Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

słony

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

SSM ze swoimi God of Warami? Albo Nintendo w trylogi Metroid Prime, Pikminie czy Mario Tennis z GC.

Opublikowano

Dark Souls jest już na steamie bez gfwl jakby to kogoś interesowało.

Nice, przetransferuję sobie calaczka. ^_^

Przeglądałem r/darksouls i wiele ludzi potraciło save'y i achievmenty, także się nie ciesz zbyt wcześnie.
:(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

SSM ze swoimi God of Warami? Albo Nintendo w trylogi Metroid Prime, Pikminie czy Mario Tennis z GC.

Oczywiście że Nintendo. Metroid Prime Trilogy, Pikmin, Mario Power Tennis, RE4 Wii Edition - wszystko wyszło na Wii jeszcze przed God of War Collection na PS3. Nintendo = rak branży.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

remastery HD

Oczywiście że Nintendo

:facepalmz:

Opublikowano

Horizon 2 miało deszcz od premiery. Teraz doszło DLC z zawartością jak całe DC :P

Opublikowano

Po 10, a taki mały ruch w CW  :beksa:

skutek udanych szpagatów na bartezo i mazzeo :)
Opublikowano

Forza też dostaje swój deszcz. To już wiemy co będzie kartą przetargową w przyszłości. :sorcerer:

Forza dostaje DLC większe od całego DC ;)

Opublikowano

Forza też dostaje swój deszcz. To już wiemy co będzie kartą przetargową w przyszłości. :sorcerer:

Bardzo dobrze, że dostaje, zawsze, to konkurencja. :oh_you:  Żeby tylko przyszłe ścigałki nie były wydmuszkami graficznymi, ponieważ (efekty pogodowe > gameplay itp.)  :dog:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

akurat driveclub i horizon2 z tego co widac po tematach oferuja swietny gameplay w swoich kategoriach, do tego jedna z nich wyglada po patchu prawdziwie next genowo, a druga dalej czeka na patch z grafika

Opublikowano

akurat driveclub i horizon2 z tego co widac po tematach oferuja swietny gameplay w swoich kategoriach, do tego jedna z nich wyglada po patchu prawdziwie next genowo, a druga dalej czeka na patch z grafika

Jak zobaczysz Horizon 2 na żywo, nie na obrazkach, to bardzo daleko Ci będzie do narzekania na grafikę ;)

A już tym bardziej po zachwyceniu się gameplayem.

Opublikowano

Jaka konkurencja ? FH2 miecie to guwno na kazdej plaszczyznie oprocz grafiki, jednak wybacze im to bo tutaj mamy spory swiat do zwiedzania (znacznie wiecej tras niz w DC) i teraz jeszcze dojdzie storm island, nowe eventy i pojazdy, nie wiem co tu porownywac z DC mozna, ta gra dalej jest w Early Access jesli chodzi o zawartosc.

Opublikowano

Zielona propaganda:

Teraz doszło DLC z zawartością jak całe DC :P

Fakty:

- 1 lokacja

- 6 samochodów

- 60 eventów (czyt. 6 wyścigów i 10 razy to samo w różnych klasach samochodów)

A to wszystko za jedyne 20 dolarów, gdzie DriveClub więcej dostał i dostanie za darmo.

:yao:

Opublikowano

Fakty:

- 1 lokacja

Oh wow, idac ta wysmienita logika w FH2 sa tylko 2 lokacje, Francja i Wlochy, nie to co w takim DC gdzie jest ich znacznie wiecej :yao:

Opublikowano

Jaka konkurencja ? FH2 miecie to guwno na kazdej plaszczyznie oprocz grafiki, jednak wybacze im to bo tutaj mamy spory swiat do zwiedzania (znacznie wiecej tras niz w DC) i teraz jeszcze dojdzie storm island, nowe eventy i pojazdy, nie wiem co tu porownywac z DC mozna, ta gra dalej jest w Early Access jesli chodzi o zawartosc.

