Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Już tak całkiem, serio, serio.

Order - wiadomo, jarają się może 2-3 osoby na świecie, których nie interesują gry videło. Grafika i realia spoko, ale to nie będzie dobra gierka, cud jak będzie przeciętna. Taki Ryse na PS4.

Jest takie powiedzenie "psy szczekają a karawana jedzie dalej". The Order będzie w mojej opinii bardzo dobrą gierą. Ryse to bardzo dobra gra.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jak ta generacja ma też trwać 9 lat to już można sobie sprawiać taborety i LCD 15

A wszystko na to wygląda skoro ps4 jest konsola z najlepszym startem w historii branży:/

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Zielone robactwo zostało rozdeptane, zakłady pogrzebowe sa przepełnione , reszta botów skazana jest na pośmiewisko i chodzi z głowa spuszczona w dół, Sony zapowiedziało same megatony, pokazało wielka bitwę o londyn w The Order, rimejk FFVII, same exy, MS sprzedane xboxa i przeprasza za wydanie takiego bubla, rok 2014, rokiem playstation

Oh wait....

Opublikowano

Jest takie powiedzenie "psy szczekają a karawana jedzie dalej". The Order będzie w mojej opinii bardzo dobrą gierą. Ryse to bardzo dobra gra.

bshLIVb.jpg

Opublikowano

Ja przeszedlem FF7 w '97. 10 lat wczesniej niz statystyczny klapers sie urodzil xDDDDD

Opublikowano

Statystyczny bot w 97 nie wiedzial co to playstation a jego pierwsza konsola byl xbox

Opublikowano

Ja w 98 przeszedłem na pc ff VII :) zaraz potem fallouta i pamiętam że wtedy fallout zrobił na mnie o wiele większe wrażenie:)

Opublikowano

Poruszyles Pajdzi wazna kwestie - trzeba wreszcie przyjac do wiadomosci, ze cudownej grafiki na tych konsolach nie ujrzymy :<

Co generacja, to mniejszy przeskok :<

Po prostu ta generacja jest bardzo slaba technicznie.  Na poprzedniej gdy zobaczylem Gears of War, to przez bardzo dlugi okres czasu nie moglem wyjsc z podziwu, jak gry moga wygladac.

Opublikowano

Until Down to nie jest gra od Cage'a 

btw mnie ten rok bolesnie uswiadomil jak slabe sa te konsole i jak zalosna to bedzie generacja jesli chodzi o przeskok graficzny, xbox one to juz  wogole s(pipi)ina - jak mozna stworzyc konsole na te 6-7lat ktora juz na starcie nie potrafi obsluzyc porzadnie wygladajacych gier w full hd, po drugiej stronie mamy konsole z podzespolomi z biedronki, ktorej roznica w mocy idzie w sumie tylko w to by te gry odpalano w full hd i tyle. Stad tez potem kreuja sie mokre sny fanbojow typu Daddy ze Ryse jest ladniejszy niz U4 - kij z tym, ze w rozdzielczosci 900p i 1080p roznica jest znaczaca z technicznego punktu i pikseli, do tego skaczacy framerate ale cos w tym jest - ps4 w full hd jest zbyt slabe by pokazac mega przeskok w grafie (nie liczac samego faktu, ze wygenerowanie 1080p przy tak wygladajacych grach to juz duza roznica wzgledem one). To nie jest sytuacja z poprzedniej generacji gdzie wszystko bylo max w tym 720p i nic ponadto za drobnymi wyjatkami i wtedy jesli jakas konsola tak jak dzisiaj mialaby taka przewage w mocy mozna byloby to zademonstrowac w o wiele wiele lepiej wygladajacych tytulach.  Blacharze maja beke z nas

szkoda, ze procz ps4 nie ma alternatywy - dalej ma najwieksza roznorodnosc gier, najbardziej interesujace mnie zapowiedzi i jest najmocniejsza, WiiU kupie pod koniec generacji bo w chwili obecnej odstrasza mnie jego cena, a xone to w chwili obecnej dla mnie nic ciekawego za wyjatkiem horizon2 i qutantum break i moze cuphead

to tyle bez beki, pisane calkiem serio, oczywiscie juz wlaczam CW czyli juz wracam do szlachty i baronow gamingu 

Opublikowano

Może mi ktoś streścić to plejstejszon #ekspirjens? Wczoraj układanie równań do problemu przetwarzania równoległego wydawało mi się ciekawsze niż jakiś osiedlowy festyn, więc nie oglądałem. Ile megaton mam już w swojej bibliotece STEM?

- Korytarz 4 okazal sie balasem nie tylko pod wzgledem gameplayu ale tez i grafiki

- Bloodborne rozpie.rdoli na kawalki

- masa portow z pc na ps4 i o dziwo vite

Chyba tyle.

Opublikowano

jak wy uwazacie ze u4 wczoraj jak sie zaczelo strzelanie to korytarz to macie serio jestescie zaklamai? w porownaniu do lokacji z poprzednich uncharted, serii gears of war, ordera, mp3 czy jakiejkolwiek innego corridor shooter z oslonami czyli gatunku jaki reprezentuje ta gra to ta miejscowka na serio pozwalala na roznorodnosc i strategie w kwestii likwidowania wrogow

Opublikowano

Swoja droga, nie od dzisiaj wiadomo, ze to ilosc pamieci RAM byla waskim gardlem w poprzedniej generacji (512MB...). Poprzednie konsole mialy wydajne procesory i uklady graficzne. Ciekaw jestem, jakby sie miala sytuacja, gdyby zarowno X360 jak i PS3 mialy po 8GB ramu. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby X360/PS3 >>>>>>> One/PS4. Niestety, technicznie dostalismy X360 1.5 i PS3 1.5. Niska cena konsol na start z czegos musi wynikac. 

