Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Miazga, a wszystko przez graczy napinających sie ze najważniejsze jest w grach 1080p i 60fps xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale gearsy kupie :(

Opublikowano

1080p 60 fps ?

No sory ale definitive edition mialem w takim razie na 4 letnim kompie w dzien premiery.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No to sie da, jeden wał i cwał. MS jakos umial poznac ktora konsola przerobiona, a o banach od Sony nie slyszalem (chyba ze za to ze ktos Ci hammerowal konto i nie zgadywal hasla, wtedy sony ci banuje konto imowi ze nic nie mozna z robic a Ty jestes najbardziej poszkodowany <3 tylko Sony).

Gosc gra non stop, wymienia sie grami, ze mna rowniez. Ma wyrozumiala dziewczyne i w sumie gra w pracy, gra po pracy, gra w nocy i idzie spac wiec 100 lvl wbity. On namietnie wbija od 2009 roku, ja jakos rok temu przycisnalem z 25 platyn na 180 wiec jak ktos ma czas, checi i kase to jak najbardziej sie da. Ja mam o tyle dobrze ze sie przebudzilem i zdalem sobie sprawe ze swojej glupoty, teraz swiat jest piekniejszy i wracam grac w Metroida Zero Mission. Juz sie jeden kolega pukal w czolo ze po co gram w gre bez aczivow, no po co xD

ciekawe jaka dziewczyna zechciała takiego typa grającego 24/7 w tygodniu, chyba że jej hobby to też całodzienne granie

Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli Balon. Z tego co wiem facet nie tylko hakował konto, ale grał też na piratach.

No chodziło o to, że Colin napisał o gościu co robił wały z gamescore na Xbox (używając typowo xbockich określeń jak GS i achivy), a ty piszesz że Sony zrobiło o nim materiał.

No ale jakie to ma znaczenie, że piracił na maszynie MS, a Sony nie XD Podwójna moralność? :P

Opublikowano

No to sie da, jeden wał i cwał. MS jakos umial poznac ktora konsola przerobiona, a o banach od Sony nie slyszalem (chyba ze za to ze ktos Ci hammerowal konto i nie zgadywal hasla, wtedy sony ci banuje konto imowi ze nic nie mozna z robic a Ty jestes najbardziej poszkodowany <3 tylko Sony).

Gosc gra non stop, wymienia sie grami, ze mna rowniez. Ma wyrozumiala dziewczyne i w sumie gra w pracy, gra po pracy, gra w nocy i idzie spac wiec 100 lvl wbity. On namietnie wbija od 2009 roku, ja jakos rok temu przycisnalem z 25 platyn na 180 wiec jak ktos ma czas, checi i kase to jak najbardziej sie da. Ja mam o tyle dobrze ze sie przebudzilem i zdalem sobie sprawe ze swojej glupoty, teraz swiat jest piekniejszy i wracam grac w Metroida Zero Mission. Juz sie jeden kolega pukal w czolo ze po co gram w gre bez aczivow, no po co xD

ciekawe jaka dziewczyna zechciała takiego typa grającego 24/7 w tygodniu, chyba że jej hobby to też całodzienne granie

Niektorzy lubia ogladac twitcha calymi dniami, moze ona woli wersje LIVE ;)

Opublikowano

eee na Gafie piszą, że będzie też DMC4 O_o Linka nigdzie nie widzę do potwierdzenia, pewnie huie trolują ;(

Opublikowano

DMC? Remaster? 1080p/60FPS?

Zawsze szanowałem ;)

Opublikowano

Pytanie mam do was hardkorowcy.

Czy wy męczycie grę która wam nie podeszła aby zrobić dodatkowe achievementy/ trofea? Czy od razu się jej pozbywacie?.

W (pipi)e mam, nie zwracam uwagi zazwyczaj. Mam trzy platyny, z czego dwie zrobilem normalnie przechodzac gre.
Opublikowano

Nie wiem co masz na myśli Balon. Z tego co wiem facet nie tylko hakował konto, ale grał też na piratach.

No chodziło o to, że Colin napisał o gościu co robił wały z gamescore na Xbox (używając typowo xbockich określeń jak GS i achivy), a ty piszesz że Sony zrobiło o nim materiał.

No ale jakie to ma znaczenie, że piracił na maszynie MS, a Sony nie XD Podwójna moralność? :P

o Boże żadna. Colin napisał, że gość photshopował Gamescore i wbijał jak chory achivmenty, po czym stwierdziłeś, że Sony zrobiło o kimś takim materiał! Tyle i tylko tyle.

Piractwo wszędzie jest hu.jowe.

