Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

jak ty madrze piszesz, kiedy znowu jakas randka w kyracie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

deszcz w driveclubie>>>>>>>>deszcz w realu - takie sa fakty

Hahaha xD dobry tekst, łap plusa.

Opublikowano

Cos ty zrobił Ex4ct? Teraz musze się przysiąść wieczorem żeby Cię poprawić. Nie ułatwiasz.

DC to czysta przyjemność. Z wielka ochota poprawie dzisiaj twój czas :D

Edytowane przez Welna

Opublikowano

No oczywiscie ze ma,

XD

Oczywiście ma się rozumieć,że grałeś w Driveclub i nie (pipi)sz trzy po trzy jak to bluber robił.
Oczywiscie! Zapomnial tylko przestawic jakosci filmu na YT!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Słabo to wygląda na tym nagraniu. I graficznie i sama rozgrywka.

Słaba rozgrywka?

Na trasie której objazd zajmuje ponad 40s w mocnym samochodzie rozgrywka polega na ucinaniu setnych sekund, tak, to inny typ rozgrywki niz jazda na skróty w polu - moze wiec Ci sie nie podobać.

Botki musza ogarnąć ze ta gra nie polega na przekazywaniu pada dziewczynie żeby mogła przejechać za was wyścig podczas gdy wy pójdziecie do wc.

Na tym filmiku klub A rzucił wyzwanie innym klubom, w każdym klubie jest 6 osób, każda z tych osób moze starać sie pobić wyzwanie.Ustalasz samochód, trasę, godzinę, prędkość czasu i warunki atmosferyczne, na końcu jak długo wyzwanie ma trwać i efekty zabawy masz na powyższym filmiku, jest zabawa!

Co do trollingu o poziom graficzny to nie bede sie wypowiadał, w 1080p na 55 calach przyprawia o zawał serca, zreszta Ficus juz fakty stwierdził

Deszcz w DriveClubie > Real deaszcz

Opublikowano

te +200km/h na mokrym łuku i jak po szynach :yao:

Moze dlatego ze to Arcade?

Ale jesli myślisz ze w FH2 weźmiesz taki sam luk w zła pogodę wolniej to sie mylisz :)

Zreszta z czym tu do mnie jesli ty masz podjarka gra w której nie ma odczuwalnej różnicy czy jeździsz po drodze czy polu, a zamiast wprowadzić opony ktore zachowują sie lepiej na bezdrożach a gorzej na jezdni to twórcy doszli do wniosku ze różnic w oponach nie bedzie a to czy wygrasz w dowolnym samochodzie na bezdrożu czy nie bedzie zależało tylko od ustawionej wysokości zawieszenia.

Jesli juz tak kocioł garnkowi przygarnia to powiem Ci jeszcze tylko tyle ze DriveClub ma w sobie wiecej "realizmu" niz Forza Horizon 2, oczywiście jest to mega zabawne bo rodzicami sa twórcy Forzy 5 najlepszego symulatora dostępnego na konsolach.

Ale co ty tam mozesz wiedzieć, ja miałem Xboxa One i ograłem dwie Forzy a Ty mozesz co najwyżej klaskać Maciomaniakowi do słabej grafiki na youtubie w Driveclubie

Opublikowano

Jesli juz tak kocioł garnkowi przygarnia to powiem Ci jeszcze tylko tyle ze DriveClub ma w sobie wiecej "realizmu" niz Forza Horizon 2, oczywiście jest to mega zabawne bo rodzicami sa twórcy Forzy 5 najlepszego symulatora dostępnego na konsolach.

Wybacz ale co ty (pipi)isz od kiedy PG to T10 ?

Opublikowano

Już się eX4ct nie pogrążaj tymi dyrdymałami, że w H2 nie ma różnicy w jeździe po asfalcie i bezdrożach.

Opublikowano

Już się eX4ct nie pogrążaj tymi dyrdymałami, że w H2 nie ma różnicy w jeździe po asfalcie i bezdrożach.

Nie zauważalna

Trochę bardziej sie slizga

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to poslizg na obesranych goownach na polu

Opublikowano

deszcz w driveclubie>>>>>>>>deszcz w realu - takie sa fakty

Replay w DC<<<<< powtórka różańca na tv trwam

Czy się mylę i są w końcu te replay'e w DC?

Opublikowano

beda przed koncem drugiego sezonu do KI

Opublikowano

W werdykcie DigitalFoundry pisze, że efekty pogodowe DriveClub są "jednymi z najbardziej realistycznych w historii". Redakcja uznaje DriveClub w tej chwili za najlepiej prezentujące się wyścigi na rynku.

Jak to Maciomaniak powiedział, grafika nie powala

Opublikowano

beda przed koncem drugiego sezonu do KI

Mesijasz bijatyk ! Juz mamy 3 sezon, w ktorej dojda kolejne 2 postacie !

DWIE POSTACIE !

Opublikowano

DriveClub ma w sobie wiecej "realizmu" niz Forza Horizon 2

Prowo albo opozniony w rozwoju.

Tutaj EKSPERCI mowia, ze model jazdy jest BARDZO realistyczny.

Opublikowano

Ale to nie Ci sami eksperci, ktorzy twierdzą, że kierownice bez FF sa o wiele bardziej skillowe ?  :turned:

Opublikowano

Pomysl troche, to sie zreflektujesz, ze najlepsze czasy wykrecisz z wylaczonym FF.

Nie jest to jakis skomplikowany proces myslowy.

Opublikowano

Nie jest, mam Ci tez na youtubie to powiedzieć?

Poważnie mówiąc, cześć samochodów FH2 jest bardzo ok ale duża cześć jest mocno średnia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale po co wy się spieracie która z tych gier ma bardziej realistyczny model jazdy skoro żadna obok realizmu nie stała i obie stawiają tylko na fun wynikający właśnie z braku realizmu?

Opublikowano

Ale po co wy się spieracie która z tych gier ma bardziej realistyczny model jazdy skoro żadna obok realizmu nie stała i obie stawiają tylko na fun wynikający właśnie z braku realizmu?

Z forzy mozesz zrobic rasowy symulator, z DC nie.

Z czym sie lepiej czujesz - taki masz model jazdy.

DC to tylko i wylacznie JELCZE na NOSie.

Tyle.

Opublikowano

Ja wiem, że wojna konsolowa i w ogóle ale  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Opublikowano

Easye, jaki 3 sezon KI, jak jest dopiero polowa drugiego? Chyba, że to jakiś pseudosuchar to sorry, ale nie rozumiem.

Opublikowano

O (pipi)a co ja czytam hahahaha

Opublikowano

a tutaj EKSPERCI dodali też do porównania obrazek z obu gier i opcjonalną trasą

2ajp8ux.jpg

pokazuje on idealnie że forza 2 to gó,wno obejszczane dla casuali gdzie wyścig możesz wygrać skręcając tylko 4 razy, nawet mario kart jest trudniejsze

forza rasowy symulator orania pola na wsi 2s9y7a1.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.