Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

O patrz, dopiero to zauważyłeś? Jest identycznie w drugą stronę, choćbym pisał poematy o grach na PS4, jakie to nie są za(pipi)iste to i tak będę botem, który chce zniszczyć PS4. Takie uroki CW.

Nie pochlebiaj sobie. Przecież od wymiany kawałka plastiku pod telewizorem jesteś co najwyżej śmiesznym i kompletnie niewiarygodnym klaunem.

Tak, wracaj do Iraska i jego bandy na forum gameonly, nie musisz się nam przedstawiać.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie tyle samo co na exa ps4 ktory nie ma w nazwie remaster

cdf9fc1a1b8163618e2012491f73f78e.png

Szach-mat bocie.

Uuu, 5 recenzji, sprawa jest powazna

Opublikowano

Takie wrzuty na twarz tylko za to, że gość ma ten czy inny kawałek plastiku pod TV. Widać jakiekolwiek hamulce tu nie obowiązują. Internet na prawdę poważna sprawa.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

lem = iras

tak to widze

Opublikowano

Lem:(

If you know what I mean.

Opublikowano

Tak mi się przypomniało, pamiętacie, że Irasek, wielki fanboy PS nie ograł TLOU w premierę? :pawel:

Opublikowano

Tak mi się przypomniało, pamiętacie, że Irasek, wielki fanboy PS nie ograł TLOU w premierę? :pawel:

Wow, a DonSterydo kupił Xboxa One tydzien temu.
Opublikowano

Wow, a DonSterydo kupił Xboxa One tydzien temu.

(pipi)owy przykład, co innego wydać 1500zł na konsolę bez gier, a 250 zł na jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji zwłaszcza, że gry od Ubi kupował w preorderach, a na TLOU żydził kasy. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lem:(

If you know what I mean.

Lem [*][*][*][*]

Opublikowano

<wkleja treść listu szejna>

Opublikowano

Przyznac sie, ktory szpagacil na starych?

Jechali do rodzinnej kłótni, a zastali... narzekającego 11-latka. Po tym, jak rodzice zabrali synowi jego konsolę PlayStation, ten zadzwonił na policję i zgłosił domową awanturę.

http://www.tvn24.pl/zabrali-synowi-playstation-11-latek-zglosil-sprawe-policji,499063,s.html

Guernica ostatnio szpagaciarzy jak leci, wiec wnisoki nasuwaja sie same :oh_you:

Opublikowano

eX4ct jak zwykle z "trafnym" porównaniem XD

Gdzie 200 zł za grę na konsolę, którą się ma, a gdzie na 2 tys. zł na konsolę z grami, którą trzeba dopiero kupić :P

Opublikowano

Znowu beka z Ubi. Już nawet nie potrafią wydać rakowego patcha do rakowego tasiemca... Czuję się szczęśliwym i wolnym człowiekiem odkąd przestałem kupować i grać w ich szroty.

Opublikowano

Powinni zmienic nazwe na Uberszrot.

GWHgYwUd.png

?

Opublikowano

Szkoda tego Lema

Lem :<

Opublikowano

raymany z poprzedniej generacji sa genialne!!!!!!!!az szkoda tego loga ubi jak sie gra zalacza

Opublikowano

Pewnie tyle samo co na exa ps4 ktory nie ma w nazwie remaster

cdf9fc1a1b8163618e2012491f73f78e.png

Szach-mat bocie.

KI 73 :kaz:

Opublikowano

Powinni zmienic nazwe na Uberszrot.

GWHgYwUd.png

?

nawet logo przypomina gó.wno obesrane spłukiwane w kiblu.

Opublikowano

Ubisoft chu,jnia ale epickie gry indie wydają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.