Opublikowano

jak wy uwazacie ze u4 wczoraj jak sie zaczelo strzelanie to korytarz to macie serio jestescie zaklamai? w porownaniu do lokacji z poprzednich uncharted, serii gears of war, ordera, mp3 czy jakiejkolwiek innego corridor shooter z oslonami czyli gatunku jaki reprezentuje ta gra to ta miejscowka na serio pozwalala na roznorodnosc i strategie w kwestii likwidowania wrogow

No ale o co ci chodzi, myślisz, że boty nagle będą się zachwycać grą od Sony ? Oni tych zmian nie widzą, dalej widzą kapiszony i skostniały gameplay, który otrzymują w Quantum Break, ale tam kredyt zaufania i ogólnie goty.

Opublikowano

Olać to Praystation, są ważniejsze rzeczy. 

In a recent blog post to the Dota 2 website, Valve have laid out their future plans for Dota 2, including revealing the game will be fully updated to the Source 2 engine in early 2015.

ZVh631Q.png

Its happening  :newell:

Opublikowano

In a recent blog post to the Dota 2 website, Valve have laid out their future plans for Dota 2, including revealing the game will be fully updated to the Source 2 engine in early 2015.

ZVh631Q.png

No dobra, to zawczasu. Wierzyłem w ciebei Gabe !!

Opublikowano

Gameplay z Uncharted to kawał bardzo dobrego towaru. Nic dziwnego, że po tym co pokazali część prezenterów wyglądała na naćpanych. Jeden kińczyk z widelcem nawet kółka robił na scenie tak mu mózg rozyebało. A xbogz co? Następna premiera za 9 miesięcy? xD

Opublikowano

xdsqwe.gif

KzGr0g.gif

ehhh czemu gameplayowo to jest taka spier.dolina :( :( :(

Opublikowano

Trudno sie nie zgodzić, ja tez oczekiwałem od U4 troszkę wiecej, owszem jest to najładniejsza gra na konsolach jaka powstała, pewnie na Xboxie cos takiego bedzie pod koniec generacji, ale uważam ze sama prezentacja gry była za długa, jest trochę różnorodnosci, wielopoziomowe levele ale sama rozgrywka - to juz było.

The Order - kupie, tak kupie, przejdę i wymienię na bloodborna, no chyba ze bedzie zbierał oceny w okolicach 6/10

Niespodzianka jest ze zwycięzca konfy jest Vita, jest tez smutek bo Sony nie pokazało nic co swe korzenie ma w erze PSX

O ile rok 2014 można zamknąć remisem, tak rok 2015 należeć bedzie do Sony.

Co do downgradu U4, nie widac go, Maciomaniak odkrył w 2015 roku bokeh i w dodatku musi usprawiedliwiać w swojej głowie słabsza technologicznie konsole dlatego pieprzy takie farmazony.

Aby do E3 2015 :banderas:

Opublikowano

ZVh631Q.png

to ten mniej popularny klon league of legends?
Opublikowano

O ile rok 2014 można zamknąć remisem

zl8Be3w.gif

Opublikowano

sonyboty znowu dostarczają, uncharted i swoboda buahaha!  że był fragment w demie gdzie koleś mógł skoczyć na 2 inne kamienie? Ta moc i ocean nowości. Już nie wspominając o tym że Ryse z 2013 wciąga to noskiem, oczywiście do premiery jeszcze sporo czasu i powinni przebić Ryse za rok  :)

no cóż 

2013 XO

2014 XO

2015 XO

teraz sonybociarnia będzie pisać że 2016 to będzie rok plejsztejszona, ta sam krzyk co roku od 2005.

Opublikowano

wywolywanie do tablicy gry z srednia 60% ktora ma sliczne tylko twarze kosztem rozdzielczosci i framerate to przejaw skrajnego trollowania albo choroby psychicznej - tyle z mojej strony

Opublikowano

Ja nie wiem czemu wy komentujecie ciągle ten symulator łapania gzymsów. Przerabialiście to już 3 razy, kolejny raz nie będzie się niczym różnił od poprzednich więc meh. Nawet graficznie Crysis 3 ma lepsze modele postaci.

Dostajecie sralnie generowane dungeony w Bloodborne + coop. To jest megatona pomimo sztywnej mechaniki (mającej swój urok po soulsach). Przecież to jest gra która powinna przyćmić całkowicie jakieś śmieszne kapiszony od Naughty Dog. Ten brudny, brutalny klimat, strój bohatera ochlapany krwią, przeciwnicy którzy samym wyglądem wzbudzają strach/obrzydzenie/zniesmaczenie.

o ten mniej popularny klon league of legends?

nie o Dote tu chodzi tylko o nowy silnik Source.

Opublikowano

Ja w 98 przeszedłem na pc ff VII :) zaraz potem fallouta i pamiętam że wtedy fallout zrobił na mnie o wiele większe wrażenie:)

Widze w tobie pierwiastek istoty ludzkiej
Opublikowano

Dota 2,

to ten mniej popularny klon league of legends?

nie chce nic mowić ale z tego co wiem to DOTA jest pierwszą grą tego typu, i zapoczątkowała całe szaleńśtwo na MOBA, a w dodatku pierwotnie była mapką zrobiąną w edytorze map warcrafta3

wiec troche glupio mówić że DOTA jest klonem LOLa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.