Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A oni dalej na dnie :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti myślał, że Evolution odkryło na nowo koło z tymi wyzwaniami  :yao:

Opublikowano

już się nie posraj z tym przekręcaniem.

ssij.

Moderacja

Wyższa kultura konsolowosci.

Komu można takie prostactwo zgłosić?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

adminowi :sorcerer:

jaki raport taka reakcja, czasami trzeba się dostosować.

Opublikowano

SF5 wersji super ultra SF5 też pewnie wyjdzie na ONE.

Opublikowano

adminowi :sorcerer:

jaki raport taka reakcja, czasami trzeba się dostosować.

Nie, osoba która zajmuje sie przywoływaniem do porządku powinna okazywać minimum kultury osobistej.

SF5 wersji super ultra SF5 też pewnie wyjdzie na ONE.

Nie
Opublikowano

#boTytakMówisz.

Opublikowano

20141211125839uid2518.jpg

NV0cb.gif

ragus wrócił, soul wrócił, luck wraca, don kupił XO, Zielona Szlachta rośnie w siłę. Guernica znowu wpadnie w depre.

No (pipi) 4 osoby mają już xbona w polsce niedługo przejmiecie cały świat xD

Najlepsze jest to że na forum jest 20-40(?) osób które po szrocie ps4 kupiły nadkonsole XO a w drugą stronę ? 2-3(?)   ^_^

Widać posiadacze XO są bardzo zadowoleni z konsoli z lepszymi exami, płynniejszymi multiplatformami, lepszym online, lepszym padem i wykonaniem konsoli.

A miałem w tej generacji przerzucić się na złoma ps4 z drive crapem w 2013, mało brakowało   :whistling:

Opublikowano

Soul wale prosto z mostu. Nie będzie nigdy,a już niedługo KI na pc skoro już sami developerzy pytają na własnym forum,czy ludzie chcą taką wersję.

Daddiemu głupoty nie sposób odmówić,ale muszę przyznać,że obraża przeciwników tak umiejętnie,że pod szpagat się to nie klasyfikuje. Mazzeo bierz przykład z zielonego brata.

Opublikowano

Jeśli Sony zarezerwowało nazwę street fghter z konkretną numeracją, to żadne super, hiper, turbo hd ultimate editions nie wejdą w grę. Gdyby to było takie proste wystarczyło by dodanie podtytułu do Tytanowego Janusza i dorzucenie parru nowych bajerów. Dobry przykład to Dead Or Alive 4 z 2007. Dopiero V z 2012 trafiła już na oba sprzęty.

Opublikowano

KI na pc? Zawsze szanowałem. Do tego wyjdzie gotowy produkt, a botki ogrywały bete z 6 postaciami i bez story.

Opublikowano

Tak sobie mysle, pamietam jak dawno dawno temu za botami,za klapami, konsolowcy smiali sie z pececiarzy ze siedza na forach, kłócą sie o grafike, fpsy, targuja sie nawzajem screenami i gadaja o kartach graficznych a my sobie w spokoju mozemy wlozyc plytke, odpalic konsolke, usiasc wygodnie na sofie i grac zamiast tracic czas na bzdety.

Widze ze świat sie ładnie zmienia xDDD

Opublikowano

to wyszła już jakaś goty/pełna edycja KI czy dalej ru,chają wszystkich z dodatkowymi postaciami co tydzień za 20$?

Opublikowano

to wyszła już jakaś goty/pełna edycja KI czy dalej ru,chają wszystkich z dodatkowymi postaciami co tydzień za 20$?

nadal jadą na sucho

Opublikowano

Tak sobie mysle, pamietam jak dawno dawno temu za botami,za klapami, konsolowcy smiali sie z pececiarzy ze siedza na forach, 

Nigdy tak nie było. Upiększasz wspomnienia. A jeśli tak cię to zjawisko denerwuje - olej forum i sajty gamingowe, kupuj tylko gry które znasz i lubisz itp.

Opublikowano

Tak sobie mysle, pamietam jak dawno dawno temu za botami,za klapami, konsolowcy smiali sie z pececiarzy ze siedza na forach, kłócą sie o grafike, fpsy, targuja sie nawzajem screenami i gadaja o kartach graficznych a my sobie w spokoju mozemy wlozyc plytke, odpalic konsolke, usiasc wygodnie na sofie i grac zamiast tracic czas na bzdety.

No, przylazł MS i przyniòsł ten syf z komputrowego świata.

Opublikowano

Coś w tym jest, ale to za duże uproszczenie

Opublikowano

Soul wale prosto z mostu. Nie będzie nigdy,a już niedługo KI na pc skoro już sami developerzy pytają na własnym forum,czy ludzie chcą taką wersję.

Daddiemu głupoty nie sposób odmówić,ale muszę przyznać,że obraża przeciwników tak umiejętnie,że pod szpagat się to nie klasyfikuje. Mazzeo bierz przykład z zielonego brata.

Czas pokaże co będzie a czego nie będzie, możesz sobie jedynie gdybać i snuć domysły, tyle twojego.

Opublikowano

Tak sobie mysle, pamietam jak dawno dawno temu za botami,za klapami, konsolowcy smiali sie z pececiarzy ze siedza na forach, 

Nigdy tak nie było. Upiększasz wspomnienia. A jeśli tak cię to zjawisko denerwuje - olej forum i sajty gamingowe, kupuj tylko gry które znasz i lubisz itp.

Owszem bylo. Nic mnie nie denerwuje, smieje sie z obrotu sytuacji. Nie mam tyle pieniedzy zeby kupic wszystko co znam.

Opublikowano

Zabawne, że to niebiescy najbardziej udzielają się w tym temacie 1080p etc, no ale tak to M$ jest wszystkiemu winien.......

Opublikowano

Zabawne, że to niebiescy najbardziej udzielają się w tym temacie 1080p etc, no ale tak to M$ jest wszystkiemu winien.......

Bzdura, całą poprzednią generację było odwrotnie. To samo tyczy się np. sprzedaży konsol itp.

@Velius - skoro tak uważasz. Ja kłótnie pc vs konsola pamiętam od zawsze.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Bzdura, całą poprzednią generację było odwrotnie. To samo tyczy się np. sprzedaży konsol itp.

@Velius - skoro tak uważasz. Ja kłótnie pc vs konsola pamiętam od zawsze.

Ale ja nie mowie o klotniach PC vs konsola....zaznaczam ze dawno temu smialismy sie z blacharzy ze kloca sie o grafike calymi dniami, wrzucaja screeny z detalami itp, a my sobie gramy. Teraz wchodzac do Console Wars wyczuwam podobne klimaty, ogladajac 100 gifow dziennie albo screenow z graficzkami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.