiplatformy gorsze na ps3 to wina devow, jak takie same na ps4 i one to wina msu, kiedy bedzie wina sony? Nigdy, bo klapy zawsze klapia.

tak, wina tylko i wyłącznie devów że nie chciało im się bardziej przykładać do wersji na ps3, bo gdyby nie to do dzisiaj byśmy nie widzieli oczoyebnej grafy jak w god III, tlou, u2, mgs4 czy killzone 3 kiedy wychodziły w swoim czasie, widzisz? ludzie potrafili, a x360 nie mial takich gier z taką grafą bo byl g,ównem obesranym z przybliżoną architekturą do pc, więc jak wiadomo nieudaczni devi szli na łatwizne przez co xboty miały śmieszną świadomość przez chwile, że ich konsolka jest lepsza bo mieli lepszy płot w jakiejś multiplatformie

teraz jest ps4 i xbone gdzie na obydwie z nich można tak samo łatwo programować gry, z tym że xbone ma po prostu słabsze podzespoły, czyli nie wiemy czy nowe multiplatformy jak sraksassin będą równane w dół do tego zielonego złomu, czy po prostu na ps4 będą ładniejsze wersje a na xbone rzygi w jakiejś śmiesznej rozdzielczości, krótko mówiąc xbone jest po prostu takim samym g,ównem obesranym co poprzedniczka,  thats all

śmieszne że trzeba tłumaczyć taką oczywistość, ale mam nadzieje że dotarło teraz to do xbotów, a jak nie to se (pipi)a przeliterujcie od nowa albo zawołajcie starych żeby wytłumaczyli ze zrozumieniem, albo dalej grajcie w xbox one

tylko że oni przeczytają ten post i wrócą do pykania w SO, a Ty wrócisz do trzech flagowych exów sony:

BH2WQPx.jpg

PSN-Store-down-with-E-820001F7-maintenan

ps4psnerror-610-625x625.jpg

Opublikowano

comment_9HfKl3ARnU4nKtzGtONO21m612FxrQXo

Opublikowano

Oj figaro zawsze ciebie szanowalem. Zaorane :obama:

Opublikowano

Przecież ubi samo przyznało, ze obcięli wersje na PS4 do tej na x-złomie, aby uniknąć niepotrzebnych dyskusji, równouprawnienie, tęcza, pedały itp. Ubi walczy o prawa xbotów, to taka mniejszość, odmieńcy, zupełnie jak Grodzka, Biedroń i ta cała hołoto chora na głowę.

Prawdziwe barwy bociarni.

teczowa_flaga_550.jpeg

Opublikowano

Yeti ty krytogeju :/

Opublikowano

11.11 jadę do Warszawy podpalić tęcze i wypić Ciechana.

Opublikowano

bomby prawdy poleciały a xboty będą udawać że z nich takie śmieszki hoho

Edytowane przez mersi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.