Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W przypadku Maciomaniaka to nawet zdjęcie ps4 w poniedziałek w zakupach mnie nie zdziwi.

Nie ma drugiej takiej choragiewki.

jak tam granie na PC? czy dalej jesteś betonem, który faworyzuje jeden plastik a nie gry?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W przypadku Maciomaniaka to nawet zdjęcie ps4 w poniedziałek w zakupach mnie nie zdziwi.

Nie ma drugiej takiej choragiewki.

Ale lokomotywa to dobry gość :-D

Czekaj niech matka sie dowie ze nie pisałeś do gimnazjum.

Dobrze, że taki expert jak Ty jest tylko jeden, bo inaczej uciekałbym z tej planety.

Opublikowano

19:00 - główne wystąpienie na PS Experience

tutaj powinien być U4, BB, The Order

plus nowa gra Sony San Diego, nowa gra Jeffa, Emagon (stawiam coś związane z morpheuszem).

Boty juz przyszykowane na pokaz gier, które prezentują poziom nowej generacji, a nie guwna rozmazanego w 900p?

Opublikowano

Order i Bloodborne maja byc na tym Vga pokazywane wiec raczej drugi raz ich na konfie nie beda pokazywac.

Opublikowano

A morpheusz nie jest związany z PS4?

Order i Bloodborne maja byc na tym Vga pokazywane wiec raczej drugi raz ich na konfie nie beda pokazywac.

Wydaje mi się, że trailery na VGA, a na PSE jakaś prezentacja.

Opublikowano

Skonczy sie tak że przez cala konfe beda wspominac historie playstation na koniec pokaza dwa nowe trailery i koniec. A wszyscy developerzy zjezdzaja sie zeby razem pic sake :).

Opublikowano

no Morfeusz to pewnie 21:30 - panel dyskusyjny o wirtualnej rzeczywistości "Nowa era grania"

Order i BB to flagowe tytuły PS4, wiec co najmniej dziwnie by było, gdyby nie pokazano ich na świecie PlayStation

Opublikowano

W przypadku Maciomaniaka to nawet zdjęcie ps4 w poniedziałek w zakupach mnie nie zdziwi.Nie ma drugiej takiej choragiewki.

jak tam granie na PC? czy dalej jesteś betonem, który faworyzuje jeden plastik a nie gry?

PC nikogo, tu rozmowa toczy sie tylko konsol a konsole sa tylko dwie słuszne PS4 i WiiU
Opublikowano

Uhu, skonczyla sie linia obrony nowymi grami wiec teraz bedzie "morfeusz !!!!!!!" - ale to dla mnie taka sama padaka jak kinect, VR i 99% gier stworzone z mysla o tej technologii mozna sobie wsadzic tam gdzie slonce nie swieci.

EMAGON - NOGAME :banderas:

No co by nie mowic, szacuneczek do Sony za samokrytyke i umiejetnosc przyznania sie do porazki, co prawda troche podtekstem to zrobili, ale niemniej jednak sie przyznali :kaz:

Tyla hajpowania i bedzie taki niewypal, podejrzewam ze mina przecietnego klapa po zobaczeniu tej rozpiski byla taka:

now-wait-a-minute-o.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai - dzieki za czapke, rozdałem póki co 8+

ok edit :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bo CW synu.

PS. nie wszystkie, wiekszosc na PC ogrywam w glorjus 1080p/60fps :master:

Dobra znudzilo mi sie kopanie lezacego, pora pograc w cos na moim boskim plejstejszonie

ibzG4p2WboFlCL.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PC nikogo, tu rozmowa toczy sie tylko konsol a konsole sa tylko dwie słuszne PS4 i WiiU

aha, czyli sam przyznajesz że jesteś betonem i bardziej cenisz plastik niż gry  :empathy:

Opublikowano

Bansai przyjechac do Sosnowca na jakies piwko lub na balety do kaszmiru po weekendzie bys sie wyplakal na silnym ramieniu barona ?

Opublikowano

O ragusa widac w temacie, wreszcie wrocil zza swiatow !

@Yeti

[cw off]To jakies potwierdzone info czy jakis krzykacz na twitterze chce zwiekszysc odslony swojego profilu ?[/cw off]

Bansai przyjechac do Sosnowca na jakies piwko lub na balety do kaszmiru po weekendzie bys sie wyplakal na silnym ramieniu barona ?

Wpadnijcie razem z Mendrkiem :P

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bansai tylko troluje, 3/4 czasu z konsolą spędza z PS4, bo po godzinie gry z xone łapią go mdłości od tego guwan rozmazanego.

Opublikowano

Kilka pytań, bo chcę się wczuć w temat, a nie chce mi się czytać miliona zaległych stron:

1. Czy była beka z Halo MCC? Zieloni próbowali jakoś to bronić?

2. Czy ktoś wspomniał o tym, że WiiU dostało kolejne EKSY POWYŻEJ 80?

3. Tasowanie przed zapowiedziami Sony jest uskuteczniane?

Serdecznie pozdrawiam.

Opublikowano

@Yeti

[cw off]To jakies potwierdzone info czy jakis krzykacz na twitterze chce zwiekszysc odslony swojego profilu ?[/cw off]

Gdyby było potwierdzone, to bym wrzucił do tematu o targach, a nie do cw ;)

Opublikowano

Kilka pytań, bo chcę się wczuć w temat, a nie chce mi się czytać miliona zaległych stron:

Serdecznie pozdrawiam.

2xTak

Chyba tak

3x Tak

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Serdecznie pozdrawiam.

1. Była, teraz jest beka z Kidnappy

2. Chyba tak

3. W każdym temacie.

Opublikowano

Była, i była jeszcze z tego

UKfHYEZ.gif

B2rbzbWCAAEint9.jpg

B2rcWIpCMAAzlu5.jpg

Ominęło cię tylllllllllleeeeeeeeee beki, tyle skopanych, ośmieszonych i wdeptanych w ziemie botów. Kolejny KO juz jutro wieczorem. :kaz:

Opublikowano

Tak, ja też wchodzę na neogafa.

Opublikowano

Bardzo. Wieczorem skrobnę kilka słów w odpowiednim temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.