Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Każdy czasami gra w gówna obesrane, nie ma takie, który tylko "ą i ę" gierki ogrywa. No rzuć pan kamień!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

suteq, wiesz ze u Xbotow nie masz juz czego szukac?

Opublikowano

suteq, wiesz ze u Xbotow nie masz juz czego szukac?

Ej no...ale weź...no nie bądź taki... :sorry:

Opublikowano

@heaven

nope. :< chociaż może to i lepiej, bo unikniemy pół tuzina paczy w wersji zachodniej. 

Opublikowano

Każdy czasami gra w gówna obesrane, nie ma takie, który tylko "ą i ę" gierki ogrywa. No rzuć pan kamień!

A jakie gierki się w sumie kwalifikują? :P

Opublikowano

@heaven

nope. :< chociaż może to i lepiej, bo unikniemy pół tuzina paczy w wersji zachodniej.

raport poszedł za przekręcaniu nicków

Opublikowano

Moim zdaniem YETI bardzo mądrze zrobił i szanuję go za to - nie stracil czasu na gó.wno obesrane. Kupiłem tego pedała w rurkach i przez cały czas gry czułem olbrzymi niesmak. Machnąłem platynę, żeby nie było że wyrzuciłem kasę w błoto, próbowałem polubić tę grę, ale niestety Sucker Punch nigdy nie potrafiło zrobić przyzwoitego tytułu, podobnie jak Media Molecule powinni zdechnąć i przestać robić gry :(.

Dobrze, że takie Square Enix odżywa i już niedługo zagramy w mesjasza FFXV, no i Call of Duty nowe wyszło. Jest dobrze panowie.

O ja yebie, gra to guwno obesrane, ale platynkę walnąć musiałeś.

Prawie jak Zeratul, WD to sraka, ale ponad 40h na calaka poświęcił :)

No dokładnie, stary, do momentu wbicia ostatniego trofeum czekałem, aż doznam oświecenia po tej serii spustów w temacie o grze. Jak widać magia na mnie nie zadziałała, a szkoda - widzisz, staram się kończyć giereczki, bo pieniądze na nie nie rosną na drzewach, więc trzeba wyciskać jak najwięcej z gry. Chociaż teraz żałuję, mogłem przejść w weekend na easy, to bym od razu mógł sprzedać za dwie dychy więcej/.

Opublikowano

Wiecie, że FF VII chodziło w 15 fpsach podczas walk? 

Czy to znaczy, że gra jest szrotem?

Czy powinienem wyrzucić ją z mojego top 10?

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

MS rejestruje nowy znak towarowy który jest oznaczony jako gierka wideo a tu o tym cisza co z wami ?? :(

858011244.jpg

Opublikowano

Co to by był za dzień bez newsa o tym że na PS4 znów coś jest nie działa

http://www.polygon.com/2014/11/3/7151227/call-of-duty-advanced-warfare-ps4-preload-problems-sony

Some Call of Duty: Advanced Warfare players on PlayStation 4 are having trouble playing the game, and according to Sony, the issues may be related to downloading it from the PlayStation Store ahead of launch.

According to a page on the PlayStation Knowledge Center, there's a simple fix for players who preloaded Advanced Warfare and are experiencing problems with the game. They just have to delete the preloaded files from their PS4 and re-download everything. By the way, Advanced Warfare is listed on the PlayStation Store as weighing in at 39.3 GB.

Wiem, że CoD nikogo ale musiałem  :teehee:
Ta prostota, preload day one, od samego włączenia serwerów cieszysz się rozgrywką

Only on PC and Xbox One 8) 

Opublikowano

Kurde wyprzedziłeś mnie, wchodzę sobie na fb i pierwszy news jaki mnie wita brzmi 

The PlayStation 4 is also experiencing pre-loading issues with Call of Duty: Advanced Warfare.

Czy to kiedyś się skończy? Czy beka z playstation będzie trwać wiecznie? 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

MS rejestruje nowy znak towarowy który jest oznaczony jako gierka wideo a tu o tym cisza co z wami ?? :(

858011244.jpg

To nowa nazwa Project Totem:

Opublikowano

A przez chwilę było groźnie. 

