Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Copper

Jakoś nie odczułem tego na minionej generacji, no chyba że gierki indie, to faktycznie był taki deal breaker. hehehe

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bez kitu, na forum jak w Lidlu :D

Opublikowano

ten nextgenowy popup  :yao:

SelfishBoringErin.gif

Opublikowano

Popup w grach był, jest i będzie.

Opublikowano

Ale bez przesady żeby ci się postacie przed nosem rysowały, wygląda to beznadziejnie.

Opublikowano

Ale to tylko AC przecież. Nikt normalny za tym nie zapłacze.

Opublikowano

Wiem o kim wszyscy teraz pomyśleli.

Opublikowano

Iras już nikogo.

Opublikowano

I tak połowa hejterów ślini się na myśl o wsadzeniu w dupę słonia C4 i zapolowaniu na Yeti w Himalajach w płatnym dlc do FC4. Z COD jest to samo.[*]

Opublikowano

widze ze naczelne xboty powoli w czapkach swietego mikola, ale jak tesco czy lild 2 miesiace przed swietami wystawia kalendarze adwentowe i czekoladowe mikolaje to polactwo do kwadratu

oot taka wasza podwojna moralnosc

dupa boli?

stwiedzenie faktu to od razu bol dupy? to tak jakby teraz ktoś wstawił koszyk z kiełbasą i pomalowane jajka w avatar bo za kilka miechów wielkanoc :yao:  to jest raczej pogarda z was, co te xboty to ja nawet nie

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Dokładnie tak jest, ja sam ograłem ostatnio AC IV, ale pożyczyłem od kumpla bo przeczytałem, że wreszcie dobry assasyn, co ja sobie myśłałem :facepalmz: Gry ubisoftu najgorsze gó.wno obesrane.

Opublikowano

widze ze naczelne xboty powoli w czapkach swietego mikola, ale jak tesco czy lild 2 miesiace przed swietami wystawia kalendarze adwentowe i czekoladowe mikolaje to polactwo do kwadratu

oot taka wasza podwojna moralnosc

dupa boli?

stwiedzenie faktu to od razu bol dupy? to tak jakby teraz ktoś wstawił koszyk z kiełbasą i pomalowane jajka w avatar bo za kilka miechów wielkanoc :yao: to jest raczej pogarda z was, co te xboty to ja nawet nie

W Sony wierza, a w Mikolaja nie, znow te podwojne standardy klapow :/

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Ac 2 mi się podobał ale może dlatego że miałem 14 lat .  :reggie:

Opublikowano

Dokładnie tak jest, ja sam ograłem ostatnio AC IV, ale pożyczyłem od kumpla bo przeczytałem, że wreszcie dobry assasyn, co ja sobie myśłałem :facepalmz: Gry ubisoftu najgorsze gó.wno obesrane.

Child of Light i Raymany ich ratują przed byciem takim samym rakiem, jak EA.

Choć w sumie te gry wydaje UbiArt.

Opublikowano

No ja nie cierpię ich podejscia do tworzenia gier, wolę Ea zdecydowanie za te kilka gier jak Dead Space czy Mirror's Edge przyzwoite gry na 7.

Opublikowano

W Ethana chyba nie grałeś. 

Opublikowano

No ja nie cierpię ich podejscia do tworzenia gier, wolę Ea zdecydowanie za te kilka gier jak Dead Space czy Mirror's Edge przyzwoite gry na 7.

Dead Space jedynka zasługuje na więcej niż marne 7. 9 to idealna ocena dla tej gry. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Za1ebisty popup z tego co pamiętam był w tetrisie. Figury pojawiały się nagle znikąd :P

W GTA też zazwyczaj był papup, no ale kto porównuje te 2 ponadczasowe gry do jakiś asasynów...

Edytowane przez kosci85

Opublikowano

EEEe.... jeden pop up był w Ethanie.

ethan_carter_ghost_draisine.gif

Opublikowano

Dead Space jedynka zasługuje na więcej niż marne 7. 9 to idealna ocena dla tej gry. Dziękuję, dobranoc.

Ale wiesz, że skala dzisiejszych pismaków =/= moja skala. Dla mnie gra na 7 jest Wiedźmin 2, Deus Ex Hr, Dead Space czy ME, ale nie oznacza to, że są to gó.wna obesrane.

Opublikowano

Dlaczego wyjeżdżasz z jakimiś pismakami tak z dupy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.