Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Faktycznie brak trawy na dwoch gorach za miastem, ktore przez 100h gry odwiedzisz raz, to gwozdz do trumny xboxa :(

Gwoździ do trumny xboxa było już setki. Począwszy od tego, że chcieli rżnąć Was analnie na ostro przez wszystkie lata nowej generacji DRMami, płatnościami na każdym kroku i innymi dildo pomysłami, po fakt, że wpakowali w maszynkę Srinekta (co świadczy w jaki rodzaj klienta celował w ogóle M$ wypuszczając Waszą hardcorową maszynkę). Na szczęście gracze wychowani przez lata w obozie niebieskiego Spokoju I Gejmingowego Miodu zaprotestowali pokazując MS, że chyba lekko przesadza.

Ms spokojnie poklepał zielony plebs po pupci, otarł swoją spermę z ich warg i niby ubierając  majtki poprzez uwolnienie „mocy” (lol) kinekta starał się pokazać jako dobry wujek. Tymczasem nadal palcem rżnie Wasze plebejskie odbyty faszerując Was mierną jakością multiplatform, exami nie wymagającymi niczego od gracza (pamiętajmy, że to tak naprawdę kontynuacja kinektowej polityki „machnij lewą ręką aby strzelać”).  Żałosne próby zbliżenia się do fanów dobrych gier za pomocą Tajtanfola spełzły na wypromowaniu tej gry na PC. Jeżeli do tego dodamy, że dla MS wsio ryba czy grasz na PC czy na Żydboksie otrzymujemy pełny obraz sytuacji: 

PlebsBox to w oczach jego producenta jedynie tani w produkcji kawałek plastiku dla mało wymagających użytkowników, którzy w przerwie od grania między matematyką a historią obejrzą sobie ulubiony serial dla nastolatków. 
Tymczasem Niebiski Samuraj oferując pełne niebo dla tru gamerów wtóruje najlepszym tradycjom naszego e-hobby, kontynuując hegemonię rozpoczętą dekady temu przez PSXa.
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czyli byla beka ze w ps plus same indory z commodore, teraz beka ze zaczynaja sie w nim pojawiac AAA - right?

Opublikowano

Gów.niane AAA. :reggie:

Jak w następnym miesiącu będzie Knack to też będziesz podchodził pozytywnie?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

czyli byla beka ze w ps plus same indory z commodore, teraz beka ze zaczynaja sie w nim pojawiac AAA - right?

Czekajmy zatem na jakiegoś killera AAA typu Ryse czy LocoRoco bo boty nam spać nie dadzą :(

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

tak bede, bo na rocznej konsoli tylko chory psychicznie bedzie spodziewal sie w usludze abonamentowej nowosci tylko aliena, fc4 czy ew, logicznym jest, ze jak zaczna dawac AAA do ps plusa to pojda te z pierwszego rzutu gier na ten system

w games wiht gold w grudniu sunset?

Opublikowano

Niech w końcu dadzą obiecywanego Drivecluba, a nie jakieś Killzony i Knacki.

Opublikowano

Ficuś bardzo dobry foruming. Rozstawiasz dzieciarnię po kątach, tłumaczysz oczywistości. Do takiej roboty trzeba dużej cierpliwości, zazdroszczę.

Opublikowano

dadza jak sie uporaja z kodem sieciowym, ktory totalnie zespuli, choc juz teraz driveklap chodzi znosnie to dalej zakladka "wyzwan" czyli to co mialo w zamysle byc sercem gry jest nieaktywne

obstawiam, ze driveclub w tym roku w plusie nie wyladuje

Ficuś bardzo dobry foruming. Rozstawiasz dzieciarnię po kątach, tłumaczysz oczywistości. Do takiej roboty trzeba dużej cierpliwości, zazdroszczę.

sprzedalem ostatnio serio bardzo dobra najnowsza czesc pesa wiec tej cierpliwosci jak widac zaczyna mi brakowac :( :( :(

Opublikowano

Widzę, że botki po wczorajszej masakrze zaczynają otwierać nowy biznes.