Opublikowano

London, UK. -- December 15, 2014 -- Capcom, a leading worldwide developer and publisher of video games, today announced that DmC Devil May Cry: Definitive Edition will be available to purchase as a digital download and at retail across Europe and North America for the PlayStation®4 computer entertainment system and Xbox One®, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft, starting March 17, 2015 for RRP $39.99 / EUR 39.99 / GBP 29.99. Devil May Cry 4 Special Edition will be available for PlayStation 4 and Xbox One in Summer 2015.

:fsg:

Opublikowano

Serio photoshopowal sobie gamerscore? Sa jeszcze jakie linki do tego?

Opublikowano

A ile widziałem smutnych grażyn i januszy siedzących 24/7 w tygodniu przed telewizorem oglądając gwiazdy na lodzie i plebanię... :(

Edytowane przez ping

Opublikowano

Serio photoshopowal sobie gamerscore? Sa jeszcze jakie linki do tego?

Ta, ale to dla beki robił.

Opublikowano

to co panowie, instalujemy cfw i pakujemy lvl 100?

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Dlatego klepanie pucharków/acziwmentów dla kogoś innego niż siebie samego to idiotyzm.

Opublikowano

Devi i wydawcy się nie wysilają,wrzucą wersję z PC na PS4 podpiszą remaster/ultimate edition i już mogą liczyć kasę.Co za czasy...

Opublikowano

W sumie kilka nowych rzeczy jest w remasterze DmC:

60 fps and 1080p resolution — It looks and feels super smooth to play.

Uprezzed Graphics — Including textures, characters, and cinematics.
Big Bundle of Content — The game includes DmC: Devil May Cry, plus all released DLC: Vergil’s Downfall campaign, 3 Dante skins, 3 Dante weapon skins, and the item finder.
New Skins — 2 new character skins. Devil May Cry 1 Dante and Classic Vergil.
Turbo Mode — Turbo Mode returns to the Devil May Cry series, with the game running 20% faster in this mode.
Hardcore Mode — Hardcore mode retains the experience of DmC, but with a throwback to the classic Devil May Cry games in terms of balance. In this mode, which can be toggled on all difficulty levels, the style system has been rebalanced to make ranking up much harder and ranks deteriorate much quicker. In addition, Devil Trigger doesn’t launch enemies into the air, parrying takes more skill, and all enemies hand out more damage.
Manual Target Lock — We’ve seen more requests for this than any other feature! The manual target lock works as closely to the classic Devil May Cry lock on as possible and has fully configurable controls.
Vergil Bloody Palace — Only second to Manual Target Lock in terms of the number of fan requests! This is a new Bloody Palace mode featuring 60 levels and Vergil as the playable character.
Must Style Mode — This is a hardcore modifier on an epic scale that can be played over any difficulty level. Players must be at an S rank or higher to deal any damage to enemies.
Gods Must Die Difficulty Mode — This is DmC Definitive Edition’s hardest difficulty mode. It takes DmC’s ridiculously hard Dante Must Die mode and adds a touch more punishment: All enemies spawn with Devil Trigger active and no items or health drops can be used.
Rebalanced and Retuned — We’ve studied fan feedback and made a whole host of tweaks and balance changes. The style system has been rebalanced, as have bosses. Exploits have been fixed in combat and some of Dante’s moves rebalanced, such as the Demon Evade. Gameplay tweaks have been made following hardcore player testing; frames have been removed from Kablooey shots, Parry/Evade windows adjusted, and collectibles, keys and doors redistributed.
Integration of Popular Community Mods — DmC Definitive Edition includes community mods such as an optional timer disable for Bloody Palace Mode, a triple dash for Angel Evade, and the ability to hit red and blue enemies with any weapon.
New Cutscene — an added cinematic scene that never made it into the original.

Cena też nizsza (40$)

Opublikowano

PS4 to teraz DEFINITIVE gaming. Mozesz byc albo graczem albo definitive graczem.

@Ins u nas bedzie 60 euro xD

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Takiego je.bania w dupę to nie było nigdy, a pisałem Wam jako wieszcz, prorok, że tak właśnie będzie. Kilka miesięcy temu. Klątwa się wypełnia.

babavanga.jpg

Dziś z rozpędu kupiłem kolejną transzę gier na PS1/PS2, łącznie kilkanaście sztuk. Trzeba się zbroić na trudne czasy.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Widzieliscie te komentarze na blogu playstation odnosnie Trine? Krytyka ze lenie, ze po co, ze maja dosc..a na koncu zdania "ALE I TAK KUPIE" xD To nic dziwnego ze tak doją.

Opublikowano

Moja dobra kolezanka pochwalila mi sie dzis ze kupuje xbona z ac unity i black flag. Tylko dzien dzielil ja od tej wielkiej tragedii. Dobrze ze sie wygadala, jutro jej bede towarzyszyl przy zakupie nadkonsoli z driveclub, tlou i lbp :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.