Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

W sensie ps4 zbawicielem branzy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W sensie ps4 zbawicielem branzy.

Mesjaszem :banderas:

Opublikowano

niezapominajmy ze polska chrystusem narodow

Opublikowano

PS4 - Dziady

WiiiU - Lalka

Xbox - Nie Boska Komedia

Opublikowano

O najlepiej oceniany EX na kAsolki to Guilty Gear xD ( ciesze sie bo dlugo tak pewnie nie bedzie )

Opublikowano

O najlepiej oceniany EX na kAsolki to Guilty Gear xD ( ciesze sie bo dlugo tak pewnie nie bedzie )

No mysle wlasnie czy by nie kupic najlepiej ocenianego exa :f ... Boje sie ze mnie beda klepac jak worek treningowy

Szczyt botyzmu :D ? Granie w Drivecluba przy tej playliscie: https://www.youtube.com/playlist?list=PL96qv-OfXWRF-f2BmYceaX5pjMsdxsHJC

Muzyka w DC jest tak wku*wiajaca ze ciezko to opisac - wczesniej gralem bez muzyki oczywiscie ale mam dosc juz tego pisku opon :P

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kolejne samochody zaprojektowane dla Vision Gran Turismo :fsg:

I gdzie przy marce, jaką jest Gran Turismo, stoi Forza albo te śmieszne symulatorki z blachy?

Opublikowano

Grasz w kolorową pedalską grę? Przecież śmiałeś się z kolorowego SO, powinieneś ciorać w uber mrochnego Injustice :(

Kolejne samochody zaprojektowane dla Vision Gran Turismo :fsg:

I gdzie przy marce, jaką jest Gran Turismo, stoi Forza albo te śmieszne symulatorki z blachy?

Jak to gdzie, 2 miejsca wyżej  :sir: 

Są dwie grupy graczy.

Fani Gran Turismo, którzy nigdy nie grali w Forzę Motorsport.

Fani Forzy Motorsport.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

slabe te Injustice - przede wszystkim tragicznie mi sie tam wyprowadza specjale i comba, nie potrafie tego tajmingu wyczuc choc 70h przegralem w MK9

Opublikowano

Bansai kupuj bo gra jest swietna, bity jak worek treningowy bedziesz ten learning curve przejsc musi kazdy ( najgorsze jak nie grales nigdy wczesniej w Guilty Geary bo system jest dosc skomplikowany )

Opublikowano

No wlasnie nie gralem, ostatnia bijatyka w ktorej spedzilem multum godzin to byl TTT2 gdzie brajanem fjuri rozpyerdalalem wszystko - a w miedzyczasie krotkie przygody z MK najnowszym oraz Injustice

Opublikowano

Injustice to (pipi) obesrane i rozmazane 

Bansai powiem tak po nicku wnioskuje ze podoba ci sie klimat i design GG. Skoro masz juz klimat i design pytanie nastepne czy lubisz grac w bijatyki jezeli tak to nawet cierpienie i dostawanie w(pipi) online od scrubow wiekszych niz ty sam jest "przyjemne" bo czerpiesz przyjemnosc z samej nauki tej gry a to czyni te co lepsze reprezentantki gatunku grami ktore sie nigdy nie nudza 

Opublikowano

Jak uderzy do store'a to pewnie sie skusze i zobaczymy jak bardzo beda mna podloge wycierac :dog:

Opublikowano

Z wydawaniem gier ASW w Europie jest tak  ... a (pipi)e nawet nie bede komentowal zeby sie nie w(pipi)iac ;f ;d

Opublikowano

Na początku kopiemy leżącego, a od 1:10 skaczemy mu po głowie. Różnica generacji? :banderas:

Opublikowano

Nie wiem czy generacji, ale na pewno różnica 15 punktów procentowych na metacritic na korzyść Horizon 2 :reggie:

Opublikowano

Zabawne gdy teraz botki podpierają sie Metacriticiem jednoznacznie mówiąc ze poprzednia generacja na ps3 była najlepsza co mogło gracza spotkać, a jedyny słuszny wybór w tamtym okresie to PlayStation 3.

Podkreślając ze najlepsze Arcade wyszły na X360 w postaci PGR3/4 a DriveClub to tylko lepszy PGR3/4 na dzień dzisiejszy.

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, ze ogladajac to porownanir przez 90% czasu ogladalem wyscig Horizon mimo iz Driveclub jest ladniejszy?

Opublikowano

AC Unity to najlepiej spatchowana gra na Xboxa One

:shotgun:

Opublikowano

Czyli idac logika lema

AC XO >>>> AC PS4

SZCHEN MATEN

Opublikowano

A co nas to obchodzi? XD Na wszystkich moich znajomych na XBL tylko aczi hunter Zeratul i Maciomaniak grali w Unity :obama:   Jak się ma Xboksa to nie trzeba grać w takie szroty.

Większa beka była jak wam wrzucili patcha do Aliena, który kasował sejwy :sorcerer:

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.