jak bede chcial pozwiedzac swiat to sie poscigam w gta5
Opublikowano

horizon2 widzialem na zywo fajny antyalisng i sliczna paleta barw, obiekty w okol trasy, cala geometria - ladny past gen - takie sa fakty

do tego gadanie o zawartosc, ilosc tras, samochodow....no ludzie to jest arcade, czy to nfsy, czy to dirty, czy to pgr'y, czy to gridy, czy to burnouty - one nigdy milionem aut i tras nie staly ale po horizon2 jak widze te wszystkie gry staly sie early access dla botow, jeszcze niech ktos napisze moj uluiony tekst, ze w ogole beka z drivecluba bo to korytarzykowy wyscig

Opublikowano

horizon2 widzialem na zywo fajny antyalisng i sliczna paleta barw, obiekty w okol trasy, cala geometria - ladny past gen - takie sa fakty

Fakty są takie, że kto kupi PS4, to gra w gry dla grafiki.

Opublikowano

Mam wrażenie, że dla niektórych Horizon 2 to wyścigi, gdzie z punktu A do punktu B mamy dojechać tak, jak nam się podoba. Niespodzianka, nie. W Horizon teź są trasy, z tras się wypada, po wypadnięciu restartuje się wyścig, bo i tak już nie nadgonimy, chyba, że gramy na niskim poziomie trudności.

Opublikowano

kup sobie c64 lub amige, albo wroc do psx - wtedy bedziesz prawdziwy true gamer nie patrzacy na grafe, a nie udawany bo wasz xbox niedomaga

od zawsze na zawsze - nowa generacja = przeskok grafiki i to najoczywistsza rzecz, ze ludzie oczekuja by grafika byla ladna i zwracaja na to uwage w pierwszej kolejnosci patrzac na gry na nowy sprzet, tak bylo jest i bedzie

Opublikowano

Wciąż mu daleko do poziomu w DC
Opublikowano

Mam wrażenie, że dla niektórych Horizon 2 to wyścigi, gdzie z punktu A do punktu B mamy dojechać tak, jak nam się podoba. Niespodzianka, nie. W Horizon teź są trasy, z tras się wypada, po wypadnięciu restartuje się wyścig, bo i tak już nie nadgonimy, chyba, że gramy na niskim poziomie trudności.

Tyle ze w DC nie mozesz wypasc z tras, to jest gra gdzie nawet snieg jest z betonu. W DC mozesz tylko LEKKO wyjechac na jakies pobocze, ale i tak po sekundzie odliczanie sie wlacza zebys wracal.

Takze o ile lubie odgornie ustalone trasy (czyt. korytarzowe), o tyle to jak je zrobili w DC jest bekowe. Ale co ja sie znam, na pewno wiekszym autorytetem w tej sprawie jest Guernica i zwiedzanie swiata w GTA V

od zawsze na zawsze - nowa generacja = przeskok grafiki i to najoczywistsza rzecz, ze ludzie oczekuja by grafika byla ladna i zwracaja na to uwage w pierwszej kolejnosci patrzac na gry na nowy sprzet, tak bylo jest i bedzie

Gdyby tak bylo to bym preferowal PS4 a nie Xbona posiadajac obie konsole, gdyby tak bylo, preferowalbym X360 a nie PS3 w poprzedniej generacji. A wg Ciebie gra musi byc ladna w pierwszej kolejnosci ? Nie robmy otwartego swiata (nie pije tu do DC w tym momencie), gra ma byc piekna w pierwszej kolejnosci, najepiej robmy wydmuszki ktore to piekno zagwarantuje (killzone, ryse - wkrotce the order) i dopiero potem w nastepnej kolejnosci mozna myslec o gameplayu :/ ? Co to PS4 z robi z prawilnymi chlopakami to ja nawet nie...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

nie mowie ,ze grafa jest najwazniejsza ale nie oszukujmy sie jest ona wazna, gameplay to deal breaker od zawsze i na zawsze to wiadamo

otwarte swiaty...tutaj ciebie zaskocze bo procz paru wyjatkow nie koncze gier z otwartymi swiatami bo sa po prostu hiper turbo nudne. jest moda na otwarte swiaty ale do mnie malo kto potrafi je robic ciekawe, juz wole lepiej zrobione tak zwane korytarzyki niz te puste nudne przestrzenie jakie serwuje wielu wydawcow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.