Opublikowano

Lata temu, gdy elektronika nie była tak wyrafinowana, gdy gry wideo nie miały dostępnych usług sieciowych wymagających solidnej infrastruktury sieciowej, konsole od Sony miały rację bytu, ale ta firma powoli zaczyna być Philipsem rynku konsolowego. Bez kitu, powinni rzucić to w cholerę, stworzyć dywizję zajmującą się produkcją gier na konsole MS i Pecety i przestać się błaźnić. Ta firma nigdy nie rozwinie skrzydeł, musieliby zwolnić cały personel i zastąpić tradycjonalistów-japończyków młodymi wilkami z zachodu, którzy potrafią zbudować solidny, działający ekosystem.

Najlepiej niech skupią się na produkcji walkmanów i telewizorów.

Opublikowano

Ach te boty i ich żałosny try hard :kaz:

Call of Duty: Advanced Warfare można było ściągnąć na Xboksa One od kilku dni dzięki opcji wczesnego pobierania. Gracze przygotowali konsolę, zaopatrzyli się w ponad 40GB plik i z niecierpliwością wyczekiwali na rozpoczęcie zabawy. Niestety, wielu zainteresowanych zgłasza problemy, ponieważ pomimo posiadania produkcji na konsoli nie mogą grać. [Aktualizacja #1]

Już kilka godzin temu pojawiły się pierwsze sygnały, że wczesne pobieranie produkcji nie działa odpowiednio, ale na początku problem był bagatelizowany. Twierdzono, że występuje wyłącznie u małego procenta graczy.

Trudności mają jednak zdecydowanie szerszy zasięg. Klienci zgłaszają problem w wielu aspektach – niektórzy zamiast pobrać mały plik aktualizacyjny, który umożliwia rozgrywkę, muszą pobrać całe 46GB ponownie. W innej sytuacji pobieranie zatrzymuje się i należy powtórnie rozpocząć ściąganie.  

Microsoft przyznał, że widzi problem i technicy próbują naprawić sytuacje – aktualnie jedyną poradą jest całkowite usunięcie pozycji z dysku i ponownie pobranie produkcji. 

http://www.ppe.pl/news-31932-call_of_duty__advanced_warfare___problemy_z_wersja_cyfrowa_na_xboksie_one_i_playstation_4.html

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

I co myślisz, że jeden news zasłoni tyle beki z plejstejszyn? XD

Opublikowano

I co myślisz, że jeden news zasłoni tyle beki z plejstejszyn? XD

news nr 2

The PS4 version of Alien: Isolation mostly hits a solid 30fps throughout, with frame-rates only mildly impacted in more demanding scenes. On the other hand, performance takes a bigger hit on the Xbox One, where frequent frame-rate drops and tearing is commonplace. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-alien-isolation-face-off

Mieć lepiej chodzący FPP dla koneserów >>> mieć problem z cyfrową wersją FPP dla niższej klasy. 

:hi:

Opublikowano

Kalimba to mam nadzieje ze maja zamiar dodawac jako dodatek do porannej gazety? Kto przy zdrowych zmyslach to kupi xD?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Stary news jest stary panie nikt. :daddy:

Opublikowano

a niektórzy udają że się nie wydarzył.  :obama:  

@up

nie no randomowy screen zmienia wszystko co podsumowało DF.  :pope:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Kalimba to mam nadzieje ze maja zamiar dodawac jako dodatek do porannej gazety? Kto przy zdrowych zmyslach to kupi xD?

Ja. Szykuje się świetny arkejd.

Opublikowano

Będzie w games with gold. To nowa taktyka, dawać indyka na premierę w darmowej opcji - oba obozy tak mają.

Opublikowano

To jak klapy, nowy zestaw ogumienia na okres świąteczny już zamówiony żeby nadgarstki nie bolały?

_MG_0429.0.0_cinema_960.0.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.