2cb916a19f5fb6e8med.png

Opublikowano

japonia dostanie w grudniu w plusie prezent swiateczny w postaci killzone shadow fall.... :whistling:

Całe szczęscie ze sam sprawdziłem co dostaną i nie jest tak źle - będzie jeszcze Natural Doctrine.

Opublikowano

a vita dostanie god eater2 czyli najlepiej sprzedajaca sie gre na ten system w KKW w calej jego historii

oczywiscie jako ciekawostka bo chyba nikt na forumku nie korzysta z ps+ japonskiego

Opublikowano

oczywiscie jako ciekawostka bo chyba nikt na forumku nie korzysta z ps+ japonskiego

Zakład? :D

Opublikowano

Kuźwa ja serio pracowałem już przy koszeniu :( Tak miało być, buk tak chciał.

Opublikowano

Jeszcze z dwa dni czytania tej beki i faktycznie człowiek zacznie się zastanawiać - ''a może jednak te trolle mają rację i PS4 jest mesjaszem gejmingu...? Może przez moje zaślepienie nie dostrzegam całego obrazu - nie wiem jak jest...?''

Po chwili - ''eeee tam, we łbach im się przewróciło od wypocin Mendrka''

Peace.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

zmieniajac temat, grafika dobrej gry nie czyni ale oficjalnie - Far Cry 4 w chwili obecnej zdecydowanie najlepszym doznaniem wizualnym jakie oferuja nasze konsole, jestem w szoku ubi

Opublikowano

zmieniajac temat, grafika dobrej gry nie czyni ale oficjalnie - Far Cry 4 w chwili obecnej zdecydowanie najlepszym doznaniem wizualnym jakie oferuja nasze konsole, jestem w szoku ubi

Ano....wahalem sie pomiedzy GTAV, DA3 i FC4 a skonczy sie chyba na tym ze wezme wszystko....tylko musze poczekac do piatku az wplynie wyplata ;3

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja nie gram na pc, nie gralem w FC3 i jestem po prostu zachwycony FC4 - rozbudowany, ciekawy, wizualnie robi niesamowicie, dotychczas najwieksze wrazenie zrobil na mnie pedau w rurkach ale ta gra Ubi go po prostu niszczy technicznie

Opublikowano

ja zaczynam od DA3, jestem glodny takiego wlasnie RPG od Bioware

wszystkiego nie biore - bo pojawi sie syndrom pirata, że liźniesz każdą ale żadnej się w pełni nie oddasz (lol jak to zabrzmiało) akurat fpp czy remasterów ostatnio pojawia się za dużo..

Opublikowano

ja juz pass na ten rok, potem dopiero wiesiek3 w lutym, co po wiesku to juz sie zobaczy....

Opublikowano

W obliczu FC4 i DA3 chyba jednak odpuszcze sobie na ten moment GTAV. Do lutego juz tez raczej nic nie biore.

Opublikowano

Człowiek wraca do domu po 12 godzinach pracy, odpala konsole - czas na relaxik

Informacja o updacie gry - ok nie ma sprawy, po to jest 21 wiek żeby twórcy mogli naprawiać swoje dzieła.

Ale ja pierdole, poj.ebaało ich?

1980523_1499660210306658_761254903502848

Wez sprawdz te DNSy providera, bo ewidentnie cos jest nie tak u Ciebie.

Opublikowano

We can release a shit buggy game, or a good one a few months later, but we have to figure out which is better for our fiscal forecasts because each game from conception already has a release date and expected revenue for that fiscal period.

http://asidcast.com/index.php/2014/11/ex-ubisoft-employee-talks-experience/

A wy dalej jak jakieś balony kupujcie takie gów.no obesrane jak Unity.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Rak branży. Dlatego nie kupuję ich gier, tak samo od EA.

Jak już, to jak stanieją i to używane.

Opublikowano

Zdecydowanie, ta gra jest śliczna, płynna, strzelanie sprawia przyjemność, jest ogromna, GOTY.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.